- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
reelc
veterán
Idézek magamtól: " ígéretes - nekem a Syberia játékok miatt mindenképpen."
Azért óriási, hogy valaki mindíg megjegyzi, hogy szinte minden hulladék - pusztán mert nincs benne számára értékes.
A másik kedvenc megjegyzésem "a mindenkinek megvan már".A Syberia két része igenis színvonalas játék! Attól, hogy nem tetszik xy-nak, még az.
-
reelc
veterán
Valahogy a Bundle Starsok vásárlására nem bírom rászánni magam. A Brutal ma jár le, de egy Tropico 4-ért, Port Royale 3-ért, megy egy Naval Warfare-ért (kb. ennyi érdekelne belőle) nem adok ki 4,38 Eurót. Ami a csereberét illeti más bundli játékra, az egész lutri, kinek mi kell. Kellenek-e azok, amik nekem nem? Neki van olyan, ami nekem kellhet? Szóval a 10-ből 3 érdekel nem jó arány.
-
-
Rendo84
senior tag
Nem gondoltam volna hogy akkor is megadja, amikor az elején a legalacsonyabb.
Azt hittem úgy működik, hogy a jelenlegi átlagot veszi figyelembe, de örülök annak hogy nem így van.
Köszönöm a tanácsot!
Nem vagyok túl nagy játékvásárló egyén, fölöslegenek is tartom sok mindenért kiadni a pénzt, van más járható út is ugyebár. -
Vesa
veterán
Gameplay videókból és tesztekből ki lehet indulni általában.
De beszédes az is, hogy pl. steam-en vagy metacritic-en milyen arányban szeretik vagy anyázzák. Egyes véleményekre nem érdemes adni, de ha egy játék alatt a 100 commentelőből 90 szarozza, akkor elég nagy valószínűséggel tényleg tré az a game. És fordítva. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple asztali gépek
- Medence topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest