Hirdetés
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bopeti98
őstag
Szerintem amúgy nem a távirányító kezeli a tévét, hanem a box HDMI-n keresztül (HDMI CEC).
Nekem az Auchanbe vett Qilive tévével is működik a hangerő állítás, ki/be kapcsolás, de egyértelmű hogy nem az infrán keresztül, mert a szomszéd szobából is ugynúgy kezeli a tévét is.
Próbáld meg végig bogarászni a beállításokban hogy a HDMI CEC be van-e kapcsolva. -
donjohnson
addikt
értem, akkor sry. nekem nincs ilyen box-om sajnos.
itt olvastam amúgy a beszélgetést róla: [link]
ha valamelyik set-re hajazó, gyanúsnak tűnő gombot 3 másodpercig nyomod, akkor nem vált folyamatos zöldre a távirányítón a led, ami "a tanulási folyamat kezdete"?
középtájon van az a gomb a másikfajta távirányítón: [link] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nők, nőügyek (18+)
- Bestbuy játékok
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest