- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegasus
senior tag
válasz
VoltanIgor #20858 üzenetére
"Ez azért nem fair." Nekünk... Nekik eléggé, és szerintem az jobban érdekli őket
amúgy én nem tudok haragudni a fanaticalra ilyen kis "csínyekért". Jó ajánlataik vannak általában, nagyon jók.
Kíváncsiságból visszanéztem néhányrégebbiősrégi bundlet... hát nem kellett volna, csak a szívem sajdult meg, miket hagytam kiPéldául ez. Az a duke nukem collection nagyon kellett volna, főleg hogy ma már sehol se kapni(1,2,MP), csak
greymarketen 200dollárért darabjâtvalami zoom platformon. Erről tud valaki valamit, van regje? Érdemes csinálni csak a duke nukemek miatt, vagy várjam ki míg úgyis kihal ez a platform, és vissza kerül steamre/gogra. -
gyimger
őstag
válasz
VoltanIgor #20851 üzenetére
Akkor beszállok egy Tomb Raiderrel.
-
sto1911
veterán
válasz
VoltanIgor #20849 üzenetére
Szerintem nem, ma jott egy level, hogy uj jatekokkal bovult, lehet az is kozte volt.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
VoltanIgor #20550 üzenetére
ja én is, elsőre nem tűnt olyan nagynak ez a bundle, másnap néztem h azért mégse rossz, de addigra már elfogyott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged