- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sayCet
aktív tag
Sziasztok,
Van egy HUAWEI E 3276-os Stickem. Az a kérdésem, hogy mit kéne hozzá vegyek, hogy tudjam használni Wifiként is? Gondolom valamiféle Routerrel meg lehet ezt oldani.
Köszönöm!
-
csernak75
senior tag
Újra hívtak:
Nem tudják mi lehet a hiba, ezért engedélyezik hogy megszüntessem az előfizetést utána pedig újrakössem és elvileg a hűség se indul újra!
-
csernak75
senior tag
Megint beszélgettem:
Felhívott a technikus hogy szeretnék alaposabban kivizsgálni a hibát amihez 1-2 órára lekapcsolják az internetem!
Maga a net hiány kb. 20 percig tartott utána hívott is hogy próbáljam ki, de most sem javult meg!
És azt mondta azért nézzem meg másik eszközben megint, meg hogy még gondolkodnak a hiba okán és később hívnak!
Nem tudom mit csináltak de mikor vissza jött a net kaptam pár SMS-t: PL: "Az Emelt dìjas tàvközlési szolgàltatàsok hozzàférésének lehetöségét töröltük. Üdvözlettel: Telenor" meg hogy "A felnött böngészhetö WAP/web tàvközlési szolgàltatàsokhoz valò hozzàférés lehetöségét töröltük. Üdvözlettel: Telenor"
De ezen kívül semmi változás!
-
boxfan
tag
Miért nincs az árlistában mostanában Blackberry készülék?Vagy az a cél,hogy a Blekisek menjenek a Thez?
-
geckowize
őstag
Hello!
Meg tudná valaki mondani, hogy DPI flotta előfizetéshez milyen 4G/LTE-képes mobilnet csomagok (mekkora keret, mennyiért) vannak?
-
-
St3ven
addikt
válasz
KamuMazsola #26582 üzenetére
Egy hete nekem is behozta ezt az oldalt, csak most már nem tudok ide eljutni. A T-nél, de főleg a Blue-nál mennyivel egyszerűbben ment ez!
-
KamuMazsola
őstag
válasz
JackFeryll #26583 üzenetére
Sorry, nem tudom.
-
JackFeryll
őstag
válasz
KamuMazsola #26582 üzenetére
Miért van, hogy hibát dob amikor meg akarom erősíteni a telefonszámom ?
-
KamuMazsola
őstag
válasz
St3ven #26579 üzenetére
Amikor belépek fogad egy oldal amin az első sorban az "Ajánlataink - Számlák - Nyitott számlák", a következő sorban "Számlainformációk - Szolgáltatások,tarifa - Vásárlás". A szolgáltatások, tarifa alatt látom a "Jelenlegi tarifacsomagom" és alatta van az "> Aktuális szolgáltatások" és az alatt "> Szolgáltatások megrendelése és lemondása. Hozzáteszem nem mobilról, hanem asztali gépről, teljes nézetben jelenik így meg.
-
St3ven
addikt
válasz
Viktor0610 #26580 üzenetére
Kiválasztottam, de sajnos továbbra sem látom a szolgáltatásaimat.
A link, amit adtál, az csak a "Telefonszámok adatai" oldalra visz.
-
St3ven
addikt
Tudna valaki adni egy közvetlen linket a Telenor Online-on belüli szolgáltatás-megrendelő oldalhoz?
Be vagyok lépve a felületre, de hiába kattintok végig minden (?) menüpontot, egyszerűen képtelen vagyok megtalálni a be/kikapcsolható szolgáltatások listáját, amit múlt héten egyszer már megtaláltam, használtam, kapcsolgattam.
-
-
g0dl
addikt
válasz
Viktor0610 #26565 üzenetére
"Magyarországon nem így működik"
És ugyan milyen objektív oka van annak, hogy nálunk többszörös árat kell alkalmazni?
-
Sayuar
senior tag
válasz
KamuMazsola #26573 üzenetére
nem lesz 4-ik magyar szolgáltató. Ez borítékolható (tudjuk miért). Sajnos...
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Miért hagyjuk? Összehasonlítási alapnak tökéletes! Alig várom a 4. magyarországi mobilszolgáltatót, talán az kicsit letöri az árakat, ha egyáltalán lesz belőle valami.
Amúgy meg tényleg röhejes, hogy roamingolva olcsóbb, mint saját hálózaton! -
darvinya
titán
válasz
de a netet azért vehetjük ajándéknak.
Akkor fizess nekem 1MFt-ot és kapsz ajándékba 1000Ft-os kupont, amit csak nálam vásárolhatsz le.(min. ár nálam 10eFt)
(#26564) tonyrulez
Egyhelyben állva igen elég a korlátozott net, de ha elindulsz akkor megszakad.
-
válasz
JackFeryll #26570 üzenetére
Amennyiben hűség van még rá, és nem vagy a 2 év utolsó három hónapjában, nem vehetsz készüléket, tarifaváltással sem.
Ez esetben az Írásos Ügyfélszolgálatnak írhatsz, hogy engedélyezzék korábban a vásárlást.
-
JackFeryll
őstag
Sziasztok!
Ha van egy tarifám amire van még hűség és akarok venni egy másik telefont egy drágább tarifacsomaggal szintén hűséggel (számlás mindkettő) akkor kötbért kell fizetnem, vagy egy sima tarifaváltási költséget ?
Milyen összegekről lehet szó ?
Persze majd megkérdezem az üzletben is, csak ha valakinek van ilyen tapasztalata arra kíváncsi lennék. -
Sayuar
senior tag
válasz
"Hagy-juk már a kül-föl-di szol-gál-ta-tó-kat!"
- abban az értelemben tényleg hagyjuk, hogy az a szolgáltatás csak arra a területre érvényes (tehát max. a nyálunkat csorgathatjuk); de jó támpontot ad, hogy a "magyar" telekom cégek hogyan húzzák le a júzereket
ÁM
- abban az értelemben ne hagyjuk, hogy pl. egy roamingolt német ALDI kártyával 34 Ft-ért beszélsz (másodperc alapon 30 mp után) itt Magyarországon a telenor hálózatán, miközben a saját ügyfeleinek a telenor pedig 48.5+2.5 Ft-ért adja a percet (ráadásul perc alapon). És mind a 3 szolgáltató ezt csinálja.
Ráadás: ha roamingban vagy a magyar telenor kártyáddal, akkor az SMS, MMS is olcsóbb, mint itthon a saját hálózatban.Ha pénzt adsz valamiért, akkor helytállóbb a "ráadás" szó használata a forgalmazó részéről.
Én inkább maradok az ajándék hivatalos értelemben használatos formájánál.
De azt is tudom, hogy ma mindenki az ajándék, akció, kedvezmény szavakkal próbál ügyfeleket fogni. -
Gedeon31
addikt
válasz
Viktor0610 #26567 üzenetére
Köszönöm
-
-
Gedeon31
addikt
Erre esetleg tudod a választ? [link]
-
válasz
Sayuar #26558 üzenetére
Hagy-juk már a kül-föl-di szol-gál-ta-tó-kat!
Magyarországon nem így működik, és attól, mert minden ajándékra (mert ez az, akármit is mondtok), vagy egyéb szolgáltatói bejelentésre jöttök a külföldi árakkal, nem lesz jobb...
A 20 Ft/percet nem említem (abban talán igazad van, ha a MyMenü ajánlatot vesszük), de a netet azért vehetjük ajándéknak.
-
tonyrulez
őstag
válasz
Sayuar #26560 üzenetére
Ha csak VOIP-ra kell a net, akkor nagyon megéri a 300Ft-os Telenor SIM + 3 hónap ingyenes Klikk előfizetés: 100MB, utána sebességet korlátozva de VOIP-hoz elég (lényegében havonta egy százasért). Igaz már én is szenvedek vele, mert a 100MB sokmindenre nem elég, az okostelefon mobilnet nélkül olyan mint a [random igazság]. Én is átálltam a 2 Ft-os VOIP-ra, az 51Ft-os percdíj a vicc kategórián is túlhaladt.
-
Sayuar
senior tag
válasz
Sayuar #26558 üzenetére
ja, lemaradt a digi-nél, hogy 5 GB adatot is adnak.Mindegy...
Duál sim-es telefonom van, egyikben egy prepaid, amit 3.000-el töltök ÉVENTE, de is forgalmazom: Autópálya matricára. A szám csak hívásfogadásra van.
A másikban egy digi move (telenor) 2GB előfizu van 1900 Ft/hó, hűséget sem kellett aláírnom, és arról nyomom a VOIP-ot, valami 2 Ft/percért. -
darvinya
titán
válasz
Sayuar #26558 üzenetére
Úgy van, úgy van.
Ajándéknak én sem neveném, de igazából ők sem.
Csak szomorúan veszem tudomásul, hogy ennyivel szúrják ki az ember szemét.
Az meg pofátlanság, hogy 1Gb net-ért mennyiért kellene feltölteni.
Akkor inkább előfizetek a korlátlan böngészés teljes sebességesre. -
Sayuar
senior tag
válasz
Viktor0610 #26553 üzenetére
bocsánat, de az ajándék fogalma:
-viszonzás elvárása nélkül átadott érték, amelyet szívességből, kedveskedésből, vagy egy alkalom emlékezetessé tétele céljából jó szándékkal adományozunk másnak.
Szóval ha 3.000-es töltéshez kötött "királyság" semmiképp nem nevezhető ajándéknak, hiszen a fent vázolt kritériumnak nem felel meg.
Inkább így fogalmaznék: mostantól többet adnak a rendszeres vásárlónak (havonta töltőknek).
Amúgy nagyot kacagtam ezen a 20 Ft-os "királyságon". Hülye lennék 20 Ft-ért hívni 3 barátot, hiszen 5 Ft-ért az ÖSSZES telenorost hívhatom (myMenü).
Egy vicc ez a telenor "királyság".Egy kis nyalánkság arról, hogy a románok mit adnak 3.000 Ft-os töltésre (ja és nem akarok oda költözni, mielőtt még ezt tanácsolnák a fórumozók
)
Akkor lássuk a román FELTÖLTŐS "királyságokat":
vodafone.ro, havi ~2700 Ft, feltöltőkártyás
Hálón belül: korlátlan, ingyenes
Más belföldi szám + EU-s számok: 200 perc
Adat: 500 MBorange.ro, havi ~3100 Ft, feltöltőkártyás
hálon belül: korlátlan, ingyenes
Más belföldi szám + EU-s számok:300 perc
Adat: 500 MBcosmote.ro (2014.09.15-től T-Mobile Romania), havi ~3100 Ft, feltöltőkártyás
Hálón belül (mobil): korlátlan, ingyenes
Telekom vonalasra: korlátlan, ingyenes
Belföldi SMS: korlátlan, ingyenes
Más belföldi szám + EU-s számok: 200 perc
Adat: 500 MBDigi (előfizetéses), havi ~3100 Ft
Korlátlan percek a belföldre és az összes EU vonalas hálózatába, illetve az EU mobil hálózatába kivéve az alábbi országokat: Szlovénia, Szlovákia, HorvátországSzóval addig amíg ezeket az árakat idehaza nem alkalmazzák a telekom cégek, maradok a VOIP mellett.
-
csernak75
senior tag
Helyzetjelentés:
További mérések lte hálózaton, saját kártya 8Mbps, más kártya 20-30Mbps!
A hiba továbbra sincs meg, az igazgatóság minden nap megállapítja hogy nincs hiba, én meg "szegény" technikussal mindig visszaküldetem további vizsgálatra!
Közben az üzletben még azt is ajánlották hogy kérjek antennát, aminek 5/5-ös jelnél értelmét nem látom!
Lassan csak megunom és megelégszem ezzel a sebességgel! (Ja nem mégsem!
)
Röviden: Mindenki nagyon kedves, figyelmesen hallgatják minden szavam, csak úgy nézem senki nem tud semmit!
-
madmike
őstag
válasz
Viktor0610 #26555 üzenetére
Köszi!
11 hónap hűség van még rá, szóval nekem megéri. Aki átveszi neki csak a 11 hónap hűséget kell átvállalni, ugye?
-
válasz
madmike #26554 üzenetére
Az átírásnak díja van: 4790 forint.
Az átíráshoz mindkettőtök személyi igazolványa szükséges, illetve az átvevőnek még egy okirat az adókártya/jogosítvány/útlevél trióból egy darab (amennyiben csak az átvevő mehet, meghatalmazást adhatsz neki az átírásra).
Hűségidőn belül nyilván "megéri" kifizetni, hűségidőn túl célszerű az netet megszüntetni (akár telefonon keresztül is megteheted), és ismerősöd köthet egy új előfizetést.
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Van egy Telenor Hipernet előfizum, amire már nincs szükségem. Lenne egy ismerősöm, aki átvenné. Van az átiratásnak költsége? Mi kell hozzá? -
válasz
darvinya #26552 üzenetére
Hallottad-e már azt a (nem) dakota mondást, hogy "szuvenír nyihaha, nye kukucska protku?"
Vagyis ajándék lónak ne nézd a fogát!
Meg egyébként is, majd konkurenciát csinál a saját csomagjához.
A 150 megabájttal simán el lehet lenni alapvető kapcsolattartás szinten egy hónapig. (Havi 3000 forint feltöltést feltételezve.)
A Klikk is nagyon népszerű, és az csak 100 mega, ráadásul egy ezresbe kerül a kedvezményes 3 hónap lejárta után. Ez több is, meg ingyen is van. Problem? -
darvinya
titán
Nevetséges ez az feltöltéses akció.
Net-nek nem nevezhető mennyiségek amik hozzá járnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- OLED monitor topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest