- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Igen köszönöm, csak egy idő után már elég bosszantó, hogy alapdolgokra is kiegészítőket kelljen használni, amik miatt nagyobb esély van lassulásra, memory leak stb.
Faterkam: Sok más miatt én sem kedvelem a Chrome-ot...
nfsu17: Megértem, én sem frissítettem egy ideig, amikor 24 óta átvette a rendszernagyítást és minden betű nagy lett, about:config érték átállítás sem volt elég. Kellett hozzá külön kiegészítőt telepítenem, csak hogy újra alapméretűek legyenek a betűk. Aztán jöttek a frissítések, de nem javították és biztonsági szempontból is állandóan hangoztatták pl a Police kártevő miatt is, hogy juj már pedig neked annyi, ha nem a legújabb böngészőt használod.
Aztán olvastam, hogy a memóriakezelésen sokat javítottak, ami már nagyon szükséges volt olyan weboldalaknál, ahol több 100 kép van. Utóbbi miatt frissítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OTP Bank topic
- Crimson Desert - Amikor már azt hitted mindent láttál!
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mini-ITX
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán olvastam, hogy a memóriakezelésen sokat javítottak, ami már nagyon szükséges volt olyan weboldalaknál, ahol több 100 kép van. Utóbbi miatt frissítettem.
KAMI911