Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sword
őstag
válasz
Dave1984 #102748 üzenetére
ZTE MC801A ?
Ezt találtam róla:
* Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac/ax(WiFi 6), dual-band, 4 x 4 MIMO* WiFi 5GHz: up to 80MHz, 2 x 2 MIMO, up to 1.2Gb/s
* WiFi 2.4GHz: up to 40MHz, 2 x 2 MIMO, up to 575Mb/shttps://www.4gltemall.com/zte-mc801a.html
Engem még az érdekelne, hogy a kültéri antennás megoldással szemben (nálam egy Nokia van) mekkora a hátránya egy ilyen beltéri routernek...
-
4Grider
nagyúr
válasz
Dave1984 #102748 üzenetére
Sokra mész azzal, ha tudod, hogy ennek az eszköznek 1.775 Gbps az elméleti maximális wifi átviteli sebessége, ha egyszer soha nem lehet elérni nem laboratóriumi körülmények között ezt a sebességet, de még csak megközelíteni sem. Mert nem olyan adaptered lesz és mert nincs nálad sem rádiócsend.
-
Katicza
tag
válasz
kicsiakocsi #102738 üzenetére
Nekem felhozta a technikus mindkettőt, és választhattam. De ő a TP-Linket ajánlotta fel mivel szerinte az újabb és megfelelőbb. Csak mivel nem értek hozzá, ezért szeretném tudni, hogy melyik miben más, melyiknek mi az erőssége vagy a gyengéje. A lefedettség nálunk nem gond, masszív stabil erős jel van.
-
Krystal_s
addikt
Nálatok minden ok? Este fél 10-kor minden elment, tv, net... sebesség 0,2 Mbit/s. De csak a letöltés, a feltöltés az jó, annyi mint szokott 10-40 között. Jelerősség szinte egész nap maximumon volt/van.
A 1220 automata bemondja, hogy jelenleg technikai probléma miatt csak korlátozott ügyintézés elérhető. Nem tudom van-e köze hozzá. Egy ügyintéző mégis felvette és ő nem tud semmilyen hibáról. :\ -
aktív tag
Sikerült ma a router tervezett helyén mérnem egy 350/50-et iPhone SE (2022) telefonnal 5G hálózaton, de ha jól gondolom ebben jóval gyengébb hardware van, mint a Yettel féle bérelhető routerekben (Snapdragon X57, nehéz róla bármit kideríteni, de elvileg
works only on sub 6GHz bands (no mmWave frequencies), and it uses 2x2 MIMO on N78 band
). Bár már ez is veri az összes helyben elérhető vezetékes megoldást, ha ebből több is tud lenni rendes routerrel, LAN porton, akkor biztosan nem fogok csalódni. -
Piftuka
veterán
válasz
viktorhu #102614 üzenetére
"Telekomos optikán a Voda is 1000/1000-es netet ad."
És melyik településen engedélyezi számára a Telekom, hogy rákapcsolódjon az ő optikai hálózatára?
Mert a mi utcánkban biztosan nem. Pedig tavaly nyár végére mindkét oldalon behúzta a Telekom az optikai kábelét, de nemhogy a Voda nem használja azt... még ők, a Telekom is sajnos csak ilyen ajánlatot tud produkálni:
-
bopeti98
őstag
Szerintem amúgy nem a távirányító kezeli a tévét, hanem a box HDMI-n keresztül (HDMI CEC).
Nekem az Auchanbe vett Qilive tévével is működik a hangerő állítás, ki/be kapcsolás, de egyértelmű hogy nem az infrán keresztül, mert a szomszéd szobából is ugynúgy kezeli a tévét is.
Próbáld meg végig bogarászni a beállításokban hogy a HDMI CEC be van-e kapcsolva. -
kicsiakocsi
csendes tag
válasz
Katicza #102735 üzenetére
Üdv. Elnézést kérek hogy közbeszólok. tudom nem illik ilyet tenni de talán én tudok segíteni kicsit!
A napokban voltam bent a Yettelnél. Meghosszabbítottam az Othon net Pro -t.
Elég sokat beszélgettem a Yetteles dolgozóval egy fiatal hölggyel. Lefedettség alapján döntik el tudtommal hogy melyiket kapod. Kérdeztem hogy én melyiket kapom. És a Yetteles hölgy rávágta hogy a ZTE az erősebb! Ezért azt kapom!Remélem tudtam kicsit segíteni! Illetve remélem nem haragudtok hogy közbeszóltam!
Szerintem jobban jár az aki ZTE-t kap elég sok sávot össze tud fogni!
Nekem hatalmas előrelépés hogy a 20 Mbit-et amit a Huawei B535-333 Ki tudott préselni magából most 100 -100 Mbit/s környékén van 4G+ al. Sajnos az 5G az nagyon gyenge ennél is lassúbb.
Ui: Köszönöm szépen azoknak akik segítetek az előző hszemnél.
-
lala666
őstag
válasz
donjohnson #102734 üzenetére
Azért írtam, hogy samuval rendbe van. Úgy látszik lg tévénél valami furmányosság kell.
-
d1d1
csendes tag
Köszi a válaszokat. Már végig próbáltam a gombokat, de nem jó az LG-vel
. Egy samun próbáltam azzal jó. Hátha lesz rá frissítés.
-
Katicza
tag
válasz
Dave1984 #102707 üzenetére
Csak a ZTE routert választhattad? Én a TP-Linket kaptam és ugyanekkora panelt szépen beterít. Folyosón is elég messze el tudok menni és még látom a wifijét. Amúgy a mai napig nem tudtam kinyomozni melyik miben jobb vagy kevésbé jobb. Semmi összehasonlító írást nem találtam róluk. Yettel oldalon is még ez a két eszköz van kint nem csak a ZTE.
-
donjohnson
addikt
válasz
lala666 #102733 üzenetére
de neki LG van és az LG más infra kódokat használ, mint a Samsung.
ezért nem tudod a szomszéd más márkájú tv-jét átkapcsolni az ablakból.
úgy látszik a Samsung kódját programozták bele alapból, mert elég gyakori márka.
IR Code List -
donjohnson
addikt
értem, akkor sry. nekem nincs ilyen box-om sajnos.
itt olvastam amúgy a beszélgetést róla: [link]
ha valamelyik set-re hajazó, gyanúsnak tűnő gombot 3 másodpercig nyomod, akkor nem vált folyamatos zöldre a távirányítón a led, ami "a tanulási folyamat kezdete"?
középtájon van az a gomb a másikfajta távirányítón: [link] -
d1d1
csendes tag
válasz
donjohnson #102730 üzenetére
Ezt olvastam, csak ezen a távon nincs set gomb! [link] Amúgy LG tv mind kettő.
-
-
d1d1
csendes tag
Sziasztok, van két Yettel TV boxom. A távirányítoikkal (Tech4Home Kashmin M2 Yettel) nem tudom a TV-ek vezérelni, a boxok működnek. Ha megnyomom a TV gombot nem csinál semmit, az STB gomb után a boxot kezeli, viszont a TV-t csak a saját távjával tudom kikapcsolni. Másnál működik a TV vezérlés vagy ott is kell a TV távja. Köszönöm.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
donjohnson #102726 üzenetére
igen.
ami furcsa...
Mondjuk lehet így lehet gyorsan megoldani hogy ne lehessen a számról sms-t küldeni. -
donjohnson
addikt
válasz
aprokaroka87 #102724 üzenetére
igen, most hogy mondod nekem is szürke az a mező a messages app-ban.
4Grider: az a messenger, nem a messages: [link]
-
4Grider
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #102724 üzenetére
Nem most szűnt meg a Messagesben az sms küldése/fogadási lehetőség?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
donjohnson #102723 üzenetére
Megtenném ha engedné, ki van szűrkitve, a másik telefonszám esetén jó az sms központ száma, de változtatni ott sem engedi, van egy olyan sanda gyanúm hogy központilag kéri le a messages app.
-
donjohnson
addikt
válasz
aprokaroka87 #102722 üzenetére
akkor itt az sms központ száma, írd be: SMS, MMS, GPRS beállítások
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
donjohnson #102721 üzenetére
Eddig ment, csak beütött valami technikai malőr, és vissza kellett vonni a számot a play store rendszeréből.
Nagyon régóta megvolt már egyébként.
Most viszont nem engedi hozzá adni.
Lehet annó még nem volt ez az sms küldés dolog és azért volt jó. -
donjohnson
addikt
válasz
aprokaroka87 #102719 üzenetére
az otthonnet lite hordozható, de az a kis huawei szappantartó wifi-be való, nem telóba alapvetően.
így érthető hogy nem megy a play áruházban való vásárlás, mert a hordozható routereken sincs play áruház. -
donjohnson
addikt
válasz
aprokaroka87 #102716 üzenetére
nekem a router is szokott sms-t kapni, amikor befizetem a számlát, hogy sikeres számlabefizetés (net apn-es sim kártya van benne). a router web-es felületén van sms fül. persze küldeni nem szoktam róla.
-
csacsi67
addikt
válasz
aprokaroka87 #102716 üzenetére
sms t tudsz kuldeni adat kártával is .
-
aprokaroka87
nagyúr
Nem lehet hogy az baj hogy a kártya net alapú, és sms küldés opció nincs, csak fogadás?
Mert ki próbáltam a feltöltő kártyás számra meg engedte.
Azt nem tudom hogy ez sms küldés dolog mióta van ilyen esetben. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
donjohnson #102714 üzenetére
kivettem.
de úgy sem kérdés hogy a szám amire küldené a kódot jó-e. -
donjohnson
addikt
válasz
aprokaroka87 #102711 üzenetére
nem az a baja, hogy 2 sim-et használsz egyszerre?
vedd ki az egyiket ideiglenesen. [link] -
4Grider
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #102711 üzenetére
Ha a vpn-t kikapcsolod egy kis időre, akkor is jön a hibakód?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
donjohnson #102710 üzenetére
Mobilnetről vagyok, arról a számról küldi az sms-t amelyiken a net van.
A hibakód pedig OR-DVASA2-03.
Play áruház ezt írja. -
donjohnson
addikt
válasz
aprokaroka87 #102709 üzenetére
mobilneten vagy, vagy wifi-n?
nekem egyszer a play áruház csak homokórázott egy folyamatnál, wifi-t váltottam és megjavult.
amúgy mi a hibaüzenet? -
4Grider
nagyúr
válasz
Dave1984 #102707 üzenetére
Ezeknek az eszközöknek csak egy erősségük van, a modemük. Erre hegyezték ki az egészet, sem natolásban, sem wifiben nem jeleskednek. Ugyanaz itt is a helyzet, mint a vezetékes szolgáltatók eszközeivel (ont-ok, gw-ek): A lényeget (internet elérés) megoldják, minden további funkciót meg meg lehet oldani saját eszközökkel, ha jobbat/erősebbet akarunk.
-
Dave1984
őstag
válasz
csababarca #102699 üzenetére
Szia A Wi-Fi a gyenge pontja a ZTE routernek amit adnak.Nekem 60m² es panel házat épp hogy csak lefed. Egyébként faxa kis router
-
Viper26
nagyúr
Hűségidőt meg lehet valahol nézni online?
Mikor jár le, stb? -
4Grider
nagyúr
válasz
csababarca #102701 üzenetére
Nem, egy db wifi6-os 5G routert kapsz 2 db gigabites LAN porttal. Amit nem fed le, azt magadnak kell megoldani.
-
csababarca
őstag
válasz
csababarca #102701 üzenetére
Közben látom van a településemen yetteles iroda, nem is tudtam.
úgyhogy akkor oda bemegyek és megkérdezem ezeket.köszi mindenkinek!
-
csababarca
őstag
válasz
Viktor0610 #102700 üzenetére
Értem.
de mondjuk tudok tőlük igényelni jelerősítőt?
Illetve ez csak wifin keresztül képes kommunikálni, vagy van benne lan port is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Windows 10
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjelenési dátumot kapott a MindsEye
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Neo - Pantone Poinciana - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest