Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Be is futott a Honor GT Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Így változat a Xiaomi 16 dizájnja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
lasz10
junior tag
-
4Grider
nagyúr
válasz
gerisz23 #108968 üzenetére
A fél percen belüli sebességugrásra csak az lehet a magyarázat, hogy nem látja rendesen a routered a tornyot (vagy béna vagy és nem ugyanarra a sebességmérő szerverre méricskélsz), így a magasabb frekvenciájú, gyorsabb sávokat csak időnként tudja elkapni. Addig kell keresgélni, amíg nem találsz olyan helyet, ahol stabilan működik a router, különben a helyzet így marad (vagy még rosszabb lesz).
-
gerisz23
őstag
válasz
4Grider #108967 üzenetére
Köszi!
Próbálgattam hol jobb a sebesség, a jelenlegi helyén bizonyult a legjobbnak.Kicsit azért érdekes hogy mértem 25/20 -at,fél perc múlva kikapcsolt 5G nél meg felugrott 200-ra.Tudom hogy függ a hálózat terheltségétől,nálunk tudtommal nincs erősebb net jelenleg,lehet sokan átáltak a yettelesre. -
4Grider
nagyúr
válasz
gerisz23 #108966 üzenetére
Ha nincs nálatok 5G, akkor tök mindegy, hogy 4G-re vagy kettős üzemmódra van állítva a router.
Mint írtam, az a legfontosabb, hogy torony felé néző ablakba legyen téve a router.
És a mobilnet sebessége természetesen függ attól is, hogy rajtad kívül éppen hányan használják, hiszen egy tornyon messze nincs sok Gbps, ez pedig megoszlik a felhasználók között. -
qltsar
veterán
Vettem.egy jegyet a Yettel Walletben a heten...most, hogy hasznalnam az alkalmazasban a My tickets menut megnyitva General error-t kapok, "Result code: 1000006".
Fiok reset menu megoldotta a problemat, de ez igy eleg irritalo...
Masnal is ilyen?
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Dr Bubo #108962 üzenetére
Szerintem meg a Yettel sara, hogy a Wallet alkalmazásban nem látszik, hogy melyik SIM-kártya van hozzákapcsolva.
Én onnan tudtam meg, hogy utána megnyitottam a Yettel alkalmazást, ahol az összes Yetteles SIM-et látom (mert egy fiók ala van rendezve az összes), és ott láttam az egyenlegeket sorra lekérdezve, hogy nem a SIM2-ről vonta le a pénzt, hanem a SIM1 egyenlegéről.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
donjohnson #108961 üzenetére
Más módot nem nagyon tudok elképzelni, úgyhogy valószínű így lesz, ahogy írod.
(Már a SIM2 van azóta a telerfonban, nem kell megcserélnem.) -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Rodzser Mór #108958 üzenetére
Szerintem ez nem a Yettel sara. A két SIM kezelés sokszor érdekesen működik más alkalmazásoknál is.
-
donjohnson
addikt
válasz
ezek alapján a sim2-höz úgy tudsz mkódot szerezni, hogy kiveszed a sim1-et a telefonból és új regisztrációt csinálsz az alkalmazásban a sim2-vel és feljegyzed azt az mkódot is.
-
válasz
Mindamellett, hogy igazad van, azért ez (SIM-kártya cseréje) a felhasználók 99,9%-ára nem jellemző.
-
4Grider
nagyúr
válasz
gerisz23 #108956 üzenetére
A más ip cím tartomány nem okoz sebességcsökkenést. Az akkor következik be, ha a router rosszul látja a bázisállomását és egy alacsonyabb frekvenciára áll, ami jellemzően sokkal kisebb sebességet tud. Minél jobban látja, annál több frekvenciát fog neked összefogni és használni, ergo annál jobb lesz a sebesség. Derítsd ki, hogy merre van a torony és arrafelé lévő ablakba helyezd el a routert.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
donjohnson #108955 üzenetére
Hát az úgy van, hogy volt a telefonomban egy SIM kártya, legyen SIM1. Korábban regisztráltam ehhez ezt a Walletet, de már nem emlékszem am enetére, mindenesetre az mKód-ot feljegyeztem.
Aztán egy másik SIM-et tettem a telefonba, legyen SIM2.
Az feltöltőkártyás egyenlegem terhére vásároltam ezzel a telefonnal. És annak ellenére, hogy SIM2 volt már benne a SIM1 egyenlegéről vont le.
Ha jól emlékszem, egy árva jelzés nincs róla a Wallet alkalmazásban, hogy melyik SIM/telefonszám kapcsolódik hozzá.
ismét bravó a Yettelnek.Én nem tudom, kik fejlesztenek náluk, kik írják a honlapot és kik hagyják jóvá, de erősen hiányos, tessék-lássék módjára dolgoznak.
Szóval ehhez a SIM2-höz kéne mKód.
-
gerisz23
őstag
Sziasztok!Yettel othonettel kapcsolatban kérdeznék.Pénteken kötöttem szerződést,be is üzemeltem 170/50mbit körüli értékeket mértem.Pár napra rá leesett a sebesség 25/15 körüli értékre.Router menüjében látom hogy más címtartományba került.Mi okozhatja a sebesség csökkenést?Köszi!
-
donjohnson
addikt
válasz
Rodzser Mór #108952 üzenetére
"Minden bankkártyás művelethez Wallet mKód megadása szükséges, melyet az alkalmazás-regisztrációkor kell meghatározni." itt említ egy ilyet: [link]
mit adtál meg korábban?
-
Rodzser Mór
senior tag
A Yetteles mKód-ról nincs egy árva betű sem a Yettel honlapján. elgalábbis a keresésre nem adott találatot. Bravó ismét a Yettelnek!
Egyik Yettel SIMkártyámhoz kéne mKód.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Horgász topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Linux felhasználók OFF topikja
- Be is futott a Honor GT Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest