- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
Nem az árazás régiós, hanem a tartalom felhasználása régió független. Ezt nem tudják kivezetni. Sokmillió Xbox felhasználónak van más és más régióban vásárolt tartalma, ez már a rendszer része marad. Ami miatt eddig olcsó volt az az olcsó Xbox Live Gold és a GPU közötti 1:1 arányú konverziós lehetőség volt. Ez szűnt meg, ráadásul a Gold-ot átváltották Game Pass Core-ra is, amit szintén drágább beszerezni. Ami most "féláron" kapható a HA-n azok jellemzően török vagy egyéb régiós kódok, amik mindig ezen az áron lesznek, de eddig nem ilyen kódokat lehetett venni. Én a Game Pass bevezetése óta vagyok előfizető és mikor jött a GPU arra is azonnal váltottam. Idestova majd hat éve, mindezt úgy, hogy nem vettem egyszer sem a HA-n kódot senkitől. Rengeteg promóciós és egyéb "a szolgáltatás elterjesztésére" irányzott kampányban szereztem be több és több évet. Ami miatt most erre az árra beállt az ár, az az, hogy: véget ért az Game Pass kampány és minden ami a Game Pass-hoz tartozik, lásd EA Play (eddig 6ezer volt egy évre idehaza Xbox-ra). Továbbiakért látogass el az Xbox topikba.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- ASUS ROG Ally
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest