- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-ZeeZee-
senior tag
-
Cs1csó
titán
válasz
Steady74 #58110 üzenetére
Futtasd le az Adwcleaner-t, ha lefutott és nem talált semmit akkor is van mégy egy olyan opció hogy JAVÍTÁS FUTTATÁSÁNAK alkalmazása azt csináld még meg kér egy gép restartot és talán menni fog.
-
Cs1csó
titán
válasz
Steady74 #58108 üzenetére
Nyugalom!
1. ha van valami kiegészítőd akkor időlegesen tiltsd le őket és nézd meg úgy az oldalt ha úgy jó akkor egyenként engedélyezd a kiegészítőket - persze a tiltás - engedélyezés során legyen egy böngésző újraindítás is.
2. a beállításokban - jobb sarokban 3 párhuzamos vonal - katt - beállítások - Adatvédelem és biztonság - itt a SZOKÁSOS legyen beállítva - az első - és alatta a DO NOT TRACK nél is az alsó.
3. az aliexpressz oldalon a keresősávban a zöld lakat mellett jobbra a felkiáltó jelre katt és ezek legyenek:Aztán böngésző restart és be kéne jönnie.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Steady74 #42918 üzenetére
Ilyenkor én rákeresek a bűnösre, bár lehet, nálad azt is átirányítja, de itt van például.
Egyebek mellett AdwCleaner programot is említik, ami a legegyszerűbb.
Csak nekem legutóbb a Chrome-ból nem vette ki a vírust, de mivel csak másodlagos böngésző, könnyen eltávolítottam, újratelepítettem, megjavult.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Steady74 #33433 üzenetére
Amit irtal hibanaplot abban lattam az URL: about:blank bejegyzest azert gondoltam arra hogy atallitottad ures lapos inditasra a bongeszot. A DirectX 9.0c 2010.06 verziojat pedig fel kell telepiteni a W7, de meg a W8 ala is, azert kerdeztem ill. linkeltem hogy az telepitve legyen. A 24-es elott volt fent masik verzio az FF-bol?
-
DS39
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged