Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
Sziasztok!
A Telenor mytv windowsphone-s alkalmazásban nektek megjelennek az csatornák logoi?nekem az utobbi napokban nem..ujratelepitéssel sem..mi lehet a gond? -
svili
tag
válasz
Viktor0610 #40744 üzenetére
Köszönöm, már megoldődott! A magyar-belga meccset már meg tudom nézni MyTV-n!
-
kiszi07
senior tag
Heyy, a MyTV és a MyTelenor használ adatforgalmat vagy hogy működik ? (valaki azt írta, hogy nem)
-
-
törölt tag
El lehet játszani a beállításaival, elég komoly tudású alkalmazás. De, a lényeg az, hogy a roamingot külön kell megadni neki (adatmennyiség, lejárat). Arra figyelj, hogy a Telenornál az aktiválás napja nem számít bele az egy hétbe. Én két widgetet raktam ki a home -ra. Az egyik a hazai adatforgalmat mutatja, a másik pedig a roamingot.
-
Tegnap jött meg egy "feltöltős ingyen sim", mikor fogja magát bereggelni?
-
törölt tag
Igen, neten is lehetséges, de azt nem próbáltam, mert van egy idióta szabályuk. Élő szolgáltatást nem lehet újrarendelni. Tehát, csak akkor tudok roaming netet rendelni neten, ha már nincs roaming netem. Kicsit "vicces".
Telefonon rendelve nekem eddig minden alkalommal másodperceken belül aktiválódott.
-
törölt tag
Elvileg lehet SMS -ben is, de nem ajánlom. Megrendeled, aztán vagy megjön a visszaigazoló SMS, vagy nem. Ha nem, akkor mit csinálsz? Megrendeled újra, hátha kétszer vonják le, vagy visszaigazolás nélkül roamingolsz? Egyik sem nyerő. Tehát felhívod őket. Akkor már egyszerűbb rögtön ezzel kezdeni.
Ez több alkalmon alapuló, saját tapasztalat. -
Sziasztok!
Ha külföldön (EU) szeretnék a meglevő roaming csomagomhoz kiegészítő adatjegyet vásárolni, azt hogyan tehetem meg?
Köszönöm.
-
svili
tag
Tegnap lett regisztrálva a számom a MyTV Telenorra, de nyugtázó sms azóta sem jött.. Megpróbáltam a 9000800 számra "Jelszo" szöveggel sms-t írni, de csak "Jelszóváltoztatás sikertelen" válasz jött, és hogy egy idő múlva próbáljam meg újra... Mi lehet a gond?
-
4Grider
nagyúr
válasz
Sayuar #40722 üzenetére
Sajnos igazából akkor lettek ilyen durvák a nem EU országok díjai, amikor az EU elkezdett szabályozni. Anno 110 Ft körül volt a hívásfogadás, 150-170 Ft között a hívásindítás és 110 Ft körül az sms. A szolgáltatók ui. itt is próbáltak kompenzálni (ami aligha sikerülhetett ilyen percdíjakkal).
-
4Grider
nagyúr
-
viharhozo
addikt
Azt jol latom, h EU-n kivuli orszagra (Svajc) semmilyen roamingcsomag nem kerheto (kiveve a Vilag Net Hetijegyet)?
-
rgeorge
addikt
Egy pozitív esemény: kértem online felületen, hogy nat-talanítsák a mobilnetemet vpn miatt, 45 perc múlva megcsinálták, mégpedig jól.
-
KTU
addikt
-
akyyy
senior tag
Lejárt tarifahűségnél, és már tavaly kifizetett készülékárnál, mennyibe kerülbne egy függetrlenítés egy z1c-nél?
-
Lmh
őstag
tárgytalan, kigoogliztam
-
taip
senior tag
Nyilván különbözőek a szokások, nekem tuti kevés lenne a 180 mega, nem használok Opera minit, sőt nem csak a böngésző fogyasztja a netet. Nekem muszáj lenne megvenni az 1 gigát 3500-ért.
Viszont hang csomagot nem vennék, akit nagyon muszáj hívni, megoldom a plusz 19 Ft-ért, vagy még inkább VoIP. -
asdf_
veterán
Nemtom, nekem meg a majus elotti tarifaval szamolva is buko volt 3500-ert vagy mennyiert az egy hetre egy giga roaming net. Erdemes utanaszamolni, a mostani tarifakkal 182 megabyte felett kell forgalmazni, hogy megerje. En eleve csak opera miniztem, szallason volt net, valami 120 megat tekertem bele osszesen. Szoval ha nem netfuggo az ember, es tenyleg csak vesz esetere kell net, akkor szerintem akar roaming netcsomag nelkul is neki lehet indulni (elo magyar netcsomag persze kell hozza).
-
törölt tag
Sztem, ha valaki nem akar roaming csomagot, annak még mindíg a "hívjálvissza" a legjobb megoldás. Bár, én azt mondom, hogy aki nyaralni megy külföldre, és onnan akar kommunikálni, annak férjen bele a költségvetésébe az a pár rugós roaming csomag. Aki meg ennél többet van külföldön, az mindenképpen jobban jár, ha vmi helyi kártyát szerez. Sokat utazóknak meg a dual SIM -es teló ajánlott.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- VoLTE/VoWiFi
- Ukrajnai háború
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest