- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nem szoktam semmit kapcsolni... Mivel böngésző bezáráskor törlök minden sütit, így az indítás utáni első megnyitáskor mindig fehér hátterű a Google, de egy frissítés után már sötétre vált, és ezt követően is mindig sötét módban nyílik meg. Az oprendszereim mind sötét témát használnak, a böngésző pedig az alapbeállítás szerinti automatikus módban van. Nálad, hogy van beállítva a Firefox? Illetve ha nem reagál a váltásra, akkor lehet valami nem engedi letárolni a sütit.
-
-
movax
őstag
Itt a userChrome.css fájlom tartalma, a beállítások működnek szépen:
/* userChrome.css */
/* Classic layout that 86.4 percent of Firefox users actually want, with menu bar at the top, address bar, then bookmarks, then tab bar on bottom. Modified from configs by u/ollietup https://www.reddit.com/r/FirefoxCSS/comments/11odffm/psa_incoming_changes_to_default_element/ and MrOtherGuy to get the menu bar right, credited below. */
#navigator-toolbox #nav-bar {
order: 1 !important;
}
#navigator-toolbox #PersonalToolbar {
order: 2 !important;
}
#tab-notification-deck {
order: 3 !important;
}
#titlebar{
order: 4 !important;
}
/* Source file https://github.com/MrOtherGuy/firefox-csshacks/tree/master/chrome/tabs_on_bottom_menubar_on_top_patch.css made available under Mozilla Public License v. 2.0
See the above repository for updates as well as full license text. */
/* Menubar on top patch - use with tabs_on_bottom.css */
/* Only really useful if menubar is ALWAYS visible */
:root{ --uc-window-control-width: 0px !important }
#navigator-toolbox{ padding-top: calc(29px + var(--uc-titlebar-padding,0px)) !important }
#toolbar-menubar{
position: fixed;
display: flex;
top: var(--uc-titlebar-padding,0px);
height: 29px;
width: 100%;
overflow: hidden;
}
#toolbar-menubar > .titlebar-buttonbox-container{ height: 29px; order: 100; }
#toolbar-menubar > [flex]{ flex-grow: 100; }
#toolbar-menubar > spacer[flex]{
order: 99;
flex-grow: 1;
min-width: var(--uc-window-drag-space-width,20px);
}
#toolbar-menubar .titlebar-button{ padding: 2px 17px !important; }
#toolbar-menubar .toolbarbutton-1 { --toolbarbutton-inner-padding: 3px }/* Override Normal Density height to Compact Density height only for tabs */
#TabsToolbar, #tabbrowser-tabs {
--tab-min-height: 31px !important;
}/* [Connected Tabs] Set a max height based on min-height plus margin-block: 1px 0 */
#TabsToolbar, #TabsToolbar > hbox, #TabsToolbar-customization-target, #tabbrowser-arrowscrollbox {
max-height: calc(var(--tab-min-height) + 1px) !important;
}
/* [Connected Tabs] Adjust padding around icons on buttons to avoid crushed images */
#TabsToolbar-customization-target toolbarbutton > .toolbarbutton-icon,
#TabsToolbar-customization-target .toolbarbutton-text,
#TabsToolbar-customization-target .toolbarbutton-badge-stack,
#scrollbutton-up,#scrollbutton-down {
padding-top: 7px !important;
padding-bottom: 6px !important;
}/* Remove padding between tabs */
.tabbrowser-tab {
padding-left: 1 !important;
padding-right: 1 !important;
}/***Tighten up drop-down/context/popup menu spacing ***/
menupopup > menuitem, menupopup > menu {
padding-block: 2px !important;
}
:root {
--arrowpanel-menuitem-padding: 2px 8px !important;
}#tabbrowser-tabs {
--user-tab-rounding: 2px;
}
.tab-background {
border-radius: var(--user-tab-rounding) var(--user-tab-rounding) 0px 0px !important;
margin-block: 1px 0 !important;
}
#scrollbutton-up, #scrollbutton-down { /* 6/10/2021 */
border-top-width: 1px !important;
border-bottom-width: 0 !important;
}
/* Container color bar visibility */
.tabbrowser-tab[usercontextid] > .tab-stack > .tab-background > .tab-context-line {
margin: 1.5px max(calc(var(--user-tab-rounding) - 3px), 0px) !important;
}/* Inactive tabs: Separator line style */
.tabbrowser-tab:not([selected=true]):not([multiselected=true]):not([beforeselected-visible="true"]) .tab-background {
border-right: 1px solid var(--lwt-background-tab-separator-color, rgba(0, 0, 0, .20)) !important;
} -
ledgeri
nagyúr
A drive.google.com, csak egy a sok közül. Kelhet még (ublock origin kép egy nem belépett g-drive mappa nézése közben betöltött elemkről)
És ez csak tipp...
Mind sütizik? Nem.
Kell neked mind a letöltéshez? Passz...
Egyáltalán 1-1ben ugyanazek kellenek neked is? Pasz.Ezért van nekem is 1-2 más, vagy másképp beállított böngészőm. A fejfájás elkerülését, a havi 1-2 másik böngésző indítása megéri.
(off, mert nem hithű FF felhasználó-s hsz....
)
-
Pityu.
nagyúr
-
Jazz
veterán
A tab magasság állítás is meg van:
- engedélyezni -> about:config -> true:toolkit.legacyUserProfileCustomizations.stylesheets
- létrehozni -> about:support -> profil mappa -> Chrome\ userChrome.css
- script:/* ---Tabs/Tab Bar height--- */ :root { --tab-min-height: 26px !important; }
-
HoaryFox
őstag
Oh, bocsánat
Erre lesz szükséged: New Tab Override
-
-
Cs1csó
titán
Nálam is magyar, szerintem ez valami youtube-os dolog, hogy ha keresel mondjuk egy adott témával kapcsolatban magyar nyelven akkor csak magyar nyelvet találsz így ezzel nő a találat arány.
Pl. ha orosz nyelven oszt meg valaki egy hasonló tartalmat ciril betűkel akkor azt te soha nem találnád meg - max hasonló videók alatt esetleg de így a találatok között lesz.
-
EmptyParadox
senior tag
Én ezt használom a horizontális tabok eltüntetésére:
/* Remove horizontal tabs */
#TabsToolbar {
visibility: collapse !important;
}
#titlebar-buttonbox {
height: 14px !important;
}
[uidensity="compact"]:root #titlebar-buttonbox {
height: 16px !important;
}
#titlebar-spacer {
background-color: var(--chrome-secondary-background-color);
}
#titlebar-buttonbox-container {
background-color: var(--chrome-secondary-background-color);
}Illetve nekem a Tree Style Tab jött be leginkább a vertikális tabokra.
-
Steelmanus
addikt
Módosítani csak úgy lehet ha átírod a kódot, vagy elveszel belőle, mint ahogy én is tettem, mert nem tetszett hogy a hamburger menü átváltozott. Ezért én a Chrome/Css/Buttons mappából eltávolítottam a következőket:
Könnyű megkeresni mert a mappában ezekkel a sorokkal kezdődnek a fájlok, egyszerűen becsomagoltam egy zip fájlba őket, így visszakaptam a hamburger menüt a régi helyére, de már az új ikonokkal.
Azonkívül a Chrome mappában lévő userChrome.css és a userContent.css fájlokhoz természetesen további kódokat is hozzá lehet adni.
Amit én még használok userChrome.css -ben,az az idegesítő ugráló státuszpanel eltüntetése a bal alsó sarokban, mert nem hiszem hogy valaki is figyeli azt amit oda ki ír a program./* Status panel eltuntetese */
#statuspanel-label {display:none!important;}
#statusbar-display[label^="Looking"] { display:none !important; }
#statusbar-display[label^="Connect"] { display:none !important; }
#statusbar-display[label^="Waiting"] { display:none !important; }
#statusbar-display[label^="Transfer"] { display:none !important; }Hasznos link annak aki a tabokat a címsor alá szeretné tenni, mint ahogy én is régen megszoktam, de mar belenyugodtam az új helyébe.
Tabok a címsor alatt:A régi Youtube kinézet visszaszerzése: Get me Old Youtube az ebből kinyerhető kódot belehet illeszteni az userChrome.css-be nem kell hozza segédprogram. Nem tudom hogy a szerző tudta nélkül bemásolhatom-e ide szövegként.
Az userContent.css -be pedig ezeket szedtem össze:
/* Hatter szinenek megvaltoztatasa */
@-moz-document url(about:home), url(about:newtab) {
body { background-color: #585858 !important;}
}Vagy a FF hátterének képpel történő helyettesítése, ahol a background.jpg fájlnak a Chrome mappaban kell lennie:
/* Firefox hatterkep*/
@-moz-document url(about:home), url(about:newtab) {
.activity-stream { background-image: url("background.jpg") !important; }
}Ennyit röviden, de nehéz ékezettel írni sok-sok év ekezetmentes iras utan
-
EmptyParadox
senior tag
Jobb gomb az ikonjára -> Shortcut -> Run -> Maximized.
Hátha ez megoldja. De mindig csak az első indításnál csinálja ezt?A bookmarks toolbart egyelőre nem lehet kirakni oldalra, nincs még hozzá API, én is erre várok még.
A keskeny lapfület szerintem CSS-sel tuti meg lehet oldani.
-
Steelmanus
addikt
3.: Íves lapfüleket alkalmazása a jelenlegi sarkos kockák helyett
4.: lapfülek magasságának csökkentése (a beépített "Testreszabás\sűrűségnél már a legkisebbre vettem")
6.: Menü sor helyett valami FF gomb-szerűség amiből almenüként lenyílik a menüsor tartalma (hogy plusz egy sort nem foglaljon el a menüsor. Így ez a gomb nyilván a lapfülek sorában lenne).Classic CSS tweaks for Firefox Quantum v1.9.9
Az ikonokat is lecseréli szebbre mint az eredeti.
-
Kékes525
félisten
+ (#56630) Matthewus
Ezzel megoldható, kipróbáltam: Auto Fullscreen
"This is a dumb 10 lines or less plugin to give FireFox Quantum the ability to launch in Full Screen mode. On startup it simply updates the current window to set the window state to fullscreen. For best results set a homepage and configure Firefox to launch with that homepage on startup. Please create any issues on Github or submit a pull request for fixes."
-
Cs1csó
titán
A Windows 10-nél is ez van. Hivatalos fejlesztői listában benne vannak az emoji figurák használata stb.
Kékes525
Pont Te beszélsz!
Amit lehet átvariálsz a windows 10-ben és a firefoxban is. Nálam a firefox is alap témával pörög, csak szimplán kinyilvánítottuk, hogy nagyon is jó a mostani és ez az új annyira nem teszik attól még hogy leváltják nem fogok váltani.
-
mekker
őstag
/* 2203: disable [popup window] scripts hiding or disabling the following ***/
user_pref("dom.disable_window_flip", true); // window z-order
user_pref("dom.disable_window_move_resize", true);
user_pref("dom.disable_window_open_feature.close", true);
user_pref("dom.disable_window_open_feature.minimizable", true);
user_pref("dom.disable_window_open_feature.personalbar", true); //bookmarks toolbar
user_pref("dom.disable_window_open_feature.titlebar", true);
user_pref("dom.disable_window_status_change", true);
user_pref("dom.allow_scripts_to_close_windows", false);Ezt találtam neked, about:config-ban az idézőjelek közti kulcsokat állítsd át a megadottak szerint
-
-
movax
őstag
Például a Tiny Menu Button addon. Pici képernyős gépeknél, netbookoknál ideális.
-
EmptyParadox
senior tag
Classic Theme Restorer-t használok. Bal felül az első elem egy FF ikon, arra rákattintok, és mindent elérek benne, amit a menüsorban. Ráadásul CTR-rel ezerféleképpen lehet testre szabni a FF UI-t.
-
yanna
addikt
Persze. Walnut for Firefox.
-
EmptyParadox
senior tag
Pont ezt akartam javasolni. Esetleg még megnézheted a Livestreamer Twitch GUI-t, hátha érdekel egy külön GUI hozzá.
-
Jazz
veterán
Sikerült. Megdolva: LiveStreamer, LiveStreamer plugin, és egy VLC player.
Így már megy a twitch flash nélkül.
-
Matthewus
őstag
Kipróbáltam, nálam rendesen megjelennek az ékezetes betűk ezzel a kóddal:
Userchrome.css: @namespace url("http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul");
.findbar-find-previous label:after { content: "Előző"; }
.findbar-find-next label:after { content: "Következő"; }
Stylish: .findbar-find-previous label:after { content: "Előző"; }
Kódolás nálam a Firefoxban latinon van. -
-
Matthewus
őstag
Stylish-ba vagy userchrome.css-be ezt a kódot kell beilleszteni:
.findbar-find-previous label:after { content: "Előző"; }
Elvileg ennek jónak kell lennie. -
EmptyParadox
senior tag
Ha esetleg megpróbálnál egy korábbi verziót felrakni Findbarból, ami kompatibilis a 38-as verzióval?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest