Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • warcat

    veterán

    Abszolút rosszul néztek a dologra,a kis jótékonykodás mellett a Blood of the Werewolf és a Gentlemen! kártyái fedezik a vásárlás árát...
    Én már meg is vettem belőle a 3. bundlit csak azért,hogy fél dollárért hozzácsapjam az Ethan: Mereor Huntert is ami lemaradt.
    Már megjelent drm freeként és eléggé dicsérték,közben fenn van greenlighton is,később még simán hozzácsaphatnak egy Steam kulcsot is.

    Annyiban igazatok van,hogy a bónuszok nélkül nem az igazi,gyakran greenlightot később megkapó játékokat raknak oda és utólag adnak kulcsot hozzá.

    A legviccesebb eddig a fél dollárért vásárolt Cherry Tree High Comedy Club-ok, már a bundle alatt pluszban jöttél ki csak annak a kártyáival,és utólag hozzácsapták még a -kártyás- Sataziust.
    Az azóta hozzá esett booster pakk nettó 1 euró+ ért ment el,ami ritkaság már - de nézzétek meg a Cherrys kártyák árait.Talán valami csajos játék is az akciók hiánya mellett,és azért veszik?

    Namost nyilván nem nagy pénzek ezek,de ugyanakkor nem kér enni,és simán lehet belőle kisebb játékokat,dlcket venni :)
    Lényeg a lényeg,Groupees kiemelten jó a dollárban fizetés/te rakod össze a bundlet, illetve az utólagos Steam kulcsokkal való ellátásban,amit a használható saját fiókodnak köszönhetően meg is találsz.

    [ Szerkesztve ]

    EA: It's in the crate!

Új hozzászólás Aktív témák