- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
darvak #29169 üzenetére
Back Up:
Köszi.Rémlik is, hogy ez be volt pipálva, de kiszedtem, és ugyanaz maradt a helyzet.
Meg ez elvileg arra vonatkozik, hogy a Firefox bezárásakor mit csináljon.
Jelen esetben a letöltés az elkészülte után eltűnik a letöltési listából (és én semmit nem zárok be).
Azt hiszem a letöltés közben még ott van (mutatja a %-ot hogy hol tart), de utána eltűnik.
(De ezt azért nem mondom 100%-ra, lehet hogy a letöltés közben sem jelent meg a listában.) -
atesss
addikt
válasz
darvak #29167 üzenetére
Utóbbit tudom, de amúgy direkt nem lett beállítva. Csak lassítja a gépet ha állandóan megjelenik és eltűnik, márpedig ez egy P4 Celeron 2.0, 256MB(!) rammal.
(Holnap fogom bővíteni 768MB-ra - ha valamelyik modult megeszi végre az a hulladék Sis chipset.)Előbbinél elvileg már körbenéztem; minden szóba jöhető helyen igazából.
De este körbenézek még a saját Win-em alatt is, hogy hol lehet a gond - hogy tudom ezt magamnál is "beállítani".
Ha esetleg valamit nagyon elállítanék, létezik valami olyan megoldás, hogy a FF beállításait vissza tudom tölteni ?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest