- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Mobil flották
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
Indie Kings most dobta ki Fészbúkra ezt a Humble Indie Bundle képet és azt írta, hogy ma új bundle lesz
Vajon milyen bundle lesz? -
-
-
Vesa
veterán
Én nem így látom. BS-nél 8-10db játék van egy jobb pakkban, amiből valóban csak 2-3 ér valamit (nem mintha ez bárhol máshol nem így lenne, pl. indiegala, groupees). Azonban, így is sokkal olcsóbban jönnek ki olyan címek, amiért bárhol máshol jóval többet elkérnek még akcióban is. Pl. Cities in Motion+összes DLC 1100Ft volt BS-en, ez Steam-en jelenleg 50Euro. Ha még 75%-kal akciózzák, akkor is 3800Ft-ra jön ki.
Egyéb BS pakkokban sokszor van kártyás game is, ezekkel is csökkenthető a bekerülési ár. -
djculture
félisten
-
Heavyrain
őstag
Én is ezt szoktam nézni
Ráadásul a Steam csoportjukhoz is érdemes csatlakozni,a kismillió "milyen akciók vannak éppen" csoport közül,szerintem ez a legjobb/ leggyorsabb/ legteljesebb listát kínáló.
-
gmx9
aktív tag
Szerintem ezeket nem lehet megcsinálni velük, csak steamen vásárolt játékokkal. A Humble Bundle oldalán pl. van egy My library 'fül', ott lesznek a vásárolt pakkjaid (különböző pakkok külön részre szedve, majd az összes benne lévő játék felsorolva) és amit még nem használtál fel, azt eltudod küldeni másnak, vagy akár később magadnak beaktiválni.
-
szami777
addikt
(szinte) az összes játék érdekel innen, de jelenleg annyi van nekem sorban, amik 0 órával porosodnak a fiókomba, hogy nem tudom megvegyem-e.
Egyébként a bundlestars facebook oldala és a honlap között nem nagyon megy a szinkronizálás. Valamiért 4.99 dollárért promózzák a bundlet, az ember meg ha rámegy a linkre, 6 dollárt lát. Jó ideje más árat írnak facebookon,mint emynni valójában és kétlem, hogy azért, mert nem tudnak számolni. -
szami777
addikt
1 dollárért ez lehet a tied:
Bad Bots, Rush Bros, Return to Mysterious Island, Starpoint Gemini.
4 dollárért még ezek csapódnak hozzá:
Ravensword: Shadowlands, Storm over the Pacific, A.R.E.S: Extinction Agenda, Haegemonia Gold Plus: Bonuses
Az alapból a rush bros érdekesnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Tesla topik
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Eladó Lego Star Wars - Mandalorian Fang Fighter vs Tie Interceptor (75348)!
- Asus AM1M-A AMD AM1 alaplap + Quad Core AMD Sempron 3850 Processzor
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Logitech G923 PS5/PC + Váltó + playseat brake pedal + 3D mod
- Samsung Odyssey G40B 27" 240Hz 1ms IPS G-Sync full HD pivot HDR10 gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest