- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
darvinya
titán
Online Shop, a nagy f…
Belépve nem csinál semmit, anonimként pedig mindig ez fogad:
A megadott adatokkal nem lehetséges a rendelés. Kérjük, ellenőrizze az adatokat! Amennyiben az adatok helyesek, és továbbra is kérdése van, akkor a visszaeles-megelozes@telenor.hu címen várjuk azt. Köszönjük!Akkor mi a f… van online felület, amikor használhatatlan.
-
zseko
veterán
válasz
norberto_th #52744 üzenetére
Lehet ott is úgy működik mint itt. Ha jól emlékszem rá hogyan megy. Például van 1GB adatkereted, mellette korlátlan böngészés. Ha böngészel, akkor is ugyanúgy fogy a kereted, annyi a különbség, hogy miután elfogyott az 1GB, a böngészés nem áll le, míg a többi igen. Vagyis teljesen ellentétesen működik a dolog a(z el)vártnál.
Szerintem ugyanez a helyzet a közösségi opciókkal is. -
castiels
addikt
sziasztok!
korlátlan hipernetet sikerült aktiválnom, kaptam sms-t.
van még 6gb a hipernet home előfizetésből (200gb) ebből vonódik a most forgalmazott forgalom vagy előbb lemegy a 6gb nappali és utánna él az 1 napos korlátlan net? Vagy hogy működik?
-
norberto_th
aktív tag
Üdv!
Érdeklődni szeretnék, hogy a Telenornál hogyan működik pontosan a korlátlan közösségi opciók? Pontosan milyen működési elven fut a dolog? Pl instagramnál a szervercím szerint méri a rendszer, vagy hogyan? Én jelenleg telekomos vagyok korlátlan közösségivel, de az adatleretemből vonja amire nem tudtak magyarázatot adni, pedig videót nem nézek instán se pl, a háttérfrissítések pedig off. Szóval nem értem, kíváncsi lennék telenornál hogyan működik ez, mert itt sehogy. -
zoli62
addikt
válasz
Bferibörs #52729 üzenetére
Oké, csak ha 1 ÍFt nem befizetése miatt (mert nem is lehet, csekket már elektronikus számlánál nem küldenek, bankkártyával szintén nem megy) automatikus tartozás, majd korlátozás? Normális? Ez a kényelmetlenség és ügyfélirritáció megint csak a Telenornál van így egyedül, mint sok minden más. Oké, hogy jóváírják, de akkor is. Nekem nem kellett telefonon vezető, igaz, csak a második tudta megcsinálni.
-
vpanangin
senior tag
válasz
Viktor0610 #52737 üzenetére
Az is lehet. Mikor mondtam, hogy 3 méretűre is kitörhető perforáció van a kártyán tudták, hogy az már 4G-s kártya. Valamint látták, hogy 2016 nyarán küldték ki online rendelés alapján. Meg gondolom még van egy pár azonosítási lehetőség, IC szám, stb ...
-
-
Def26
félisten
Jó hogy így nyomul a telenor. Nagy gratula nekik, hogy elsőnek meg merték lépni ezt a hello telenor tarifát.
-
-
-
Bferibörs
addikt
válasz
zoli62 #52721 üzenetére
egy kolleganőmnek szintén így volt tartozása, már régen nem volt Telenor ügyfél, végül elment Törökbálintra ( nincs messze tőle ) és jóváírták neki, de egy "fönök " kellett hozzá mert a sima ügyintéző nem tudott intézkedni.
( sok forintért küldözgették neki az 1 forintos tartozást hónapokig )
-
vpanangin
senior tag
válasz
anita67 #52727 üzenetére
Délelőtt próbáltam a MyMinute csomagomat átváltani, sikertelenül. A hölgy megkért, hogy fáradjak be egy Telenor üzletbe, mert telefonon nem tudja megcsinálni, ugyanis az elmúlt 6 hónap forgalmazása alapján telefonos ügyintézéssel ez nem vihető végbe.
Megszűrtek, mint mellkas átvilágításnál.
-
TomPack
őstag
Hogyan lehet megrendelni a Hello Telenort?
-
vpanangin
senior tag
válasz
schumi #52723 üzenetére
Működik feltöltőssel is.
"mytv" start bárki számára elérhető ingyenesen, pc-n is regisztrálhatsz e-mail címmel és jelszóval. Ha telefonon néznéd Telenor feltöltőssel kell v.milyen mobilnet csomag, de annak az adatkeretét nem fogyasztja az app. Ha más szolgáltató mobilnetjéről nézed, akkor ott fogyasztja az adatkeretet.
"mytv plus" esetén is jó a feltöltős kártya, feltöltöd 3000 Ft-al és abból levonja a 2990 Ft havidíjat. Itt is kell mobilnet, Telenorosnál nem fogy az adatkereted amikor MyTV-zel. -
schumi
aktív tag
sziasztok
csakis és kizárólag mytv miatt szeretnék egy telenoros kártyát - hogy tudom ezt szerintetek leggazdaságosabban megoldani -feltöltős/havidíjas-?
Feltöltőkártyással működik ? Ugye 3000ft a mytv szolgáltatás, tehát ha havi 3000et rátöltök akkor azzal tud normálisan működni ? -nem telenorosról ugye bankkártyázni kellene, meg valamivel drágább is, ezért kellene külön telenoros-
-
zoli62
addikt
A Telenor még mindig nyilvántart egy forint tartozást, ami készpénzes számlafizetés miatt a kerekítési szabály miatt lehet. Röhej.
-
4Grider
nagyúr
válasz
vpanangin #52718 üzenetére
Pont ezt írtam...
Nálunk a flottában az az értelme, hogy mindig azoknak fogy el először a havi 2-4-7 GB-ja, akik ezt kikapcsoltatták, mert onnantól kezdve bátrabban osztják meg a netet, meg nézik a hd streameket. Miközben az ekkora adatcsomagok elsősorban telefonra vannak kitalálva, ahol a 7 Mbps bőségesen elég. -
-
vpanangin
senior tag
válasz
Viktor0610 #52712 üzenetére
Oké, köszönöm.
Tegnap igénybe vettem az egynapos korlátlanságát a kártyámnak (Telenor app-ban kapcsoltam be), és javarészt ~800 Kb/s sebességet produkált lefelé, néha (de csak másodpercekre) felugrott 1,6 - 1,9 Mb/s-ra. A router mellett kezemben levő EQ flottás netem ugyanakkor stabilan hozta a 4,2 - 4,8 Mb/s-t lefelé.
-
-
zseko
veterán
De ez még mindig a korlátlan net kiszámításáról szól, nem pedig az adott adatmennyiséget tartalmazó netes csomagokról. Mert itt szerintem ez a különbség a kettő között, hogy a korlátlan nethez kellett szabályozást készíteni, mert gondolom az azért nem reális, hogy külföldön is orrba-szájba terhelhessék a külföldiek az adott ország hálózatát a korlátlan csomagokkal. Szerintem a korlátlan beszélgetés-t és sms-t tartalmazó, de egyébként csak 500MB-os netes csomagú előfizetésnél sem kapsz 6GB netet külföldön csak azért, mert a havidíj 10e forint.
-
vpanangin
senior tag
Más.
Feltöltőkártyás mobilnetnél mit jelent a 7Mb/s sebesség opció a szolgáltatások beállítása menüben a MyTelenorban? Ki/Be kapcsolható. Bekapcsolásnál növekszik vagy csökken az adatsebesség? Ha kikapcsolom, akkor lassabb lesz mint 7Mb/s? Vagy hogyan is van ez?
-
tsteve
senior tag
amit beidéztél abból sem következik, hogy az 'internet' rész számítana... a mobil csomag dija számít, ezt idézted te is... sehol sem írnak olyat hogy a roaming adatmennyiség kiszámításához a netes csomagrész díja lenne az irányadó...sőt, az eu-s példa a faq-ban is pont erről szól amit linkeltem korábban (19. kérdés)
-
8
senior tag
A nettó teljes mobilelőfizetési díjat kell nézni a képlethez (hang+adat).
Vegyük a következő példát: tegyük fel, hogy Ön (áfa nélkül) 40 eurót fizet mobildíjcsomagjáért, melynek révén korlátlan mennyiségben bonyolíthat le hanghívásokat és adatforgalmat, illetve küldhet és kaphat SMS-eket. A belföldi díjszabás szerinti barangolásnak köszönhetően Ön továbbra is korlátozás nélkül kezdeményezhet és fogadhat hanghívásokat, illetve küldhet és kaphat SMS-eket, amikor egy másik EU-országba utazik, ezenfelül pedig legalább 10,3 GB mennyiségben adatforgalmat is lebonyolíthat (2 x (40 EUR / 7,70 EUR) = 10,3).
-
Ksix
tag
válasz
azbest #52696 üzenetére
Én tökéletesen értem, hogy hogyan jön ki a 7GB, de amit írsz, az pont az én érvelésemet, és az általam beidézett EU rendelet részt támasztja alá! Hogy amikor EU internet keretet számolunk, akkor az előfizetésnek csak az internet része számít bele, azaz a Telekomnál 10 eFt, a Telenornál 530 Ft.
A csekkes példa azért jön jól most, mert ha tényleg a havidíjat kellene csak nézni, akkor a csekkes Hello Data 6990 Ft-ja után több EU net járna, mint az 5990 Ft-os e-komfortosnak.
A Hipernet Home-odhoz hogyan lehet megrendelni a hangpostát? Ja, hogy nem lehet. Akkor az sem opció? Attól, mert valami csak egy csomaghoz jár, még lehet opció.
-
8
senior tag
Roamingra használhatom a Hello Telenor csomagot?
Igen, a tarifacsomag 300 MB, az EU-ban (1-es Roaming díjzóna) felhasználható adatot, továbbá 100 lebeszélhető percet tartalmaz. Roaming hívás alatt azt értjük, ha egy másik országon belül, abból az országból Magyarországra, vagy egy harmadik országba telefonálsz.
Akkor nem írták el, és szerintem ez így szembemegy az eu szabályozással.
Vagy nem, ez tényleg egy kiskapu, és innentől a többi előfizetési konstrukció is hasolóan lesz átalakítva minden szolgáltatónál, hiszen senki sem ellensége a kiadáscsökkentésnek. Ez az igazi magyar leleményesség, várható volt, hogy valamit előbb-utóbb kitalálnak a megkerülésre, és mi leszünk az egyetlen ország az euban, ahonnan nincs érdembeli eu roaming. Jönnek a havi 15.000Ft-os minimálcsomagok "akcióval". Köszönjük telenor.De a hirdetés spot tetszik!
-
-
8
senior tag
Egyébként el*sztam a számolást reggel mert még álmos voltam
Természetesen nem a bruttó 5990Ft alapján kell számolni a díjmentes eu roaming adatkeretet hanem mindig a nettó után, a hello data start nettója jelenleg összesen 4971,17Ft.
Gondolom hasonló összegű a nettó a hello telenornál is (a mobil és az adat részaránytól függ).A lényegen nem változtat, ilyet szerintem egy szolgáltató nem csinálhat, hogy a belföldi és a roaming adatkeretet önkényesen meghatározza a szabályozás ellenére, hiszen akkor az összes szolgáltató ezt csinálná az összes csomagjával!
Pl hogy van egy alap előfizetés, 100MB nettel, 10 perc lebeszélhetőséggel, amit teljes egészében megkapsz roamingra, mellesleg korlátozott akciónk keretén belül 96 hónapig korlátlan neted van belföldön meg kapsz 300 percet, de a roamingban az alapcsomag szerint használhatsz max 100MB-ot.Ilyen nincs, és nem is lehet megcsinálni, bár logikus kibúvó lenne.
-
bollokcs80
Korrektor
Azért az is vicces, hogy mobilról nézve már kint van banner, asztali nézetben meg nincs....
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest