- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
senior tag
válasz
Viktor0610 #52168 üzenetére
"Emlékeim szerint a hívások számában benne vannak a küldött SMS-ek is."
Logikus
Ezt cáfolandó az utolsó számlámon összesen 53 db sor van a számlarészletezőn.
Hazai kimenő hívás (13) + roaming kimenő hívás (4) + roaming fogadott hívás (6) + hazai küldött sms (5) + roaming küldött sms (7) + roaming fogadott sms (18) = 53 db
(Ugyebár a hazai fogadott hívásokat és hazai fogadott smseket nem sorolja. Ezekből jóval több volt, mint 3 db.)Ebből a kimenő hívások + kimenő smsek (hazai+roaming) = 29 db
A telenor appban "Hívások 56 db" szerepelt a számlaciklus utolsó napján.
Sehogy nem jön ki a matek.
Kettővel ezelőtti számlánál hasonló a helyzet.
-
Bferibörs
addikt
Nekem 3.- án van ciklus váltás ( tehát ciklus végénél járok ) és most is 2700- on áll, előzőleg nem néztem mennyin állt.
Most megnéztem, 1650 jelenleg, a hívások korrigálódtak.5 db és 24 perc, ez így reális. Csak azt nem tudom, hogy regnap 3 híváson állt aztán miután telefonálram 4- re váltott ( ezután már nem relefonáltam) mára 5- ee váltott. Tegnap 8 perc volt a hívás idő ma 24. Szóval erre nem lehet alapozni, sokat késik időben. -
Nerd
aktív tag
válasz
lugosi #52184 üzenetére
oh, nice!
Nekem megjelenik. Lehet koze lehet ennek hozza? Sajat fiok alatt van egy ilyen uzenet:
"Tájékoztatunk, hogy az aktuális számlák kiállításában csúszások fordulhatnak elő, így előfordulhat, hogy a megszokottnál akár 10 nappal később készül csak el.
Amennyiben Te is érintett vagy, a számla befizetési határidejét ennek megfelelően meghosszabbítjuk, és erről SMS-ben értesítettünk.
A kellemetlenségért elnézést kérünk." -
UHHH
őstag
-
UHHH
őstag
válasz
castiels #52179 üzenetére
Full random telefonszámot is beírhatsz...Ha egyből a kupont használod akkor nem lesz START csomagod! Ha még eddig nem volt START csomagod.
Azért írtam le az itinert, hogy hogy érdemes.
A plus csomag tartalmazza a START csomagot? Én nem tudom, csak azt láttam, hogy amikor a PLUS csomagot rendeltem először, utána nem tudtam a startot megrendelni. Fordítva meg igen, sorry nem vagyok nagy MYTV-s...
Szerk.: Ja, akkor azért, mert tartalmazza. Oké.
De biztos be lehet kérni, a start mindenkinek ingyen van tudtommal, külsősnek is. -
-
Sziasztok!
A MyTelenor fiókomba belépve, eddig letölthető volt PDF-ben az elektronikus számla. Most csak HTML-ben lehet megjeleníteni. Megnéztem visszamenőlegesen a számláimat és egyiket sem lehet jelenleg PDF-ben letölteni, pedig korábban letölthetőek voltak.
Tud valaki erről valamit, vagy megint elbaltáztak valami beállítást nálam?Köszönöm segítséget
-
UHHH
őstag
-
UHHH
őstag
válasz
castiels #52173 üzenetére
Emailben jött hirdetésként. Nekem még nem volt accountom, regisztráltam és leírtam, hogy tettem.
A meglévő usereknek nem tudom megy-e, de majd TE megmondod! Igen, oda kellett beírnom. Utána meg checkout, de 0 Ft-ot írt. És elmondtam, hogy milyen kedvezmény: "HASZNÁLD EGY HÓNAPIG DÍJMENTESEN A MyTV PLUS CSOMAGOT AZ ALÁBBI KUPONKÓDDAL: MYTVAJANDEK" De CSAK MA aktiválható!
Én most vígan nézem a PLUS csomagot ingyen: "Kuponnal aktivált csomag, aktív: 2017-11-01 - 2017-12-01 között." -
karl_fischer
aktív tag
válasz
Viktor0610 #52168 üzenetére
-
UHHH
őstag
Sziasztok! Utánajártam a mytv-nek, nem csak Telenorosoknak van.
"HASZNÁLD EGY HÓNAPIG DÍJMENTESEN A MyTV PLUS CSOMAGOT
AZ ALÁBBI KUPONKÓDDAL: MYTVAJANDEK" A kupon 2017. 11. 01-ig váltható be.Teendők:
1. Regisztrálni, bankkártyára (nem kéri)
2. Előfizetni ingyen a START csomagra ( mert ha a kuponosat veszed először, akkor nem tudod a simát)
3. Előfizetni a kuponos MYTV PLUS csomagra MYTVAJANDEK kuponnalEkkor lesz "sok" csatornátok ingyen, s gondolom majd lemondjátok 1 hónap múlva a fizetős részt.
Telenor számlára nem érdemes regisztrálni, mert sejtem, hogy galád módon levonja majd decemberben automatice a havidíjat.
-
-
plus44
veterán
Sziasztok!
Annyira nem ismerem a Telenor keszulekpalettajat, de a ceg szerzodo viszonyban all veluk, igy innen tudnek valogatni. Ipad Pro keszuleket peldaul abszolut nem latok az oldalukon. Nem is varhato, vagy nem csak en nem talalom. Ha nincs, ennek mi az oka?
-
Emlékeim szerint a hívások számában benne vannak a küldött SMS-ek is.
Azokat is felsorolja külön, tehát ha azt levonod a hívások számából, megkapod a hívások tényleges számát.Ja, még valami. A (másod)percek száma magától biztosan nem csökken. Max. átmeneti hiba lehet, vagy később frissülnek az adatok az appban.
-
-
8
senior tag
válasz
Bferibörs #52159 üzenetére
Nálam pl a hívások számának köze sincs a valódi hívás darabszámhoz, mindig sokkal több. (még a kimenő + kimenő sikertelen + bejövő hívásnál is több). Most pl 63 db hívást ír - ennek köze sincs a valósághoz-, és 48:08-at beszéltem, még 8 nap van a számlázási ciklusomból.
A 2700 mp én sem tudom hogy mi nálad, nálam ez az érték folyamatosan csökken a számlázási ciklus végéig, de hogy mi alapján, még nem tudtam kitalálni. Ha egy percet sem beszélek akkor is csökken.
Nálam most éppen 660 mp-en áll.Jó lenne, ha valaki felvilágosítana minket, hogy mik ezek a számok és hogy miért mutat rengeteg db hívást
-
ggabor02
aktív tag
válasz
Viktor0610 #52093 üzenetére
Nem csak a függetlenítő kód miatt írtam, elég hosszú lenne leírni az utóbbi egy év Telenoros történéseit.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Viktor0610 #52162 üzenetére
EU-ban nem beszéltem, akkor a 2.-nak is 3000 mp-nek kellene lennie. Csak kíváncsiság mivel nem tudom hova tenni ezeket a számokat.
Azt szépen kiírja, hogy 4 db beszélgetésem volt , a perc már nem annyira stimmelhet, mivel a 4. beszélgetés ( a beírásom után történt ) a telefonom szerint 15 perc valamennyi mp volt. Összesen meg kb. 25 perc a 4 beszélgetés.Az app meg 8 percet ír ki. -
-
-
-
whiskeys
őstag
válasz
Viktor0610 #52156 üzenetére
nekem második éve van van egy samsung j3. azt is ingyen függetlenitik? nem előfizus
-
-
DFlash
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne.
Ha veszek egy Blaupunkt FL-01 telefont az egyik áruházban ahol telenorosként adják az eredetileg független vagy függő?
Ha függő lehet függetleníteni? -
válasz
aprokaroka87 #52152 üzenetére
Igen.
-
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Ha én kb 2 éve vettem egy telenor n900 tipusú telefont a Tescoban
azt is függetleniti a telenor? -
dptrsk
addikt
válasz
#32577792 #52148 üzenetére
A törvény szerint a (telenor szerinti) tulajdonos kérheti.
Az, hogy a telenornak elég egy meghatalmazás és garipapír, hogy függetlenítse, az a törvénytől ügyfél számra pizitív irányba eltérés.(Az, hogy a Telekomnak elég az IMEI számsor a függetlenítéshez, az is a törvényi követelmények enyhítése, nem mindenki ilyen rugalmas ezen a téren)
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Windows 10
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- Nintendo Switch
- World of Tanks - MMO
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest