Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeszBee
csendes tag
Szevasztok!
Azért érdekes céggé vált ez a pannon... 2003 óta vagyok előfizető (elötte kb.5 évig feltöltős pannonos voltam), és most mit kapok majd'10 után? Kitalálják ezt a 'magas forgalmi keret' című dolgot, és annak ellenére h mindig rendesen fizettem a számlámat -és most sincs elmaradásom- kikapcsolják a telefonomat 'számlatartozás miatt' !!
Letiltották az smst, kimenő hívásokat, nem érem el az e-mail címem, meg egy csomó mindent korlátoztak a telenoronline-on.
Jó fejek, a havidíjjas szolgáltatásokat (pl. szomszédhívó, 5 perc után 0, stb.) 30 napra fogják gondolom kiszámlázni, csak éppen nem tudom használni 30 napig!
Az a szerencse h csak októberig van számlás hűségem, utána szolgáltatóváltás, még a számomat sem viszem át.
Szerintem aki 'csak telefonálásra használja' és nem vmi okostarifás csomagban van, hanem vmi régebbiben, akkor jól nézze át a csomagokat/konkurens szolgáltatótak, nehogy mást is megszívassanak!
Annyira gyorsan le karaom zárni h még a fogyasztóvédelemhez sem megyek el.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- ZOTAC RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO
- Transcend ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest