- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Én szerintem annyit nem fog. Nekem legalábiis 100%, mert ahhoz kéne min 2db olyan game ami érdekel. A 3 csoda miatt ez pedig kizárt és elképzelhetetlen jelenleg. Az előző 3 hónapba mennyi game volt összesen? Közel 20..abból 1 se mozgatott meg, ami elég gyenge egy ilyen dolognál. De most csak a COD miatt elnézem ezt a kisiklást nekik. Igaz 3 játékért ez a 12$ minta a fogamat húznák érzéstelenítő nélkül, de hát ez van már ki lett fizetve az éves díj
-
törölt tag
Persze, nem is kell, értem én.
Összességében szerintem amúgy elképesztő, hogy olyan game-eket ingyen játszhatsz, amiket rengeteg ember több év munkájával hoz össze, olykor sok-sok millió $-ból. Mindig az jut eszembe, amikor még 1500 Ft-ért a piacon vettem a "nintendós sárga kazettákat". Sokszor nem is az volt rajta, ami a kis borítóján és mégis lelkesen játszottuk hetekig. Ma meg sokan húzzák a szájukat az ingyenes Destiny 2-re. Értem, hogy más világ, de valahol akkor is abszurd.(nekem sem lett a kedvencem, de egyszer végig lehetett pörgetni) De pl. hogy egy ilyen műremek, mint a SOMA ingyenes (még ha nekem már meg is volt), vagy hogy úgy van meg mindkét Shadow Warrior, hogy nem fizettem érte...
Lehet, hogy kicsit kevesebb volt 2018-ban, lehet kicsit rosszabbak, de azért még bőven nincs ok a panaszra szerintem, sőt. -
törölt tag
"2017 decemberében volt a Watch Dogs és a World in Conflict. Nem egy éve."
Ez azért már erős kukacoskodás. 1 éve és másfél hónapja, bocsánat.Azért volt Destiny 2 ingyen, Starcraft 2: Wings of Liberty + multi örökké ingyenes, Humble-ön rengeteg játék, Gog-on Soma, Shadow Warrior 2 stb.
-
törölt tag
Az Origin, Ubi ingyen játékok azért voltak gondolom, hogy az embereket hozzászoktassák a saját kliensükhöz/shopjukhoz.
De az Ubi nem igazán állt le ezzel. Pont most volt ingyen az AC Chronicles: China és 1 éve volt Watch Dogs, World in Conflict, AC 4: Black Flag. 2 éve meg 7 játék volt ingyen, Prince of Persia, Rayman, The Crew, AC 3 stb.
Összességében meg több ingyenesen osztogatott, amúgy fizetős játék van, mint valaha. -
Vesa
veterán
2 perc legenerálni, így működik minden digitális cucc, beleértve a komoly szofvereket is.
Inkább arról lehet szó, hogy Bundliba kerülve csak X kulcsra kötnek szerződést. Hogy ennek mi az oka azt nem tudom, nem ismerem a konkrét üzleti modellt. De maga a digitális kulcs nem tud elfogyni, generálni pedig 2 perc. -
drtimot
aktív tag
Ez azért elég gáz, hogy a nyitó 6 címből az egyik azonnal Sold Out, valamit nagyon félretervezhettek a kapacitásokkal. (Meg gondolom, szereznek még kulcsot, tavaly is volt ilyen, ha jól emlékszem, csak nem ilyen korán.)
Na majd meglátjuk, este 6-kor fedik fel a következő darabot.
-
ZsZso
Közösségépítő
-
s7evcsenko
addikt
Ha esetleg valaki gondolkodik a megvételen, de nem kell neki a Friday the 13th: The Game, akkor innen fel tudnék ajánlani valamit cserébe.
Vagy ha csak a közepéig vennéd, de a különbözet megérné a listámból valami, akkor is opció. -
SenorGrande
senior tag
Nemrég regisztráltam be egy, a Humble által bő 1 évvel azelőtt ingyen adott, "lejárós" kulcsot. Gond nélkül ment. Szvsz ez városi legenda.
A Steam el is hajtaná a frászba a Humble-t, ha minden osztogatás után több ezres/tízezres számban vonatnának vissza kulcsokat.Ozrych:
Az ingyenes osztásból volt? -
reelc
veterán
VIP Build a Bundle a Groupeestől. Tartalmazza az előzőt is, csak most build a bundle.
Ha valaki nagyon akarja a Star Trekeket, most $10-ért behúzható a 4 rész. Barátibb, mint a múltkori $30-as tier, igaz akkor az felső tier volt.
Limitált. -
eami
Topikgazda
és készül belőle groupbuy is
-
SenorGrande
senior tag
Indiegala Microids bundle-ből Crytek csinál groupbuy-t.
-
törölt tag
Én akkor veszem, ha az Early Unlock miatt önmagában megéri, így nem érzem zsákbamacskának. A Quantum Break, Dawn of War III, The Long Dark pl. ilyen volt, ha semmit nem dobtak volna mellé, már akkor is bőven több, mint 12$ értéket képviselt nekem. A QB-t és a DoW III-at végigjátszva úgy érzem, hogy még többet. Most ez a Mankind Divided, Mafia III, God Eater 2 szintén megérte, így hogy dobtak mellé még Outlast 2-t, Lara Croft Go-t (szerettem a Hitman Go-t is) és 1-2 érdekes indie game-et, itt sem kérdéses számomra, hogy megérte.
A Dark Soulst pedig imádom, szóval ott sem volt kérdés.
Ha esetleg valami már meglenne, elcserélem (lassan hirdetni is kellene, mert már van pár) vagy odaadom ismerősnek. -
FunPro
őstag
Nekem mondjuk tudnak olyan árat mutatni, amiért hajlandó vagyok kipróbálni valamit, ami amúgy nem nagyon érdekel.
Pl.:
Most volt a Mad Max 3,49 euróért (ez most melléke, mert kb. minden héten leviszik ennyire
). Én tudom, hogy unnám az egészet, de ennyiért már elgondolkodtam, hogy megvegyem. Még akár jól is elsülhetne.
-
khmmmm
tag
[Kenshin-nél] mindig van hely GoGo bundlikra, mivel annyit vesz amennyit 24 óra alatt foglalnak/kifizetnek neki. Ez amit linkeltél, 0,74 USD PP F&F-el.
-
reelc
veterán
A Groupees Be Mine 32 tartalma:
$1.50
System Shock 2
Riskers
Exo Echo$4.00
Starship Titanic
Toonstruck
SCALPERS: Turtle & the Moonshine Gang
Stereo Aereo
Aeternum+3 bonus, ha elegen veszik meg.
Az első a Riskers OST.Végülis $2-ért nem volt rossz: a Starship Titanic és a Toonstruck ami igen elmebetegnek tűnik.
A System Shock 2 már megvolt, jó lesz ismerősnek.
-
reelc
veterán
-
Vesa
veterán
Artifex valóban jó minőség, sajnos az IG bundli jelentős része már volt korábban csomagban, így nekem megvannak. A Fanatical-t csak azért ajánlottam, mert 1 dodó, tehát ha csak 2-3 játék kiváló belőle, már bőven megérte (300Ft-ról beszélünk, lassan egy gombóc fagyit nem kapni ennyiért).
-
lemusz
addikt
Nekem összerakódott a felhalmozódott kártyák miatt egy 108-as lvl, de semmi tudatosság nem volt benne, inkább eladom a jobbakat marketen, az olcsóbbakból meg játékokat veszek, van már pár bejáratott eladó akiknél 3-4 vagy éppen 5 random kártyáért már bundle játékot kapok, sokszor ráadásul olyat ami ugyancsak droppol majd kártyát...
Hallottam már olyat, hogy tréderek azért szeretik felhúzni a steam lvl-t, hogy másoknál minél előrébb legyenek a steam oldalas kicsinyített barátlistán, így gyorsabban észrevegyék őket, gyakrabban írjanak rájuk, nehezebb legyen impersonatingezni (csalók nagy trédereknek adják ki magukat) és így tovább...
-
lemusz
addikt
Csak a nagy játékmennyiségű bundlikra szoktam ráröppenni, de most ezzel én is kivételt tettem, mert steamgiftsen csak nem akart összehozni a szerencse egy warhammert.
Azt hittem már nem is nagyon lesz belőle 10-es groupbuy, de aztán tegnap megláttam egyet. Valószínűleg egy percet se fogok vele játszani, csak kipörgetem a kártyákat ASF.exe-vel, de hát na, warhammer címekkel játszottam régen, akkoriban tetszettek és így muszáj volt megszerezni...
-
ZsZso
Közösségépítő
Köszi, hogy összeszedted, szeretek ilyen statisztikákat bújni.
Ez a Monthly téma volt már egyébként terítéken, de akkor talán még volt minimum 1 év lemaradás síma bundliba újra bekerülés az eredeti monthly bundlizása között, szóval a helyzet nem javult. Ettől függetlenül a Monthly -t továbbra sem temetném feltéve, hogy a húzónevek jobbak lesznek mint az elmúlt két hónapé... ugyanis szerintem a monthly erőssége továbbra is ezekben van (kivéve az utolsónál, ahol a rejtett cím / Shadow Tactics / nagyobb volt mint az előre megjelenített 2 promó).
-
Vesa
veterán
Szerintem az IGN ezzel csak a portfóliót bővíti. Mivel az IGN mar komoly tényező a média ipar játékos szegmensében, mar most is komoly pénzeket fizetnek nekik a cégek es kiadók egy-egy pozitív cikkért cserébe, vagy csak egyszerűen a hirdetési feluletekért. A HB-vel ezt bővíthetik ki, már eleve az integráció miatti ugrásszerű látogatószám növekedéssel is, amit kb. azonnal pénzre lehet váltani a hirdetési ajanlatokban...persze meg ezer más tervük lehet a platformmal...
-
Vesa
veterán
-
Crytek
nagyúr
Sosem értettem ezeket a bundle siteokat... milyen okból kifolyólag kerülnek be xy játékok??
Közel 1000game van a wishlistemen a steamgifts miatt ezekből ha akció van az első 100 --> 0.5-2 euro között van steam akciókban..rengetek soha nem is volt bundleba...és nem fostartályok. Ezeket miért nem kérik fel? 100% hogy belemennének. De nem ehelyett a hulladék ömlik mindenhonnan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- 24 Hours of Le Mans
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest