- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz
looser #14496 üzenetére
A CoV nagyon jó volt!
A Phantasmagoria Steam oldala - szerintem ezen nincs semmi újítás.
Nem hiszem, hogy pénzt ölnének a felújításába.
Azt, hogy jelenleg mit tud egy felbontás javítás, a hasonló korú C&C Remasterből láthatod. Pár másodperc csak.
Persze nyilván függ az eredeti videó felbontásától, mivel tömörítették, stb. gondolom sok faktoros dolog.Most 7,23 EUR a BTA tegnap bőven 5 alatt volt, ha jól rémlik. Szépen megugrott.
11,230 eladott példány.
Remélem sikeres lesz, és esetleg más kiadók is kedvet kapnak a klasszikusaik bundlizásához! -
sto1911
veterán
válasz
looser #14373 üzenetére
Nem tudom mi az a DS, de az Isolation kiváló.
Igen, bujkálni kell benne, osonni és settenkedni, de ha elkap a hangulata, nem fogod megbánni.Ha bele tudod élni magadat, akkor viszont vigyázni kell, mert rettentő ijesztő és nyomasztó tud lenni.
Nekem már megvan egy ideje, de csak mostanában sikerült huzamosabb ideig játszanom vele. Egyszerűen az eleje mocsok nehéz és frusztráló bír lenni, míg fel nem veszed a ritmusát. És persze ijesztő is, ami miatt többször le kellett tennem.
A közepe elég könnyű ezek után, szinte sétagalopp, de aztán újra beindul, így megint le kellett tennem
A két sztori DLC állítólag kötelező, én még nem játszottam velük (míg az alapot végig nem vittem).
Ennyi pénzért meg nem is kérdés.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
looser #14294 üzenetére
Tudom, aztan jött még 1 HUmble EA2 bundle, az is brutális volt, 4-5 éve kb. Pechemre 2010 és 16 között épp szüntet tartottam PC gaming terén és csak utána tértem vissza
Mindegy, az 1 most meglett tegnap hála egy rendkívül rendes embernek, a 2 őt behuztam Humble oldalról, a 3 meg... hezitálok hogy kiadjak e érte 5 eurót Originen....
Akkoriban ugye mind a 3 meg még csomó nagyon jó kis jatek ilyen 1 eurós bundlikba ment
Visszanéztem csomót ( Total War bundle is volt ilyen meg még ki tudja mennyi) amik durvábbak és értékesebbek voltak mint mostanság a 20$ árt kinaltak sokkal -
twollah1976
őstag
-
reelc
veterán
válasz
looser #14144 üzenetére
Nagyjából egybevág azzal amit korábban írtam, szóval az Epic-Ubisoft fogja megvenni a Valveot.
Még a dátum is hasonló.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
looser #14103 üzenetére
https://www.humblebundle.com/subscription/march-2020
Bár nem értem, hogy miért nem ide dob rögtön. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest