- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
A Humble "The Ultimate Racing Sim bundle" csomagjából egy Drift21 érdekelne, ha valakinek lesz feleslege, lécci írjon rám!
-
-
De4d
őstag
válasz
ForRedGlory #18889 üzenetére
Ezt hogy lehet megvenni 4 euróért?
-
Sirpi
senior tag
válasz
ForRedGlory #18889 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
Tolt egy ilyen akciót a Humble:
Enter a golden age of gaming discovery with 2 months of Humble Choice for only €6 (EUR) per month!
-
bepken
veterán
[link] - innen egy Mafia érdekelne, ha esetleg valaki szeretne bontani (jó kis csomag, de a többi mind megvan, ami érdekelne belőle)
-
Corleone33
senior tag
Kingdom of Amalur Re-Reckoning FATE edition gazdára vár még, PÜ ha érdekel
illetve
HE SHAPESHIFTING DETECTIVE
FAE TACTICS
AUTONAUTS
LIGHTMATTER
DARKSBURG
SMILE FOR ME
TSIOQUE
YOUROPA
TOWNSMEN - A KINGDOM REBUILT
TABLETOP PLAYGROUND
THE HAUNTED ISLAND, A FROG DETECTIVE GAME
STILL THERE
STRUGGLING
PATH OF GIANTS
VALFARIS
WEREWOLF: THE APOCALYPSE HEART OF THE FOREST
LOVECRAFT'S UNTOLD STORIES
IRIS AND THE GIANT
BOOMERANG FU
XCOM: CHIMERA SQUAD
WWE 2K BATTLEGROUNDS
PEAKY BLINDERS: MASTERMIND
CYBER HOOK
PESTERQUEST
WILDFIRE
BOREAL BLADE
AGELESS
REMOTHERED: BROKEN PORCELAIN
IN OTHER WATERS
SIMULACRA 1
SIMULACRA 2
COLT CANYON
SKULLY
POPUP DUNGEON
COOK, SERVE, DELICIOUS! 3
LEVELHEAD
FURY UNLEASHED
SIZE MATTERS
MORKREDD
RETIMED
FAMILY MAN
VANE
GOING UNDER
MILKY WAY PRINCE - THE VAMPIRE STAR
IKENFELL
EFFIE
DISJUNCTION (GOG)
HAMMERTING
NIMBATUS - THE SPACE DRONE CONSTRUCTOR
PARADISE KILLER
KILL IT WITH FIRE
BEE SIMULATOR
DEADLY DAYS
ADOM (ANCIENT DOMAINS OF MYSTERY
OUT OF SPACE
CARTO
AS FAR AS THE EYE
CEPHEUS PROTOCOL
NOWHERE PROPHET
BLUE FIRE
ENCODYA (GOG)
NEON ABYSS
NOT FOR BROADCAST
RÖK
NARITA BOY
WEST OF DEAD
ATOMICROPS:
HEAVEN'S VAULT5
SWAG AND SORCERY
FORT TRIUMPH
ORWELL: IGNORANCE IS STRENGTH
FRAMED COLLECTION -
De4d
őstag
Mindenki a Greedfall-t és a Wasteland 3-at magának húzta be?
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
EmptyParadox #18882 üzenetére
köszi, nézelődtem neten, de ezt nem találtam konkrétan
#18883 Anonymusxx igen, bocsi, nem fogalmaztam elég pontosan. az alap karakterre gondoltam.
az orbok a fast progress-hez vannak, lehet anélkül is bőven fejlődni, csak időigényesebb... habár inkább mmo-ban jellemző, de ezzel alapvetően nincs bajom
(bár ha jól tudom vannak olyan gammák, ahol elég durván átestek a készítők a ló túloldalára és extrémnehéz pénz nélkül fejlődni, annyira keveset ad a játék adott dologból... talán valamelyik nba volt ilyen pl...) -
Anonymusxx
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #18881 üzenetére
én úgy nézem több Vergil dlc van, pl vergil provocation, super vergil, stb, de csak a playable car. Vergilt adja hozzá.
nekem ebből a budleből van megszerk: nézelődtem a dlc-inél, lehet venni akár 20 eu-ért is orbokat, amivel a skilleket lehet fejleszteni? szép...
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #18881 üzenetére
Ez alapján a Vergil DLC benne van.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
tudom nem ma volt, de valaki meg tudná mondani, hogy a Humble Capcom Summer 2022 Bundle-ben lévő devil may cry 5 kulcs az teljesen alap verzió vagy tartalmazza a Vergil DLC-t is esetleg?
-
Srácok valakinek maradt Jingle Jam-ből egy Kitaria FablesE? Átvenném.
-
TheNewDawn
addikt
Engem is továbbra is érdekelne a Greedfall
-
maross
nagyúr
válasz
s7evcsenko #18873 üzenetére
Kitartás elvtársak, lesz ez még 0.7 is
-
válasz
"Éhezők vidaila"?
-
bepken
veterán
válasz
pénz beszél
-
Nekem is maradtak a következők:
Blade Assault - 0,8€
Where the Water Tastes Like Wine - 0,8€
Super Magbot - 0,8€ -
De4d
őstag
Ebből a bundleból van olyan ami érdekel bárkit is? Akár össze lehetne állni, engem csak a Dust to the End érdekelne.
-
vidaila
senior tag
Frissült maradék
First Class Trouble - 0.9€ -
Super Magbot - 0.9€ -
Blade Assault - 0.9€ - -
De4d
őstag
Haviból érdekelne akkor a Greedfall ha valakinek nem kell
-
TheNewDawn
addikt
válasz
safranyek #18863 üzenetére
Azért ez megint 2 húzócím és kurva jó RPG basszus
"Sajnos" a Wasteland 3 at kereken 1 éve behúztam Fanaticalon 10€ ért és még 10 et kiadtam a season passra, és csak most nemrég majd 1 év után novemberben játszottam ki.Greedfall nekem is jöhetne kb 3€ ért, bár van olyan pletyka miszerint ez lesz most a dec 15-jan 3 ig tartó Epic karácsonyi izémizén az egyik ingyenes
-
safranyek
tag
-
Üdv. Jingle Jam 2022-ből keresek Jars-t.
-
chris0000
őstag
válasz
csuvicsuva #18858 üzenetére
közben én is... KV , de a tied occsóóbb.. thx. üdv.
nem is tudtam, h van hozzá teljes magyar szinkron, és felirat! -
chris0000
őstag
hi. Gorky 17-tet keresek? thx. üdv.
-
Ferke[HUN]
tag
Hát, ez a havi Prime Gaming elég gyengusz lett. Ugyanitt, ha valaki szeretne egy Legacy Games-es Rose Riddle 2: Werewolf Shadow kódot, akkor ne legyen rest szólni.
-
TheProb
veterán
Jingle Jam 2022-ből Desolate és/vagy Paradise Lost valakinél?
-
Louro
őstag
Age of Wonders Planetfall nem maradt valakinél? Groupbuys-on megőrülök, hogy 5 percen belül lecsapnak minden ajánlatra. A Frissítésre nem fogok ráfeküdni (jobban).
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Nem maradt valakinek véletlenül egy "Chicken Police" az áprilisi Choice-ból?
Érdekelne kicsi pénzért vagy GEM-ért. -
csuvicsuva
addikt
válasz
Ferke[HUN] #18849 üzenetére
Először azt hittem, hogy fejből vágtad, de gondolom megtaláltad a topikot.
#neáruljbeamodiknál
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
csuvicsuva #18846 üzenetére
Naporsocapo? Vele már engem is összehozott a sors.
-
fatal`
titán
válasz
csuvicsuva #18846 üzenetére
-
sto1911
veterán
válasz
Anonymusxx #18839 üzenetére
Én biztos nem szórakozok bontással meg 30 centes eladásokkal, vagy visszaadják, vagy egyben elviszi valaki, vagy ami kicsit érdekesebb azt beváltom, a többit meg megeszi a penész (esetleg csere). De aktívan nem fogok szórakozni vele.
@FunPro: miért ne kellene hó végén? Megromlik addigra?
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #18840 üzenetére
12 dollárt? Bontva az életben nem hozza össze.
Hell Let Loose, Kingdoms of Amalur 2,5 - 3€, aiko 1-1,5€. A többi nem kell senkinek hó végén. Maximum olyan emberre lehet számítani, aki egyben átveszi a csomagot.
-
eami
Topikgazda
pfff, nagy taktikazas közben elfelejtettem hogy ma von a humbli... $12 szevasz
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #18790 üzenetére
-
MrTwister
őstag
-
Maksifül
senior tag
válasz
TheNewDawn #18832 üzenetére
Belinkelnéd, kérlek, melyik ez a bundle, mert sehol sem találom. Köszi!
-
TheNewDawn
addikt
válasz
maross #18826 üzenetére
Szerintem a re reckoning simán ér annyit, főleg mert nem csak remake, hanem a kiegészitőt is tartalmazza. Ja a Hell Let Loose meg multi csak
Szóval szerintem mindkettő megér 3 at, az Aiko s Choice kb 2, a többi meg 1-1Mondjuk ezekből a bizonyos maradékokból amit 1 re áraztam be, szerintem van nekem kb 500 db, amiket sose próbáltam meg eladni és be se aktiváltam
-
Nekem ezek maradtak:
Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning FATE Edition
Eldest Souls
Shadow Tactics: Aiko's Choice -
l.skywalker
titán
Éves Choice előfizetés most 89$/87€ a
HOLIDAY22
kóddal csak új ill. lemondott előfizetéseknek.Az ajánlat december 2-ig él.
-
maross
nagyúr
válasz
TheNewDawn #18825 üzenetére
Az viszi a hatan az egesz bundlet, 3 nagyon keves erte. Legalabb mindenkinek win-win
. Re-reckoning is tok jo otlet egesz addig, amig meg nem nezel egy reviewt, majdnem 100% ugyanaz a grafika, negyedannyi fps-sel, nevetseges.
-
Golf with your friends-et keresek, ha esetleg valakinek maradt.
-
vidaila
senior tag
Hell let lose 3.5 euro valakit érdekel?
-
chris0000
őstag
hi. slay the spire játékot keresek! thx. üdv.
-
pecze
aktív tag
Hell Let Loose vihető Humble Choiceból, akár csere.
-
FunPro
őstag
Én ezzel a 3€-s árral jól jártam így, hogy 5€-ért odaadták nekem a bundlit.
Nem szoktam pofátlan lenni, de ha WTB-ben valaki meg akarja venni 3€-ért, én oda adom neki 3 euroért.
Amúgy én is rég óta szemezgettem az Alamurral, de 3€-ért vétek lenne magamnál tartani. Arra jutottam, hogy elunnám a játékot.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
TheNewDawn #18815 üzenetére
Nem horror innen nézve, abszolút jogos a meglátásod. Onnan néztem, hogy mennyibe fájna nekem az egész bundli (5-6 € ?!) és ahhoz képest mennyibe kerül + mellé vettem a "lehet csak +1 sor lenne" faktort is. Így már brutál drága.
Közben kaptam kulcsot marosstól az Aikohoz Ármegosztós támogatás jeligével, amit itt is köszönök!
-
FunPro
őstag
válasz
csuvicsuva #18812 üzenetére
Nekem az előfizetésem folyamatos, szokás szerint jártam el.
A múlt havit megvettem. A mostani havinál nyomtam egy szünetet múlt hét kedden, mert úgy is jön a mail kupon. Végig kérdezte, hogy miért akarom lemondani, meg hogy biztos lemondom-e...
Csak a szokásos. Ugye ennél a lépésnél szokta felajánlani, a 2-4$-os szünet kupon, ha nem szüneteltetsz. Olyat még nem tapasztaltam, hogyha az előző hónapot megveszem, akkor a szünetre kapok kupont. Most sem történt ilyen.
Haveromat érdekli a háborús játék, így a héten többször is ránéztem, hogy van-e valami kupon a profilomon. Nem volt. Szóval tuti nem volt kuponom a mostani mailesen kívül.
-
ZsZso
Közösségépítő
Ha marad valakinél bontós áron Aiko's Choice, akkor szóljon pls, mert az érdekelne csak a csomagból.
Talán még az Amalur, de azt látom, hogy horror áron mérik + a nem "re" verziójával se játszottam sokat, úgyhogy valószínűleg kidobott pénz lenne csak.
-
csuvicsuva
addikt
-
FunPro
őstag
válasz
csuvicsuva #18809 üzenetére
De itt ez valami nagyon durva matek.
Mert ugye az email azt írja, hogy 7€-ért viheted a bundle-t. Ez azt jelenti, hogy a kedvezmény 2,99€, elméletileg.
Amikor aktiváltam a kupont, lett belőle egy 7$-os kupon, és a végén 5€-t fizettem.
Ez olyan, mintha:
1) A rendszer úgy kalkulált volna, hogy a 7€-t, amit ki kellett volna fizetnem a csomagért, átváltotta volna annyi kedvezménynek, dollárban
2) Azután ezt a 7$-t levonta az eredeti dolláros árból, ami ugye 11.99$
3) Majd a kettő különbözetét (12$ - 7$ = 5$) beváltotta volna euróra, így lett az én végösszegem 5€.Más magyarázat nem lehet, mert ha a kupon valóban 7$ kedvezményről szólt, annyival nem erősebb most a dodó, hogy 7$ = 5€ legyen. Az valami nagyon embertelen deviza váltás.
Ha valakinél esetleg ott lapul még a kuponjai között a mostani, kíváncsi lennék, mit ír ki.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
FunPro #18803 üzenetére
Meg van zavarodva már minden. Múlt hónapban ugye neked már 7 euro volt a 9 helyett, később megnézem, hogy melyik fiókomra most milyen árat dobna.
Mivel szinte teljesen átköltöztem Xboxra, maximum valami korábbi PS játékkal tudnának berántani (amelyek valószínüleg úgysem futnának a gépemen).
-
sto1911
veterán
válasz
warcat #18807 üzenetére
Meglepodnel, ha tudnad, nem IT-skent is lehet annyit keresni, mint egy IT-s.
Ez a sajat magam reflinkezem meg nyakamat teszem ra, hogy tiltott, es account zarassal is jarhat.
Szoval akinek megeri, en nem banom."Mindez vs. 10 euróért veszegeted a havi choicet, kinek mi." - annyi, hogy nem veszegetem, ha megis, akkor kuponnal, mert en nem horcsogolok feleslegesen.
-
warcat
veterán
válasz
sto1911 #18806 üzenetére
Áh a klasszikus, ha meg nem keresel eleget, menj el IT-snek
A vásárlás értékének 75%-át jóváírják a fiókodon, azaz a 7 eurós choice-od -amiért ugye kapsz 8 játékot- nos ebből 5.25€-t elkölthetsz a humble boltban másra.
Mindez vs. 10 euróért veszegeted a havi choicet, kinek mi.
-
warcat
veterán
válasz
echterion #18804 üzenetére
Elkészíted előre a fiókot a reflinkeddel a fő fiókról és várod a kuponos ajánlatot mint pók a hálójában, jellemzően a következő hónapban már kapsz amint frissült egy új choice-ra.
Biztos ami biztos, a vásárlás előtt még használhatod a reflinkedet újra a már bejelentkezett humble fiókon hogy biztos érvényes legyen.Az persze alap, hogy pl Firefox alatt használom csak a fő fiókot, és Chrome alatt megy az altozás.Ne tessék túlzásba vinni, pár havonta ellövöm, és használjatok több kártyát, családon belül biztos van, nekem meg van most épp 2 revolutom, curve, meg sima bankkártya.
Kedvező mellékhatás, hogy kb mindig lesz valamelyik fiókodon kuponos ajánlat (természetesen már nem kapsz többet ref jóváírást ugyanarról a fiókról)
Ja és persze tessék lemondani az előfizut, esetleg pluszban a kártyaadatok eltávolításával, mert aztán meglepődsz amikor levon egy teljes árat a következő hónapban
-
FunPro
őstag
válasz
csuvicsuva #18800 üzenetére
Amúgy nekem valaki elmondhatná végre, hogy mostanában milyen RNG-t használnak ezen az oldalon.
Múltkor jött az email, hogy csak most $9,99 a choice. Ez volt a kuponok közözz. Amikor fizettem, valami alapján kikalkulálta, hogy akkor fizessek 7€-t. Rendben.
Most jött a mail a soha vissza nem térő alkalomról, hogy 7€ a choice. Mondom jól van, ennyiért frankó. Nem mentem bele a kuponokba, rögtön mentem vásárolni.
Erre nem kiírja, hogy akkor most kapok 7$ kedvezményt?! Így a choice 5€ lett.
Nem mintha zavarna, csak ez már kezd olyan lenni, mint a bitcoin árfolyam. A kutya nem tudja megmondani, hogy mi mért ennyi, csak ennyi és kész.
-
warcat
veterán
válasz
csuvicsuva #18800 üzenetére
Lehet előfizetés előtt a reflinkedet használni, €5.25-öt jóváírnak a 7-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Fujifilm X
- LEGO klub
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- 3D nyomtatás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Honda topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Star Trek
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest