- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
Ha valaki lenne oly kedves és megvenné nekem a mostani Indie Gala Monday Bundle-t, és a Greenlites game-ek későbbi Steam-es kulcsát is hajlandó lenne majd később átdobni nekem, azt Steam wallettel vagy trading carddal ki tudnám elégíteni
Most már megyek OTP Direktet csináltatni, aztán Paypalt...ez így nem állapot
-
eami
Topikgazda
akkor hajrá, occón megszámítom
ugyanitt groupees retro 3 fulll bundle (a 3 dolláros) 300 HUF.
-
-
-
Arkennys
addikt
Hangoskönyv vagy monitoron olvasgatod, esetemben kb ugyanaz, elveszik a dolog élménye. Angolul nem fogok sosem olvasni könyvet avagy hallgatgatni szöveget, hogy jajdejó. Maradok magyar fordítottaknál, ez a helyzet. Kindlem nincs, nem is tervezek
Könyveim vannak, lesznek is még. Nem kell több kütyü a közelembe, és nekem a papírról olvasás marad élmény.
-
Vesa
veterán
Ha mennyiségre mész és nem a minőségre, akkor megérheti. De hiába jön ki kártyákkal nullára a pakk, ha egyszer semmit nem ér az egész és az életben nem fogok játszani egyikkel sem.
Akkor már jobban megéri a BundleStars, ahol ha ki is kell csengetni 4-5dollárt egy pakkért, de van benne 6-10 játék, melyek bár szintén nyilván nem AAA címek, de messze használhatóbbak... -
Cheesus
senior tag
Én most reggel vettem meg a Q.U.B.E-t, a Gentlement meg a Draw a Stickmant a Zombis képregénnyel karöltve. Csak az az egy bajom hogy túl sokat várnak el a Groupees-osok a vásárlóktól. Nem mondom én is kiváncsi vagyok mi lehet abban a dobozban, de mivel már csak 6 nap van vissza, valamit már meg kellett volna szellőztetniük szerintem, hogy fellelkesítsék egy kicsit a vásárlókat. Azt is sajnáltam hogy a Humble Weekly-nél nem jött össze a 150ezer$, pedig pont az utolsó két napban nagyon megugrott, és nem emlékszem pontosan, de valami 133ezer$-nál állt meg a számláló...
-
sagem
addikt
Egen, én is ezt néztem. Ha legalább az egyikhez járna az összes DLC akkor okés lenne. Magickát egyébként ingyen is felajánlották nemrégen, abban az esetben, ha a Magicka: Wizard Wars-ra összejön az x béta tesztelő (nem tudom, hogy áll ez a dolog, lehet hogy már nem aktuális)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest