Hirdetés
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osz24
tag
Szisztok :Tud valaki segiteni.?
Vettem tegnap egy telefont. s3 .telenoros
elofizeteses volt az elözö tulaja.
Tilthatjak a keszuleket?ma azt mondták nem.
-
Prien
addikt
Szia! Talán egy Smarttarifa 3 (5290Ft), ahhoz adnak 500Mb netet+korlátlan böngészést,Facebookozást.
A lebeszélhető perc 50-50%-ban oszlik meg hálózaton kívülre-belülre, de úgy tudom, a sima 180perc csomag pedig 60-40%-ban... (Sajnos, minden számlás csomagjuk megosztott lebeszélhető perceket tartalmaz)
De hűséget ne vállalj, mert gyakran módosítják a feltételeket! -
Piwi
veterán
Sziasztok!
2 éve vagyok van egy saját előfizetésem a céges mellett és a napokban jártam a telenor oldalán,aztán láttam hogy van új előfizetői csomag náluk.
Jelenleg 180 perc csomagban vagyok ami havi 5600 körül mozog + 100 mega net ami egy ezres. Ez hó végére kb 8-9 ezer szokott lenni.
Érdemes lenne váltanom az új csomagok közül valamelyikre?
Sms-t ritkán írok(20-25/hó),leginkább hálón belül beszélek. -
Bone123
HÁZIGAZDA
Huh, jól rámijesztettetek.
A díjcsomag havidíja felhasználható:
Hálózaton belüli mobilhívásra, Belföldi hívásra (más mobil hálózatba, vezetékes
hálózatba),Hangposta hívásra, Kékszám hívásra, SMS-re -
Osz24
tag
Szisztok :Tud valaki segiteni.?
Vettem tegnap egy telefont. s3 .telenoros
elofizeteses volt az elözö tulaja.
Tilthatjak a keszuleket? -
M3oH
addikt
válasz
Bone123 #15379 üzenetére
Az smst eddig is kulon fizeted, mert nincs benne a havidijban. Percnel pedig, ha tul lepted a 40% keretet, az is csapodik a szamla vegosszegehez pluszban. Amugy ezt az elbaszott rendszert minek kellett bevezetni azt nem tudom. Lejar a huseg, ugy huzzok el toluk, mint a pinty. Szanalom, hogy 2012ben azt kell figyelni, hogy halon belul vagy kivul beszelsz. Elozo honapban, 2/3at beszeltem le a csomagnak, es tobbet fizettem egy ezressel. Persze, a Telefos jol jar vele...
-
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Valaki azt meg tudja mondani, hogy az olyan osztott lebeszélhetőségben, mint pl. Djuice Számlás 20 (60% telenorban, 40% azon kívül) az SMS is 60-40 arányban osztódik, vagy végeredményben ha már lebeszéltem a 40%-os keretet, de Tmobilba stb. küldök SMS-t, az még a maradék 60%-ból vonódik le?
-
Rizel7
csendes tag
válasz
sarkanyolo2 #15364 üzenetére
Megérkezett a készülék
Az automatikus visszaigazoló email után már csak a Magyar Postától kaptam egy sms-t a kiszállítás napján a csomagkövető azonosítóval. Sajnos annak ellenére hogy a megrendelésnél a délelőtti szállítást választottam, délután 3kor érkezett a csomag. Másnap viszont már az egyeztetett időpontban érkezett újra a postás.
Most viszont olyan gondom van hogy a sim nincs regisztrálva a hálózaton. Hol tudom a kártyát aktiválni? T-nél ezzel nem volt gond viszont itt sehol sem találok róla infót :\
-
club1
veterán
Általában ezeket az árakat kapják a vállalatok, de tudnod kell, hogy egy vagy két éves elkötelezettsége van a cégetek flottájának (általában 2 évet szoktak aláíratni, de van ahol 1 év van).
-
Dusee
őstag
udv
mivel most nincs lehetosegem az illetotol megkerdezni, igy hozzatok fordulok.
adott egy vallalati elofizu, es az erdekelne, hogy ahhoz lehet-e valamilyen kedvezmennyel keszuleket vasarolni, illetve ezeknek mik a feltetelei?
esetleg (ha valakinek van ilyen) kaphatnek egy arlistat?
koszonom! -
club1
veterán
válasz
nyuszi123456 #15370 üzenetére
Mi a frásznak szemetelsz?
-
Thusor
őstag
válasz
sarkanyolo2 #15366 üzenetére
Megpróbálom majd még személyesen valamelyik boltjukban is megkérdezni, hogy nem elég-e a személyi és lakcímkártya...ha más nem marad akkor családban fogom elintézni
.
-
Thusor
őstag
Sziasztok!
Szeretnék a telenornál előfizetni Hipernet 5-re. Ezt online szerettem volna intézni, de fenn akadtam, hogy 2 fényképes igazolvány kell, különben előleg fizetésre köteleznek. Személyim van, csak EU-ba utazom rendszeresen, oda nem kell útlevél, jogsim még nincs. Mindenképpen kell két arcképes igazolvány?
-
Rizel7
csendes tag
válasz
sarkanyolo2 #15362 üzenetére
Hát nagyon remélem
Én is így rendeltem egy telefont még szombaton, csütörtöki kiszállítással, de az automatikus visszaigazoló emailen kívül semmilyen infót nem kaptam azóta. Nem tudom ez mennyire normális dolog, én azért még remélem hogy valóban megkapom holnap a rendelést.
A futárcéget melyik telefonszámon tudom elérni ha esetleg érdeklődnöm kell majd a csomaggal kapcsolatban? Vagy próbálkozzak a Telenor ügyfélszolgálatos számon?
-
sarkanyolo2
őstag
Hali!
Amennyiben neten veszek előfizetéses telefont és beírok 2 okmány azonosító kódot, abban az esetben jár az 5%-os kedvezmény valamint nem kell bemennem az üzletbe ezzel szórakozni, ugye? Vagyis itthon átveszem és szia!
(a T-nél ez állítólag probléma)
Előre is köszi: sarkanyolo
-
bopeti98
őstag
A Deezer az működik iPod Touchon is? Letöltöttem az App Store-ból a Deezert, beléptem és csak az a 30 mp-s izé jön be viszont Androidon megy rendesen prémiummal.
-
Acheron
őstag
válasz
Rizel7 #15358 üzenetére
A telefonos dolgot meg kell kérdezni - nekem nem ment (nem megy) a bónusz oldalak cirka két és fél hónapja, és miután méltatlankodtam emiatt, azt mondták, telefonon is megrendelhetem 5% kedvezménnyel.
A 8 napos elállás csak akkor hátrány, ha el akarnál állni (pl garanciális hibának nem minősülő pixelhiba esetén) és nem tudsz. Egyébként nyilván nem hátrány. A garanciát nem befolyásolja.
Én végül is azért mondtam vissza a megrendelést, mert úgy vélem, törvény adta jogomban akar korlátozni a szolgáltató, és ilyen - bóvliboltokra jellemző - mentalitású partnerrel nem vagyok hajlandó üzletelni.
Nyilván van, aki nem ilyen érzékeny -
Acheron
őstag
válasz
Rizel7 #15352 üzenetére
Ez attól is függ, van -e készleten az adott készülék. Az ügyfélszolgálatuk szerint a telefonon leadott rendelés gyorsabb. Ez egyébként kettőtől több napig terjedő időtartam is lehet (az első mondattól függően) Azzal azért számolj - ha fontos neked - hogy a Telenor nem engedi, hogy élj a 8 napos elállás jogával az átvétel után...
-
Rizel7
csendes tag
Üdv! Webshopos rendelésnél mennyire tartják be a 3 munkanapot? Megkeresnek előtte telefonon vagy már csak a futárcég fog értesíteni (Vagy az se)? Mik a tapasztalatok ezügyben?
-
darvinya
titán
válasz
lugosi #15350 üzenetére
Hát komolyan mondom, hogy ezek a szolgáltatók megosztották közöttük az ügyfelet.
Ez azon alapszik, hogy míg nálam nincs Ilyenre szívatás Telenor-nál, de Tm és V-nél egyáltalán nem álltak velem szóba.
1 kis ügy a T-nél max. 25p, addig Tm -nél 1 hó, a V-nél a mai napig nem oldodott meg és 2 év után kukáztam így nem is érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mesterséges intelligencia topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest