- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
- Google Pixel topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Sziasztok!
Szüleimnél külterületen (tanya) nagyon gyenge a GSM térerő, látszólag romlott az elmúlt években a jelszint, ugyanis mostanra alig tudunk beszélni úgy hogy a mondandó felében ne szűnjön meg a hang, vagy akár meg is szakadjon a hívás. Nem csak beltéren, kültéren is küzdeni kell, hogy hol tartózkodjanak.
Lehet ezzel valamit kezdeni, jelezni a Telenor-nak? Esetleg valamilyen segédeszközt beszerezni ami javíthat a jelszinten? GSM repeater-ek úgy látom teljesen illegálisnak számítanak itthon és rosszul beállítva le is tudnak blokkolni egy cellát, így ezekkel nem is merek próbálkozni. GSM terminálon gondolkodtam még, amihez lehet kültéri GSM antennát csatlakoztatni, de az viszont kiüti a mobilitást, és mindketten használják a telefont útközben is.
LTE-hez használok náluk egyébként kültéri tetőtéri antennát router-hez, a 800Mhz-es sávhoz. Nem tudom hogy ez okozhat-e problémát, de emlékeim szerint ez a gond jóval hamarabb kezdődött mint hogy lett 4G internet náluk. Elvileg az LTE és a GSM között van közel 100Mhz különbség, nem szabadna gondot okozni, illetve nem dzsunka eszközöket vettem a 4G-hez. Gyanítom hogy a DVB-T-t sokkal hamarabb kiütné ha rossz lenne az eszköz, mert frekvenciában közelebb vannak egymáshoz.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest