-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
Köszi, de alapból magyar nyelvű volt fent, csak amikor frissítette magát 25-re, jól átváltott angolra, akkor itt vki linkelt egy HU packot hozzá, mert természetesen a hivatalos oldalon nem lehet megtalálni, vagy én vok béna. De mindegy, fölraktam újra a lokalizáltat amit linkeltél, köszi.
-
Krystal_s
addikt
Igen köszönöm, csak egy idő után már elég bosszantó, hogy alapdolgokra is kiegészítőket kelljen használni, amik miatt nagyobb esély van lassulásra, memory leak stb.
Faterkam: Sok más miatt én sem kedvelem a Chrome-ot...
nfsu17: Megértem, én sem frissítettem egy ideig, amikor 24 óta átvette a rendszernagyítást és minden betű nagy lett, about:config érték átállítás sem volt elég. Kellett hozzá külön kiegészítőt telepítenem, csak hogy újra alapméretűek legyenek a betűk. Aztán jöttek a frissítések, de nem javították és biztonsági szempontból is állandóan hangoztatták pl a Police kártevő miatt is, hogy juj már pedig neked annyi, ha nem a legújabb böngészőt használod.
Aztán olvastam, hogy a memóriakezelésen sokat javítottak, ami már nagyon szükséges volt olyan weboldalaknál, ahol több 100 kép van. Utóbbi miatt frissítettem.
-
Steelmanus
addikt
Megnezned hogy ennel a videonal HD Demo Reel mennyi a prociterheles? Termeszetesen atallitottam HTML5-re a lejatszast a YTC-ben.
Nalam ennyi, raadasul elveszi a fokuszt ha atlepek egy masik fulre. -
Újabb fejlemény, hogy amikor nem az alapértelmezett lejátszót vagy a Wordot választom ki akkor megnyitja...
Kiszúrtam vele: nem a Word-öt raktam be alapértelmezett programnak a doc megnyitásához a Windowsban, hanem pl. a Wordpad-ot és külön választottam ki a böngészőben utána, hogy én mégis csak a Word-öt akarom... és most már szépen megnyílik, úgyis, hogy visszaállítottam a Windowsban is alapértelmezettre...
-
kalap12
tag
..aha...de most komolyan még nekem kell progamoznom átírnom ezt a szart, amikor évekig semmi de semmi probléma nem volt a flash player-el, és simán mentek a youtube videók akadás kifagyás stb. nélkül, most meg képtelen végig játszani egy videót a 11.9 óta, vagy ha beletekersz párszor kifagy meg nem jelzi a töltést nem megy tovább stb.??? EZ nevetséges!!! MI lehet a gond????Fogják orvosolni szerinted????grrr
-
HZoli87
veterán
Lassabban betöltődő csatornák (az előző verziókhoz képest), szétcsúszott oldalak, nagyítás anomáliák, számomra fölösleges új funkciók, beállítások exportálása / importálása eleinte nem működött (nem töltötte vissza az egyedi konfigurációt). Körülbelül ennyi. Azóta ezek egy részét biztos javította a készítő, de már nincs szükségem rá.
-
-
DS39
nagyúr
letesztelgettem, 99%-ig tökéletes kieg. még egyszer köszi
az apróság, ami hiányzik, hogy ha rákattintok az ikonra akkor az "Ellenőrzés most" műveletet hajtsa végre, az alapértelmezett fiók megnyitása helyett. erre a beállításokban nincs opció. (talán scriptekkel lehet ezt módosítani, nem tudom)
Pr0GrEsSiVe: oda mellé én úgy tudom csak kiegészítők tudnak ikont rakni, könyvjelző ikonokat nem. (már ha a weboldal parancsikon alatt ezt érted)
-
-
Bjørgersson
félisten
Sikerült, köszönöm szépen!
"A Firefox megakadályozta, hogy az oldal automatikusan újratöltődjön." "A Firefox megakadályozta, hogy az oldal automatikusan átirányítson egy másik oldalra."
Még esetleg ezekkel lehetne kezdeni valamit, hogy ne szerencsétlenkedjen velük a böngésző? Az első Origón, a második T-Mobile weboldalán jön elő. Bár a másodikkal még több oldalon is találkoztam manapság.
-
BullZeye
veterán
Nekem nem csak tegnap, meg ma, hanem jó 5-6 napja szívtam vele, hogy megduplázta a könyvjelzőimet mind az 5 készülékemen
aztán hiába állítottam vissza a könyvjelzőket, instant vissza rakta a duplát, törölhettem a Sync adatokat.
Most viszont megy minden jó minden, egy dolog nem megy, a Scriptish, nem tudom hogy lehet syncronizálásra bírni. Stylishez van külön extension az működik is rendesen, viszont a Scriptish nincs a sync beállítások között, pedig megkönnyítené a dolgom. :\
-
BullZeye
veterán
Nightlyban teszteltem, nightlyban kell működnie, egész pontosan így kell kinéznie:
Azaz jó eséllyel 3 hónap múlva tudjátok majd ezt használni, aurórával 1,5 hónap múlva, ez relatíve új cucc azt hiszem, mert csak pár hete frissült ilyenre nálam. (aztán lehet mert előtte kihagytam hosszú ideig a frissítést valami idióta bug miatt.
)
transition property tünteti el nálam a bugot amitől az egész oldalt lekicsinyíti
ezért mondtam, hogy mérget senki se vegyen rá, hogy menni fog
tekintve hogy van már 78 féle firefox (nem számolva a napi nightlykat, mert akkor több ezer)
-
Dragon27
senior tag
1.kiterjesztéseket és bővítményeket között is volt a Steady Video letiltás után csak a Kiterjesztésnél szerepelt ahogy a képen is látni . de sikerült eltávolítani
2. Az összes Java Vezérlőpultból eltávolítottam utána a böngészőt újraindítása után még mindig ott volt a Java Deployment Toolkit3. Most a Vezérlőpultba Java progit visszaraktam és most csak ott 1 Java van de a Firefoxba 2 van ahogy azt az előző képen látni a Bővítmények közt
Steady video azt sikerült eltávolítani
De ez a Java
Vezérlőpult/Programok minden Java eltávolítása a
Firefoxnál a Java Platform nincs ott de a másik ami problémázik azt nem tudom Java DT-t
A kiterjesztéseket a böngészőn belül is el lehet távolítani, ott kell lennie mellettük egy Eltávolítás gombnak.Ha ez ott lenne akkor nem kérdeztem volna semmitValószínűsítem, hogy te a kiterjesztésekre gondolsz és nem a bővítményekre .
Steady video kiterjesztés de ezt is csak Vezérlőpult/Programok keresztül lehetett eltávolítani
-
Hegyirabló
veterán
Folyamatosan azt csinálja, hogy a Shockvave, vagy mi a tököm, miatt kijön egy üzenet, hogy lassítja, vagy mittomén mit csinál, és hogy leállítom-e. Na most mivel mind az asztali gépemen (Win7), mint a noteszemen (Win8) csinálja, ezért kizárhatónak tartom, hogy itt lenne a hiba. Vagy mindkét gép egyszerre hülyült meg. Mennyi az esély erre?
-
Ice&Lime
veterán
köszi mindkettőtöknek! (#31924) kispx
mondjuk az furcsa, hogy így a privát böngészés jön be - a fülön ki is írja, de a bal felső sarokban ahol a firefox gomb van az így is narancssárga marad
, pedig ha konkrétan kiválasztom, hogy privátban induljon, akkor az lila színű szokott lenni. ez vajon miért van így, miért nem indul mindig lilán akkor, ha privátba van beállítva...?
nem a színe zavar, csak nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged