- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #1189 üzenetére
Sajnos, nincs is mit felmutatni a Bonusszal szemben
Elég baj
Ha valaki rég előfizető akkor sincs semmi extra csomag vagy kedvezmény -
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #1196 üzenetére
Köszi, csak annyit szerettem volna megtudni, hogy lehet e.A papirügyeket a munkahelye intézi, szóval ezzel sincsen probléma
Én meg megkapom a telefont, apám meg az enyémet
[Szerkesztve] -
válasz
Jégkokó #1195 üzenetére
Igen vehet, viszont kell pár papír.
Amennyiben ő a cég nevében aláíró személy, kell egy aláírási címpéldány és a saját személyije.
Amennyiben alkalmazott, kell az aláírási címpéldány, egy rendes, kéttanús meghatalmazás, amit az aláíró kell, kitöltsön és a saját személyije.
Nagyobb cégeknél (Rt.-knék, nagyobb kft.-knél) ettől lehetnek eltérések. -
Jégkokó
veterán
Az lenne a kérdésem, hogy apámnak céges előfizetése van a pannonál, és már letelt a 2 év valamikor mostanába.És hogy ilyenkor lehet csak készüléket kérni?Mármint uj előfizetés nélkül?
-
mahatma
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1193 üzenetére
köszi, mert úgyis akarok egy Pannonos kártyát, meg egy telót, és ez tetszik most a legjobban, 30ezret még megérne nekem, úgyis csak 2. számú versenyző lenne.
-
-
mahatma
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1191 üzenetére
és nem is lesz? ez csak feketében néz ki jól, a többi szín nekem felejtő.
-
-
mahatma
aktív tag
vett mostanában valaki a Pannonban, fekete Motorola U6-ot? melyik üzletükben lehet még kapni? a honlapon hirdetik, de feketében eddig még nem találtam, csak narancssárga, meg ciklámen, meg egyéb ilyen szép színekben.
-
-
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #1187 üzenetére
Valamilyen extra csomagot szeretnék.
Pl: Bonusz a piroséknál.
[Szerkesztve] -
válasz
Gebriel #1186 üzenetére
Kevés az információ.
Alacsony havidíj kell? Pannon 50 (lebeszélhető 1750 Ft-os havidíj)
Olcsó percdíj kell? Pannon 300 és 1000 (előbbi 6300, utóbbi 17000 Ft havidíjjal bír, szintén lebeszélhető)
Sokat SMS-ezel, MMS-ezel? Djuice (3450 Ft havidíj, teljes egészében felhasználható beszélgetésre, SMS-re és MMS-re)
Ennyi.
(Egyébként meg nézz körbe a pannon.hu oldalon.)
-
Gebriel
veterán
Tudna ajánlani valaki egy jó pannonos előfizetési csomagot?
Tudom nézek szét a honlapjukon -
K123456
tag
Pannon fogja árulni a SE K510 telefont? Már a T-mobilnál is van kb 22e-ért. Ennyiért a Pannonál 310i van. Ajándékba ki néztem a Samsung x530-at, de ha lenne SE K510, akkor lehet, hogy azt venném, többet tud, és hasonló áron lenne. Azért kérdezem, mert úgy vettem észre, hogy amit reklámoznak annak felviszik az árát pár ezerrel utána, de 20e-t még megér. Szóval érdemes várni?
Tudtok esetleg olyan boltot, ahol ki lehetne próbálni az x530-at? Pl Nyugatival szembe van egy Pannon bolt én ott néztem ki még anno az x660-amat. -
Jégkokó
veterán
Az nem gáz, hogy ha a T-mobilos kártya anyám nevén van,mert annó nem volt nálam a személyim, ugye nem csak ő kezdeményezheti a számhordozást a pannonhoz, vagyis hogy ha én bemegyek, akkor az is elég lesz nekik, vagy az kell akinek a szerződésen rajta van a neve?
-
Nem akarok túlzottan belejogászkodni az eszmefuttatásba, de ha azt írjátok, hogy havi egy nap, akkor az havi egy nap, és nem évi 12. Nem olyan bonyolult ez, mint ahogy hangzik.
-
Mac!
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1180 üzenetére
Kötekedünk-kötekedünk?
Ez a nap már csak ilyen...
Csak nehogy megbanjuk!
Ez tetszett.
A segítséget köszönöm, a szándékot pedig nagyraértékelem. -
-
Mac!
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1178 üzenetére
A szerződés feltöltősöknél évente megújul
Ki beszélt feltöltősökről?
Hűségnyilatkozatot és P300-at emlegettem... -
-
Mac!
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1176 üzenetére
Pedig nem lőtt mellé kolléga...
Hát nem is bízta a véletlenre... Belinkelte az egész internetet...
Természetesen a három nap nem minősülhet szerződésbontásnak, hiszen (az előző vonalat tovább görgetve) egy évben 12 napot lehet hibás a rendszer...
Ezt a vonalat továbbgörgetve pedig 100 év alatt 1200 napot lehet hibás a rendszer, tehát ha a következő 3 évben nem lesz halózat a városunkban az még nem minősülhet szerződésbontásnak, mert majd a következ 97-ben lesz... -
Pedig nem lőtt mellé kolléga...
Igaz, nekem is keresnem kellett kicsit, de a válasz az oldal alján található ÁSZF-ben található, amennyiben jól értelmeztem, a szolgáltató hibájából havi egy napot lehet hibás a rendszer.
Természetesen a három nap nem minősülhet szerződésbontásnak, hiszen (az előző vonalat tovább görgetve) egy évben 12 napot lehet hibás a rendszer... -
Mac!
aktív tag
válasz
Ferenc.v #1172 üzenetére
Ennyiből a Google-t is belinkelhetted volna, az se dobott volna több linket mint ez...
Ha pedig tudod a választ, akkor nem hiszem, hogy tovább tartott volna leírnod egy bővített mondatban, mint ezt a felettébb sokatmondó hozzászólást megalkotnod.
Pontosan tudom, hogy a neten szinte minden infóhoz hozzá lehet jutni, és örülök hogy olyant kérdeztem, aminek a megválaszolása számodra triviális, de szerintem azért van a fórum, hogy egymás életét megkönnyítsük, de ha Te máshogy gondolod, akkor kíváncsi vagyok a számomra jelenleg ismeretlen oldalára is a fórumozásnak. -
-
K123456
tag
Látom kivették a Samsung x650-et a kínálatukból, már nem is lesz Karácsonyig? Bár a x530 jónak tűnik. De azt olvastam, hogy az mms 50kbyte lehet a samsung honlapján láttam, tehát ha fotózok vele ami akár 70kbyte is lehet nem tudom átküldeni?
-
Mac!
aktív tag
A kérdés csak azért merült fel bennem, mert közel 3 napig nem volt Pannon hálózat egy egész (12 000-es) városban.
Ez szerintem ha nem is meríti ki, de erősen súrolja a megfelelő minőségű szolgáltatás hiányának a kritériumait. Ha pedig meg is haladja, akkor az cumi...
Közvetelen hozzátartozóimat nem ériti a szerződés felmondás, mert jelenleg nem vagyunk hűségesek, csak kíváncsi lettem volna. És természetesen idegesített, hogy nem érem el a család tulnyomó többségét.
Ilyen esetben várható bármi féle kártérítés, vagy legalább annyi, hogy pl. P300-as havidíját csökkentsék a kiesett napokra eső résszel?
[Szerkesztve] -
Landsmann
addikt
Igen, valóban az az oka. Gondolj bele, mennyivel másképp néz ki a Nokián a wap oldal, mint a C55-ön. A színes képek lényegesen nagyobb méretet foglalnak el, mint az egyszerű, C55 által megjeleníthető ''rajzolt'' képek. A rendszer automatikusan felismeri hogy milkyen telefonról wapozol és annak megfelelően küldi a telefonra a megjelenítendő adatokat.
Ha sokallod az adatforgalmat, akkor tiltsd le a képek megjelenítését. Persze így már nem olyan lesz a wapoldal mint ahogy tervezték, de kisebb lesz az adatforgalom. -
Mac!
aktív tag
Valahol olyant olvastam, hogy csak akkor lehet a hűségnyilatkozat ellenére szerződést bontani az ügyfél részéről, ha a szolgáltatás nem megfelelő szinvonalú.
A nem megfelelő szinvonal miben merül ki? -
svili
tag
Sziasztok!
A következő dologban kérnék segítséget: 2 hónapja vagyok elégedett Nokia 6030 tulajdonos, csak a wap használatával van egy kis gond - sokkal nagyobb az adatforgalom gyakorlatilag ugyanolyan felhasználás mellett, mint a régi Siemens C55 telefonnál volt.
Az ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy a wap-böngésző verzió különbség miatt lehet, mert a 6030 már 2.0 wap-böngészőt használ - másként is néz ki a Pannonwap nyitó oldala, kis ikonok vannak.
Sajnos a wap-előfizetésben lévő 3 Mb forgalom igen hamar elfogy, ezért kérdezem itt is, hogy valóban ez lehet-e az ok, vagy egyéb (szoftver- vagy esetleg készülékhiba) lehet?
Előre is thx! -
Zoli bácsi
őstag
Mai Penny market-es akciós újságban szerepel: Nokia 1112 Pannon praktikummal, 500ft lebeszélhetőséggel, szóbeli előfizetői szerződéssel, 6666- ft. Dec. 03-tól.
-
Integra
titán
válasz
Viktor0610 #1164 üzenetére
köszi a választ
átnéztem a telókat részletesebben más oldalon és én is erre jutottam.
na mindegy, úgysem lehet kapni sem a samsungot se az se telót, kivannak fogyva.
megpróbálok keríteni valami nem kikapcsolgató jó akksis kölcsöntelót addig is.
ősök húznak ki nyaralni 3 hétre bangkokba, ha jó áron vannak ott telók és eu normásat is kapni akkor inkább onnan fogok valamit hozatni. meg ha az ottani garancia érvényesíthető itthon is márkaszervízben. elméletileg működnie kellene. mert akkor hozatok egy hsdpa d900 samsungot, az hogy nincsen benne magyar menü, meg nem érdekel, úgyis angolra van állítva mindenem
[Szerkesztve] -
Integra:
Azért írják rá az X650-re, mert nekik egyenlő az MP3-csengőhanggal (v. csak elírták).
Az akciókkal kapcsolatban nincs pontos infóm, a Pannon hetente hoz ki új árlistát, új, hasonló kategóriájú készülékekről nincs infóm.
K123456:
Most is van akciónk. 100 ingyen SMS djuice-osoknak 3 hónapon át. Olyan kalíberű akció csak az 5000 Ft-os készülékbeszámítási akciónk van, a sikere töretlen. Árakkal kapcsolatban a Pannon elég fura elvet követ. Látszólag össze-vissza váltogatja az árait, erről előre nyilatkozni megint csak nem tudok.Amennyiben X650-et szeretnél, gyorsan vedd meg, mert az X510 a nyomába sem ér (olvass bele a topikjába) és nálunk már elfogyott az X650.
Dictator^:
Attól függ, mennyivel töltö(tte)d a kártyád. Amennyiben a neveden van a kártya, meg tudják nézni bármelyik üzletben, mennyi kedvezményed van. -
Integra
titán
válasz
Viktor0610 #1158 üzenetére
várható amúgy hogy lesz valami jó teló bedobva még hamarosan ebbe az akcióba?
vagy most ez az x650 a legjobb amit választhatok és nem érdemes várni.... -
K123456
tag
Várható esetleg valami jó akció a Pannonnál, tavaly volt az a 180 perc dolog, jó lenne idén is Karácsonyra valami jó.
Kinéztem ajándékba az x650-et, de úgy látom bejött az x510, de ugye nem veszik ki attól még az x650-et a kínálatukból még egy pár hétig? Kinéztem még a Nokia 6070-et is, de úgy látom már jóval drágább lett esetleg lejebb megy? -
Integra
titán
válasz
mammutban van pannon bót, ugye? akkor holnap leugrok megnézni ebédidőben.
-
Dictator^
veterán
válasz
telefonvásárlásnál számitana hogy ''feltöltökártyás'' pannonos vagyok, 4 éve? vagy már 5?..
-
Integra
titán
válasz
aha, köszi!
akkor az x650 mégsem mp3 lejátszós, nem lehet mem kártyát rakni bele.
csak akkor meg miért írja a pannon oldal hogy mp3 lejátszós
na mindegy, telefonálni jó lesz addig is. -
válasz
Integra #1157 üzenetére
Igen, pannonos v.ok.
Semmi nem kell a leadott telefonhoz, még akku és hátlap sem feltétlen. Amid van hozzá, elhozhatod, h. együtt vállj meg mindentől.
A Z530i bővíthető memóriás, de abból nehéz szerezni, a jó ára miatt -az X650 nem bővíthető. A fülesről nem tudok nyilatkozni, a telefont én csak értékesítem, ezzel kapcsolatban nézz be az X650-topikba, hátha van v.mi infó.
Az olvasható IMEI azt jelenti, h. a telefon hátulján, az akkumulátor alatt a matricán olvashatónak kell legyen az IMEI-szám -15 számból áll, mostanában 35-tel kezdődik (az 5110-nél még azt hiszem, pl. 44-gyel v. 49-cel). -
Integra
titán
válasz
Viktor0610 #1156 üzenetére
ezek szerint te pannonnál melózol
mit kell a telefonomhoz vinni?
mindent dobozzal meg dolgaival?
ay x650-nek bővíthető a memóriája mp3 lejátszó miatt? milyen a füles? átlagos minőségű?
kár hogy összecsukva olyan nyomesz kinézete, van de még ezek közül az jön be a legjobban
ja és az mit jelent hogy olvasható imei? ez egy kártyafüggetlen régi nokia 5110 vagy micsoda, van egy töltőm hozzá. vagy van régről westel lockos timeportom is
[Szerkesztve] -
-
Integra
titán
kell átmenetileg valami telefon, amíg nem vergődök zöldágra a 3g pda telók ügyében, mert a mostanim egy trágy.
arra jutottam, hogy akkor járok a legjobban, ha veszek egy feltöltő kártyás telefont akcióban.
meg most van ez az odaadom a régi szutykom és -5000 ft.
valakinek van ezzel az akcióval kapcsolatban valami tapasztalata?
átverés, van valami apróbetűs szopatós rész vagy tényleg simán megy?
ezekre vajon vonatkozik ez az akció? [link]
három teló érdekel, az x510 az x650 meg az se k310i
van fm rádió meg mp3 lejátszó bennük asszem. melyiket érdemes inkább?
[Szerkesztve] -
válasz
Ferenc.v #1153 üzenetére
Ez így nagyjából jó megfogalmazás, kb. sikerült megoldani a problémát. Nem az lett a megoldás, amit én szerettem volna, de talán egy arany középút a két választható rossz helyett (a saját szemszögemből nézve).
Azért anno ez régebben annál a szolgáltatónál, akit egyébként már nem szeretek, ez úgy volt, hogy a telefonom menüjében beállítottam hogy átirányítás: ha foglalt -> törölve, nincs válasz -> hangposta, nem elérhető - > hangposta. Ez így működött, és nem üfsz-t kellett idegesítenem a marhaságaimmal (szegények, hányszor hívtam őket). Nem tudom miért ilyen bonyolult, még fizetnék is érte hogy így legyen, de nem lehet, ezek szerint. Nem értem, miért nem lehet a Pannonnál is a hangpostára küldést az átirányítással megoldani. De ehhez én nem értek. -
Ferenc.v
tag
Akkor kb. sikerült megoldani a problémát?
Amúgy alapesetben - tudomásom szerint - ez a része minden szolgáltatónál így van beállítva, ahogy írtad:
Persze semmi sem tökéletes, ha hívok valakit, és olyankor csörgetem meg a számom, akkor hangposta, ahogy felvette, onnantól fogva hívásvárakoztatás... -
Na. Másfél óra üfsz-hívás után sikerült, már van hívásvárakoztatásom is. Kicsit kiengedtem a gőzt mostmár, hogy működik ez is (másfél órába telt). Persze semmi sem tökéletes, ha hívok valakit, és olyankor csörgetem meg a számom, akkor hangposta, ahogy felvette, onnantól fogva hívásvárakoztatás... Biztos ennek is van értelme, de már belefáradtam kutatni.
Mindegy, azt viszont el kell mondanom, hogy a Pannonnál nagyon korrekt az ügyfélszolgálat. Csak jót tudok rájuk mondani. Türelmesek, udvariasak, segítőkészek még akkor is, ha hülyén teszem fel a kérdést.
Szóval egyelőre a Nagy Pannonos Kérdés lezárult nálam, a maradék hiányosságokkal nem bosszantom magam. Persze bizonyos mértékig elismerem, hogy bennem is van hiba, úgy értem, hogy valószínű nem én vagyok a tipikus felhasználójuk vagy ügyfelük vagy mi, az egész hívásvárakoztatás-foglalt-hangposta hármas kérdés onnan eredeztetik, hogy vannak napi többszöri előfordulással is fél-egy órás hívásaim, és közben eléggé felbosszantom azt, aki egy órán keresztül próbál hívni, és foglalt. Ha meg van hívásvárakoztatás, akkor vagy átveszem, és tartom a másik hívást, vagy megígérem hogy visszahívom. Csak kár, hogy ilyen körülményes ezt ki-be kapcsolni. Mert így a hosszú hívás közben bejövő emberkét is nekem kell visszahívni. Bár végül is az már csak csepp a tengerben -
Hú de pipa vagyok.... Kezdem megbánni, hogy a Pannonhoz vittem a céges előfizetésünket!!!
Lentebb korábban írtam a kikapcsolhatatlan hangpostát. Mivel már mindhárom szolgáltatónak voltam előfizetéses, és kártyás ügyfele is (utoljára jött a Pannon), eddig természetes volt, hogy ha akarom van hangposta, ha nem akarom nincs. Itt úgy kaptam készen, hogy van, akkor is ha foglalt vagyok. Ez kapásból elég bénán hangzik, kezdetben a hívásvárakoztatást kapcsoltam be, hogy ne mondja mindenki minden beszélgetés kezdetén hogy hívtalak de ki voltál kapcsolva. (Nyilván nem Pannon ügyfelek és nem tudják hogy itt a hangposta az erőltetéses szolgáltatás)
Aztán két nap egymásután több perces beszélgetéssel az ügyfélszolgálattal (ja, mert nem lehet a telefonon kikapcsolni az átirányítást a hangpostára, mint a **** [másik] szolgáltatónál), eljutottunk odáig, hogy aktiváltatnom kell a ''foglalt jelzés'' szolgáltatást. Ez már nem bénán, ez ótvarul hangzik, foglaltjelzés-szolgáltatás. Na mindegy, aktiváljuk. Ja, hogy a hangposta az nem lehet olyan, hogy csak akkor van ha ki van kapcsolva a telefon (a **** [másik]szolgáltatónál lehetett). Jó, hagyjuk rá az egész hangpostát (bár kellene), mert így ebben a formában használhatatlan.
Most eljutottunk odáig, hogy vannak hosszabb hívásaim, és volt hogy fél órán keresztül foglalt voltam, (foglaltjelzés-szolgáltatás), nem tudtak elérni. Gondoltam egy okosat, majd bekapcsolom a hívásvárakoztatást. KOPPANÁS! NEM LEHET! Az egyszerű mezítlábas ügyfél nem kapcsolgathatja a készülékén a hívásvárakoztatást, mert megrendelte a foglaltságjelzés-(nevetséges)-szolgáltatást. Ezt az üfsz mondta. Báz... Na akkor mit csináljunk... A végeredmény: muszáj a hívásvárakoztatás, mert be tudom közben fejezni a hosszú beszélgetést, és tudom fogadni a hívást. Lemondjuk a foglaltságjelzés-(broáf)-szolgáltatást, legyen helyette hívásvárakoztatás és hangposta. (Ja, azt már csak a szenvedés végső fázisában, közbevetőleg jegyzem meg, hogy aktiváltattam a ''hívásértesítő'' szolgáltatást is, anno, ha már ki lett kapcsolva az állandó és tolakodó hangposta).
Nem tudom van-e marketingje a Pannonnak, de ha igen akkor vagy ki kéne rúgni őket, vagy megkérni hogy végezzenek már egy felmérést, hogy vajon az idióta kombinációban és feltételekkel kínált szolgáltatásuk helyett nem lehet-e valami ésszerűbbet kitalálni.
A NAGY KÉRDÉS.
Miért nem lehet úgy beállítani a szolgáltatást, hogy:
- legyen hangposta, de csak akkor, ha nem elérhető, (esetleg bekapcsolható átirányítás a hangpostára? már kérdezni se merem)
- legyen a KÉSZÜLÉKEN bekapcsolható a hívásvárakoztatás, ha a kuncsaft kikapcsolja, akkor meg legyen foglaltság-jelzés szolgáltatás
Kérdés. Mi ebben a nagyon bonyolult? Ha olyan nehéz, szerintem fizessenek be egy tanulmányútra a ***** [másik] szolgáltatóhoz. Vagy vegyenek náluk egy előfizetést.
Baromi körülményes ezt így használni. Komolyan töröm a fejem rajta, hogy levetetem a céges előfizetést a legminimálisabb havi 990.- ft-osra, eladom a készülékeket, benyeljük a havi darabonként ezres számlát, a sim kártya ott porosodjon a fiókban, és átmegyünk egy [másik] szolgáltatóhoz, ahol nem kell az ügyfélszolgálatot felhívni, ha hozzá akarok érni a készülékemhez.
Béna banda.
u.i.: ja, írtam hogy visszakapcsoltattam a hívásvárakoztatás lehetőségét, be is állítottam a készüléken, és hívás közben továbbra is hangpostára megy ha hívnak. Tök őszintén és nagyon mérgesen az a véleményem, hogy nagyon-nagyon kezd elegem lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest