- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
FunPro #21071 üzenetére
Soul Reaverrel az a baj, hogy bár anno nagyon szerettem a világa és a hangulata miatt, már akkor is voltak benne fogcsikorgató dolgok a játékmenetben, pedig akkoriban még jóval elfogadóbbak voltunk. Ezeket pedig aligha javították, eléggé biztosra veszem, hogy remaster ide-oda, nagyon rosszul öregedett a cím játékmenetileg.
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
sto1911 #20850 üzenetére
Köszi a segítséget tegnap a bundle-val
Egyébként belegondolva elég szemétség egy ilyen választékhoz utólag hozzáadni játékokat.. Én is napokkal ezelőtt vettem onnan párat, de ha akkor a Conscript rajta lett volna, nyilván azt is hozzárakom. Így utólag viszont újra több játékot kellett volna venni a választékból, hogy a jobb árak bekapcsoljanak. Ez azért nem fair.
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
csuvicsuva #20856 üzenetére
Igen, esküdni mernék, hogy nálam is volt ilyen pár hónappal ezelőtt.
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
TheNewDawn #20802 üzenetére
Ez elég fasza túrának hangzik. Jópár innen nekem is bakancslistás
-
VoltanIgor
aktív tag
.
-
VoltanIgor
aktív tag
Amúgy érdekes ez a Humble Choice... Decemberben konkrétan emlékszem, hogy szüneteltettem a havi előfizut, de csak levonta január 2-án. Nyilván lehet, hogy rosszul emlékszem, de előttem van az emlék, hogy még ellenőriztem is hó közepén, hogy tényleg szüneten van-e. Persze simán benne van, hogy ez már a szenilitás.
-
VoltanIgor
aktív tag
Ha valakinek a fanatical bundle-ből fölös a Rogue Trader, jutányos árért szívesen átvenném. Ha esetleg
Sajnos lecsúsztam róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Építő/felújító topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Dell Latitude 3510, 15,6" FHD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Magyar bill, W11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest