- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
bepken #20839 üzenetére
Sajnos pont nem így van, és ezért szemétség a dolog!
Maguk a fogalmak egyébként elég ködösek (legalábbis számomra). Idézem mi változott, és ha valamit én értek félre, akkor valaki javítson ki, legyen szíves!
Szóval, van az a fogalom, hogy "redeem". Eddig valamiért úgy gondoltam, hogy ez a fogalom a kulcsok lekérését jelenti, de most rájöttem, hogy a kulcslekérés az a "reveal". A fogalom akkor ezek szerint a drm-en való aktiválást jeletni!
Van olyan kulcsom (amit nem tudok lekérni egyébként), aminél az van odaírva, hogy "redemption deadline is January 6, 2026 at 10:00:00 AM PST". Ez ha jól értem ez azt jelenti, hogy egy évem van BEAKTIVÁLNI a kulcsot, ha ezt nem teszem meg, a KULCS LEJÁR. Ezzel még nincs is probléma, mert itt szépen van egy konkrét dátum. Ilyen régen is volt.
Node, jöjjön az új ászf:
"In some cases due to various reasons, a key may not be available to replenish and in such cases, Humble Bundle may offer the same game on a different platform (“Alternate Keys”) if this is a possibility. In cases where Alternate Keys are not available to replenish, Humble Bundle is not obligated to provide them."
Ez kimondja, hogyha valamiért nem tudnak kulcsot biztosítani, akkor megpróbálnak alternatívát nyújtani. Ha ez sem sikerül nekik, akkor sem lehet rajtuk számon kérni a kulcsot. Itt nem szabtak maguknak időlimitet, ha egy nap után elfogy a raktárkészlet egy új bundlinál, így jártál!
"Keys, including Alternate Keys, for all games, whether bought in a Bundle, Humble Choice subscription, or individually, must be redeemed within 3 years from the purchase date. Humble Bundle shall not be obligated to provide any keys, including Alternate Keys, to games that are unredeemed within aforementioned timeframe and thus become expired."
Ez pedig azt mondja ki, hogy a kulcsokat a vásárlástól számított három éven belül aktiválni kell, különben lejárnak. Nem a kulcs lekérésre adnak három évet, hanem a kulcsokat nem lehet aktiválni 3 év után, az ászf szerint!
Valószínüleg ebből nem következik automatikusan az, hogy ami 3 évnél régebbi vásárlás, ott már lejártak a kulcsok. Inkább az következik, hogyha 3 évnél régebbi a vásrlás és már nem lehet aktiválni őket, akkor ők szóltak.
És itt jön az utolsó szemét húzás:
Ha van olyan vásárlásod, ami három évnél régebbi és nekik már nics raktáron, akkor szépen odaírják, hogy "ops! This game key is no longer available.". Nincs is ott a lekérés gomb! Ami egyébként logikailag érthető, hisz ha 3 év után amúgy is lejárnak a kulcsok, akkor ha megkapnád sem tudnád aktiválni (elméletben). Csak fölösleges fejfását jelente nekik a lekérés opció.
Igen ám, de amikor megvettem a bundle-t, még rohadtul nem volt benne az ÁSZF-ben, hogy 3 éven belül le kell kérni. Értesítés sem jött, hogy változott a szerződés. Előértesítés sem volt...
-
FunPro
őstag
válasz
bepken #20819 üzenetére
Mivel ez nem az a tolpic, nem szállok be az épp kirobbanó launcher vitába.
Viszont, arra nagyon kíváncsi lennék, hogy milyen irányú tárgyalások lehetnek egy ilyen szolgáltatás háttérben.
1) Az amazon felkeresi a kiadókat, akik cserébe odadobják nekik a leghitványabb kulcsaikat?
2) Amazon megkeresi a kiadókat, a gog és az epic tulajok lefizetik őket, hogy az ő kulcsaik kerüljenek a csomagba?
3) Amazon meghirdeti a szolgáltatás, gog és epic fizet a kiadóknak, hogy szálljanak be az ő kulcsaikkal?
4) Tencent fizet az amazonnak, hogy csináljon ilyen csomagot?Az első opciót zárnám ki először.
U.I:
Ugyanitt cicás jatékot vennék az új fanatical bundliból, ha valaki bontana. -
DaVE-1
senior tag
válasz
bepken #20707 üzenetére
Nos azóta mindent megprobáltam. A pause nem segít semmin. Viszont a cancel az igen
Ezután a linket használva végre volt fizetés opció is. Első hónapot le is vonta ami a januári hónapé,mert a köv. terhelés február végén lesz.
Szóval fél év alatt 3-4 játékom tuti lesz megint -
DaVE-1
senior tag
válasz
bepken #20705 üzenetére
Én is azt hittem a korább 6 hónaposra hogy semmi értelmes nem lesz, de csak összejött 3-4 game a majd 50 ből
Mindegy lemondom azt megprobálom a linkkel lesz ami lesz. Máshogy úgyse tudok majd érte fizetni..
Semmi se lett ugyanugy nem lehet fizetni mindegy, kár majd legközelebb -
TheNewDawn
addikt
válasz
bepken #20313 üzenetére
Kértem persze , megvettem 10 ért mert leboltoltuk itt a topikban hogy 3 kulcsot odadok kollégának 5 ért , 1,5 ért meg groppbiuysban eladtam a Risk of Raint. Szóval végülis nem panaszkodhatom mert 3,5 ért megvan az engem érdeklő 3 stratégia
Csak hát nah, fillérbaszás level 5000 ftw
Úgy voltam vele 6 hónapig nem jött úgysem fog most se.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
bepken #20166 üzenetére
Egyikben sem maxoltam ki mindent, de a Uplay szerint Origins 118 óra, Odyssey 187 óra, Valhalla jelenleg 230 körül van nálam, de még olyan messze van a vége, hogy félretettem szegényebb időkre. Ehhez képest a Mirage felüdülés, hogy nem visz 100 felé, lehet haladni a sztorival.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
bepken #20090 üzenetére
És mondanám, hogy az affiliate miatt született meg a cikk, de még az sincs rajta. Érdekes.
Amúgy a "Very positive" gamestől a szőr feláll a hátamon. Múltkor is volt egy ilyen, aztán a 90%-uk azért volt pozitív, mert a kutya se ismerte őket. 100 vélemény alatt volt szinte az összes. De hát nagyon jól hangzik, tény és való.
Szerk: ez volt, de úgy tűnik hazdutam, mert csak kb. a fele ismeretlen (vagy a bundli megjelenése óta lett több vélemény róluk
) .
-
TheNewDawn
addikt
válasz
bepken #20063 üzenetére
Hm.. kupon ugyan továbbra se jött ( lehet többet nem is fog ) se maguktól sem pedig arra hogy pausera tettem a choicet. Mondom jó, akkor szombaton ledobom az atombombát , 6 év után először nyomok egy cancelt. Erre nagy lelkesen felajánlotta hogy please maradjak, ad 1dollar kedvezményt.
Meggyőztek. Majdnem.
-
chatran
őstag
válasz
bepken #20052 üzenetére
Nekem nagy kedvencem volt az első LIS meg a Before the Storm is, 2x is végigvittem ezeket. Én azt mondom, jó szórakozás a True Colors is, simán megéri a kb 2 eurót, amennyiért nekem sikerült beszerezni. Az eleje egyébként kísértetiesen hasonlít a Tell Me Why-ra. Ebben is van lmbtqxyz propaganda, de talán annyira nem vészes. Mondjuk még nem értem a végére, a virágkarneválnál járok.
Olvasd el a magyar Steam-es értékeléseket is azok is többnyire pozitívak. -
TheNewDawn
addikt
válasz
bepken #19884 üzenetére
Basszus ígértem 4 embernek is 1-1jatekot a havibol, de pillanatnyilag nagy gebasz van nálam, tegnap párszor lefagyott a Windows, meg elég hülye hangokat adott ki a gép, végül el se indult a win a sokadik újraindítás után , gyanítom a merevlemez döglött meg, mert semmilyen javítás nem működik..szervizbe vinni viszont csak 27 vagy 28 an tudom... ( Amiatt ne aggódjon senki mindenki meg fogja kapni amit ígértem csak később ))
-
FunPro
őstag
válasz
bepken #19870 üzenetére
Jelentősen tudják lassítani a rendszert.
Talán, ha hdd-n vannak a játékok, valami nagyon minimális javulást el tudok képzelni, de én nem ruháznék be ilyesmire.
Már a deiverek is a win-el jönnek, a vidkarié nem, de az magát frissíti. A manuális beavatkozásra már kb. csak akkor van szükség, ha valami gáz van. Mondanám, hogy mint a bios esetében, de tudok olyan gépet, aminél a win frissíti azt is. A vírusirtó is untig elég, ami a windowsba be van építve, feltéve ha vagyunk olyan elővigyázatosak, hogy nem nyitunk meg egy "excel_kimutatas_12_ho.exe" filet, bár még lehet ez ellen is megvéd. Meg nem a torrentről kell beszerezni a napi huncutságadagot.
Szóval, én nem igazán látom létjogosultságát.
Ha valaki meg akarja venni, vegye. Igazából csak a rendszert terheli, kárt nem tesz. Egyedül a töredezettségmentesítés, mert az tényleg kinyírja az ssd-t, nagyon lecsökkenti az élettartamot. Ezért emeltem csak azt ki, mert az tényleg veszélyes.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
bepken #19723 üzenetére
Nekem bezzeg most nem adnak, pedig kuponnal megvenném, de anélkül nem kell.
Lehet azért, mert már túl sok kupont kaptam idén.
Vagy mert megvettem most 3 game bundle-t és látják, hogy be vagyok dagadva.#19734l.skywalker
basszus, ez is egy elég jó bundle lett. -
törölt tag
válasz
bepken #19725 üzenetére
Jó, mondjuk nálam a várás pont azt jelenti, hogy egyszerűen nem fogadom el az ajánlatokat a hónap végéig és általában a következő bundle előtt pár nappal megveszem, ha érdekel. Nem hiszem, hogy a "tűkön ülve számolja a napokat a kuponról ábrándozva" jellegű várás jellemző lenne bárkire.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
bepken #19680 üzenetére
Közel két éve már, hogy minden pausenál adja a 4$-os kupont automatikusan. Nem is splittelek, 6€ környékén simán adok mindent a fiókomhoz. Ellenben most csak egy 1$-osat akart adni, ment is a pause mindkét fiókra. Aztán várok valami kuponra. Biztos nagyot megy az ehavi, meglátjuk mit dob a hónap végére.
-
törölt tag
válasz
bepken #19642 üzenetére
A múlt hónap azt mutatja, hogy érdemes a legvégéig várni. Kb. 5,5€-nál megvettem utolsó héten, gondoltam, hogy az alá már úgysem mennek így 3 hét kuponozás után, aztán a végén még dobtak rá egyet és talán 4,5€-ért adták.
Nem mintha számítana persze, így kb. 10 óra játék után azt mondom, hogy önmagában a Disco Elysiumért már bőven megérte volna többért is. Nem érdemes hagyni a backlogban senyvedni. -
törölt tag
válasz
bepken #19625 üzenetére
"akkor a rendszer generál egy random számot 4 és 8 EUR/USD között"
Amúgy tudjátok, hogy valójában hogy működik ez az e-mail értesítő és kupon? A bundle 12$-ba, valamint 10€-ba kerül. Ezt régen állították be így, amikor a két összeg kb. meg is egyezett. Amikor kapsz egy e-mailt arról, hogy az aktuális Choice most 8$-ért a tiéd lehet, akkor valójában azt jelenti, hogy kaptál egy 4$-os kupont, VISZONT nálunk az összeget a 10€-ból vonja le. Ugyanígy ha 7$-os havi Choice-ról szól az e-mail, akkor 5$-t vonnak le a 10€-ból. Ami vicces, hogy néha €-s e-mailt küldenek, pl. 7€-ért a tiéd, DE ilyenkor is azt jelenti, hogy 5$-os a kupon (mert a 12-höz viszonyít, nem a 10-hez), tehát a 10€-ból levonod az 5$-t, és a kapott összeget fogod €-ban fizetni, 7€ helyett kb. 5,5€-t.
Hogy miért működik ez így, azt csak ők tudják. Lehet, hogy valakinek ebből egyszer lesz némi kellemetlensége.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
bepken #19507 üzenetére
ÉN nem vagyok ennyire pesszimista, a mostani hónapban szerintem sokkal inkább volt ez így az Outer Wordssel, ahol is one headliner rules it all, a Disco Elysium nem is igazi headliner abban az értelemben, hogy a nagyon nagy CRPG fanokon kívül akik kb 1% a játékos társadalomnak, a többieknek semmiféle élményt nem fog okozni, sőt, inkább kínszenvedést mivel a játékidő 99% ban olvasni kell benne, ráadásul nagyon nem könnyű szövegeket.
-
chatran
őstag
válasz
bepken #19427 üzenetére
Köszi szépen! Itt elakadtam:
If you are requesting a refund, please include the following information in your ticket:
Purchaser's email address
Recipient's email address ???Mi az, hogy a címzett e-mail címe? Meg lehet talán venni másnak is a choice-ot? Akkor az én esetemben uaz a két e-mail cím?
-
maross
nagyúr
válasz
bepken #19396 üzenetére
Engem egy Rain World erdekelne, bar inkabb egy fanaticalos killer bundle 26-bol.
btw: a luck of the draw bundlibol a lack tbe a landlord nagyon addiktiv
-
csuvicsuva
addikt
válasz
bepken #19300 üzenetére
Jövő héten kiderül. Még regisztráltam egy új fiókot is, régen referáltam magamat.
Aktív előfizető meg tudná nézni, hogy a Watch Dogs 2 SP nála is €5.99 85% kedvezménnyel? Lassan lejár a walletem és az a 74 cent foghúzás lenne.
#19302 Ferke[HUN]: köszi, na az mindjárt csak 14 cent lenne. Nem mindegy. Bár még az alapjátékkal sem játszottam, plusz az első rész DLC-ivel sem, de akárhogy nézem, mást nagyon nem tudnék venni.
-
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
bepken #19184 üzenetére
Így jártam mikor először jött a 6$/3 hónapos kupon. Aktiváltam, majd szimplán nyomtam egy pauset, mivel az épp aktuális nem érdekelt. Gondoltam, majd a következő hónaptól számolja. Abban a másodpercben ugrott is a kupon. Több levélváltás is volt a supporttal, de mivel jó nagy betűkkel le volt írva a tuti - no pause, no cancel - így ők is csak széttárták a kezüket.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
bepken #19168 üzenetére
Itt az enyém:
"Single use coupon. Coupon is redeemable to sign up to Humble Choice at $7 USD a month for 3 months before any applicable taxes and fees. Coupon expires on March 7th at 9:59am PT. This price is locked in for 1 month, and this offer will be void if your plan is canceled or paused. Gifts are not eligible."
A kiemelt 1 hónap a különbség (amit önmagában nem értek, pontosabban a tiéden lévő 3 hónapot, amikor holnap lejár), illetve a tiéd az valószínűleg friss fiókra jött, mert new members only.
Fő fiók skippen volt, ez pedig cancelen van, úgyhogy megint jön a kérdés, hogy a többieknél nem volt szüneteltetve? Ha nem, akkor valószínűleg ezért lett sikertelen a fizetés.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
bepken #19069 üzenetére
Emiatt ne aggódj, ha valamiben akkor ebben 100%biztos vagyok, mármint hogy az itt levő játékok mindegyike rövidesen újra bundezva lesz, a nagy többség 1euros Pick/mixben, de az összes többi is maximum 3ert. Killer bundlet vettem 2 őt is előző években, de tényleg 5 volt csak az ára, persze cserébe csak 6-7-8 game volt benne, de ennél több szerintem senkinek sem kell 1 bundlibol sem.
-
gyimger
őstag
válasz
bepken #18678 üzenetére
Nekem a Mortal Kombat is sajnos ilyen ideig-óráig jó játék, legalábbis én sztori nélkül hamar eluntam. Írtam is róla, szerintem a következő gamepass-only lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Konteó topic
- Nintendo Switch
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen házat vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest