- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #57098 üzenetére
Mert nem FF-ban, hanem a Win-ben kell átállítanod az alapértelmezett olvasót. [link]
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #57097 üzenetére
Telepítettem egy új, puci Firefoxot, a helyzet viszont változatlan.
-
Syl
nagyúr
válasz
Bjørgersson #57095 üzenetére
A Firefox-szal nem történt semmi, ellenben jött új Win10 update és az mindig leresetteli az ilyen hozzárendeléseket. Gondolom.
-
DS39
nagyúr
válasz
Bjørgersson #56434 üzenetére
ez érdekes. most én is PC-s firefoxban nyitottam meg, nálam nincs. pedig kikapcsoltam a követésvédelmet, és az ublockot az oldalon.
amúgy ja, ublock-kal ki lehetne blokkolni ezt a div-et az oldalból.
-
Somatom
veterán
válasz
Bjørgersson #56434 üzenetére
Most tapicskolj rá két ujjal arra a 6 collos, érintős kijelzőre, amin teszteled az Androidos Firefoxon és nézd meg, hogy mi történik nagyításnál! Az alsó sáv eljesen eltakarja a tartalmat. Értem én, hogy ez a weboldal része, csak azt magyarázd el légyszi, hogy ugyanazon az eszközön, három, asztali kliens módra állított böngésző közül, miért csak Firefox -szal jelenik meg!
-
Kékes525
félisten
válasz
Bjørgersson #54466 üzenetére
Valamit valamiért.
Régebben a sebesség volt a gond. Másrészt lehet hogy ismét lesz lehetőség erre, ha csinálnak hozzá API-kat. A sebességért és a biztonságért mindent átírtak, azonnal nem várhatunk 100%-osan tökéletes verziót. Nekem a NoSquint Plus és a Session Manager hiányzik nagyon.
-
Matthewus
őstag
válasz
Bjørgersson #54464 üzenetére
57-es verzió előtt kiegészítővel lehetett. Jelenleg nem, itt van, hogy mi kellene hozzá.
-
Kékes525
félisten
válasz
Bjørgersson #54307 üzenetére
Itt lehet, hogy hamarabb kapsz választ: Adguard Premium (Android, PC, és egyéb rendszerekre, valamint Edge, Chrome, Firefox, Opera böngészőkhöz
Én használok androidon, de nálam rendben müködik.
-
Cs1csó
titán
válasz
Bjørgersson #54269 üzenetére
Az FF-et milyen alaposan gyalultad? Ajánlanám revo uninstaller pro próbaverzióját ott erőszakos eltávolítást is lehet alkalmazni, érdemes lenne megpróbálni mindent eltávolítani belőle, majd ezután újrarakni és kezdésnek ne jelentkezz be úgy is futtasd.
- Az FF menüben - Kiegészítőknél a Bővítmények nálad is ezek vannak:- directx runtime installert lefuttani
- Visual C++ Runtime Installer (All-In-One) v56 is futtasd le az összes C++ felteszi. [link]Ennél több nem jut eszembe.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #54267 üzenetére
Kíváncsiságból újratelepítettem a videokártya driverét, aztán a Firefoxot is, de továbbra is kaka.
-
Matthewus
őstag
válasz
Bjørgersson #54265 üzenetére
Próbáld meg eltávolítani, majd egyenként újratenni őket.
-
Matthewus
őstag
válasz
Bjørgersson #54263 üzenetére
Ha csak az egyik kiegészítőt tiltod le akkor is jó vagy mindkettőt le kell tiltanod ahhoz, hogy jó legyen?
-
Matthewus
őstag
válasz
Bjørgersson #54260 üzenetére
Hardveres gyorsítást letiltva vagy más böngészőben jó?
-
Cs1csó
titán
válasz
Bjørgersson #54260 üzenetére
Történt valami változtatás tegnap óta? Plusz kiegészítő valami frissítés? Megpróbáltad már letiltott kiegészítőkkel?
-
válasz
Bjørgersson #53873 üzenetére
Pont ezt állítottam a menu wizarddal én is
Mivel az egeren (Logi G502) van vissza-előre gomb, így a fórumos kolléga által ajánlott hasonló css megoldással szimplán kivettem áthelyezés helyett.Viszont azon a linken van megoldás az áthelyezésre is
(Köszi Kékes525!)
Így kerül legelőre a Frissítés gomb:#context-reload { -moz-box-ordinal-group: 0 !important; }
-
Kékes525
félisten
válasz
Bjørgersson #53877 üzenetére
Nem kell félni a CSS-től. Alapszinten egyszerű a kezelése: Ha találsz egy megfelelő kódot azt egy egyszerű szövegszerkesztővel behelyezed a userChrome.css file-ba és kész. A userChrome.css pedig a profile könyvtár chrome alkönyvtárában van.
-
Kékes525
félisten
válasz
Ahogy olvasom, lehet hogy nem is lesz, mert nem tartják valószínűsíthetőnek a hozzávaló API-k bekerülését Alternatives to addons not compatible with Quantom? User Help for Mozilla Firefox , Now that Menu Wizard is dead: How do I hide and sort the context menu entries?.
"Use userChrome.css to hide unwanted menu items. Use the built-in Browser Toolbox to find out which CSS selectors to use. I'm pretty sure webextensions won't ever be allowed to modify the UI like Menu Wizard and others."
(#53874) Matthewus
Megelőztél.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #53871 üzenetére
Nem saját tapasztalat, valamelyik fórumon olvastam róla, hogy ez a funkció csak a béta verzióban él vagy élt.
Az 57-es bétájában még működött, most azt hiszem, 58-as béta van, azzal nem tudom, mi a helyzet.
De mondom, nekem nem volt ezzel dolgom, csak a romló memóriámra támaszkodva írom. -
Matthewus
őstag
válasz
Nem fogják, mert nem lehet. CSS módosítással talán lehet módosítani a jobb klikkes menüt.
-
Kékes525
félisten
válasz
Bjørgersson #53871 üzenetére
Lehet, de sajnos nem megy, próbáltam. Valószínűleg kiszedték belőle a hagyományosok működéséhez szükséges API-kat. Másrészt ha működnének, akkor agyonvágnák azt az okot, amiért áttértek az új addonokra. Magyarul a biztonságnak adnának egy pofont.
-
Kékes525
félisten
válasz
Bjørgersson #53869 üzenetére
A hagyományos addonokat csak az 56-osban vagy az ESR-ben tudod használni. Esetleg az 58.0b1 még ez a beállítás müködik. Valaki itt a fórumon úgy használja (talán: csako). Az 58.0b1-be nálam is működtek az addonok.
-
SharpSA
veterán
válasz
Bjørgersson #53269 üzenetére
Én például egyáltalán nem a böngészőt szoktam nézegetni, hanem a weboldalakat. Különben meg ez így most szerintem nem csúnya, de nem is szép. Teszi a dolgát, a többi engem nem érdekel.
-
válasz
Bjørgersson #53031 üzenetére
Igen, Greasemonkey-ból van 4.0-s verzió, ami kompatibilis vagy akár helyette ajánlhatom a Tampermonkey-t.
Menu Wizard-ra nem tudom van-e vagy lesz-e alternatíva.Egy másik megoldás, hogy fejlesztői vagy nightly verziót raksz fel és about:config-ban engedélyezed ezzel a hagyományos addonokat: extensions.legacy.enabled (menu wizard nálam tökéletesen működik)
-
Puma K
nagyúr
válasz
Bjørgersson #53031 üzenetére
Addig nem fognak működni, míg le nem frissítik a készítők az adott kiegészítőt vagy meg nem kapják Mozziláék a készítők tanusítványát, hogy oké az adott kiegészítőjük és nincs semmi használatbéli probléma az újabb verziójú böngésző esetén (szerintem)
Korábbi böngészőverzió frissítésnél is voltak kiegészítőim amik nem mentek aznap (hasonlóan mint neked és mint nekem most is), de másnap már minden ment minden úgy ahogy korábban, és nekem nem kellett csinálnom semmit.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #51793 üzenetére
Sikerült, következő kérdés: az asztali könyvjelző sávot hogyan tüntetem el mobilról?
-
Syl
nagyúr
válasz
Bjørgersson #51791 üzenetére
Nem keveri össze. Van külön csoportja a mobilos könyvjelzőknek.
-
Syl
nagyúr
válasz
Bjørgersson #51788 üzenetére
Mobilon nekem sem sikerült. Viszont a desktopon beállított sorrendet korrektül leszinkronizálja mobilra.
-
C. s.
addikt
válasz
Bjørgersson #51088 üzenetére
Szia!
Valami ilyesmi segítene a beállítások nyomonkövetésében? Az about:configban matat, én is ezt használom.
-
válasz
Bjørgersson #51097 üzenetére
Na hát akkor körül néztem neked, ez esetleg?
Elvileg még működik, megpróbálhatod, hogy erre pakolod a sokat, azt a kívánt egyet pedig a gyári "k. eszköztár elemein" hagyod és felhúzod oda az ikonok közé. -
válasz
Bjørgersson #51094 üzenetére
Csak egyet rakjál a "könyvjelző eszköztár" mappába...
A többi könyvjelzőhöz meg ott az oldalsáv (Ctrl + B), 1920-as szélességen szerintem nem sok vizet zavar. -
netpeti98
addikt
válasz
Bjørgersson #51094 üzenetére
A lap rögzítése nem felel meg erre a célra? Amit oda kitűzöl az a bezárás után is megmarad.
Sajnos nem nagyon találtam ilyen kiegészítőt amit keresel. -
válasz
Bjørgersson #51091 üzenetére
"Könyvjelző eszköztár elemei"-t lehet odarakni.
-
kispx
addikt
válasz
Bjørgersson #51088 üzenetére
about:support -> Fontos, módosított beállítások
-
Kékes525
félisten
válasz
Bjørgersson #50953 üzenetére
Sokkal jobban.
És kevesebb erőforrást is igényel. Minden zavaró objektumot blokkolni tudsz az elemválasztó mód aktiválásával. Ez manuális funkció, de erre ritkán van szükség.
-
Kékes525
félisten
válasz
Bjørgersson #50951 üzenetére
Akkor szerintem váltsd el, az még a legegyszerűbb. Javaslom az uBlock Origin-t, ami hatékonyabb is.
-
Kékes525
félisten
válasz
Bjørgersson #50949 üzenetére
Biztos, hogy az Adguard? Ha kikapcsolod, akkor megszűnik?
-
válasz
Bjørgersson #50844 üzenetére
Nekem fel se tűnt, hogy eltűnt
Én csak a kattintható panelt "csinosítottam" egy kiegészítővel
Régen én is a D. Status Bar híve voltam, csak aztán egy ideig nem volt kompatibilis és áttértem erre, vissza meg már nem. -
Matthewus
őstag
válasz
Bjørgersson #50834 üzenetére
Tudtommal egyelőre sehogy.
-
Kékes525
félisten
válasz
Bjørgersson #50834 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Valakinek ötlete? Addonokkal gondolom lehet, abból elég sok van. De lehet e anélkül? Például scriptel?
Addonnal én ezt javasolnám, mint letöltés jelzőt: Download Status Bar Egy időben sokat használtam.
(#50835) netpeti98: Ilyen értékeket látok.
Több folyamatú ablakok 1/1 (Alapértelmezésben engedélyezve)
dom.ipc.processCount.web;4
dom.ipc.processCount;1
dom.ipc.processCount.extension;1
dom.ipc.processCount.webLargeAllocation;10A feladatkezelőben 3 firefox.exe van és 117 szál, amelynek száma ahogy látom dinamikusan változik. Most éppen 116, már 115. 19 fül mellett.
-
válasz
Bjørgersson #50276 üzenetére
Bizonyos helyeken nem működik, nagyon régen téma volt a topikban, már nem emlékszem az okra, de ez az addon megoldja a problémát.
-
Gézengúz
addikt
válasz
Bjørgersson #49627 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #49624 üzenetére
Na, a link meg már lemaradt.
-
Gézengúz
addikt
válasz
Bjørgersson #49354 üzenetére
Ctrl+egérgörgőt próbáltad már ?
-
Dragon27
senior tag
válasz
Bjørgersson #47594 üzenetére
Köszi szépen
-
Matthewus
őstag
válasz
Bjørgersson #47588 üzenetére
Beállítások/Biztonság/Általános
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #47286 üzenetére
Csökkentett módban indított Firefoxszal sem jó.
-
BaLee
addikt
válasz
Bjørgersson #47280 üzenetére
Átmozgattam máshova, utána működött, majd mikor visszamásoltam akkor is működött már.
Próbáld meg te is. -
BaLee
addikt
válasz
Bjørgersson #47262 üzenetére
Én letöröltem a Firefox Profile könyvtárát a felhasználói mappákból és utána működött rendesen.
Nem tudtam rájönni mivel akadt össze és mi volt a gond. -
Matthewus
őstag
válasz
Bjørgersson #47262 üzenetére
Próbáld meg kitörölni a profilmappából a mimeTypes.rdf fájlt és nézd meg utána.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Bjørgersson #47256 üzenetére
Itt: about:preferences#applications a pdf-hez mi van beállítva?
-
Matthewus
őstag
válasz
Bjørgersson #47254 üzenetére
Ha leokézod megnyitja?
-
Rimuru
veterán
válasz
Bjørgersson #47019 üzenetére
Kapcsold ki a kepek letolteset.
Nalam nagyon regota ugy vannak a gifek hogy once-ra van allitva, igy egyszer lejatsza utana pedig megall.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #47011 üzenetére
miért ne lehetne ?
-
spammer
veterán
válasz
Bjørgersson #47016 üzenetére
Nem hiszem, hogy külön frame-et le tudna valahogy tölteni szerverről, így gondolom az egész fájl letöltődik cache-be, csak a motor kikapcsolja az animációt. Ha hatékonyabb megoldás kell, ami nem tölti le, akkor valami blokkolót vagy proxy-t kell használni.
-
DS39
nagyúr
válasz
Bjørgersson #46614 üzenetére
ja, bekavartál ezzel a Windows-ban egy ikon maradjon dologgal, te tisztán FF kiegészítőt keresel, ami úgy működik, mint a win hasonló megoldása. (sajnos nem találkoztam még ilyennel, de ha találok, belinkelem)
-
DS39
nagyúr
válasz
Bjørgersson #46611 üzenetére
szerintem a firefoxban ez a funkció csak két opciós, vagy az összes tab, vagy egy ablak látszik a windows preview-ban.
másrészt mi alapján választana egyet a böngésző az 5 ph tab közül, hogy melyik képét "küldi" a windowsnak?
másik részről pedig az oprendszer csak egymás mellé tudja szvsz pakolgatni a képeket, egymás fölé/csoportosítva ily módon nem. -
kispx
addikt
válasz
Bjørgersson #46607 üzenetére
Beállítások -> általános -> Lapok előnézetének megjelenítése a Windows tálcán
Ekkor az előnézetet is megjeleníti. Azt pedig az oprendszerben kell kikapcsolni. Pl.: Win7 alatt így lehet: How to Turn Off Windows 7 Taskbar Thumbnail Previews -
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #46593 üzenetére
Senki többet harmadszor? Erre gondolok.
-
Normi™
őstag
válasz
Bjørgersson #46346 üzenetére
Ahogy nézem sehogy,a böngésző nyelvéhez igazítva tölti le magát.Bár lehet tévedek,de én sem találom sehol sem.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #46345 üzenetére
No feltelepítettem ezt az uBlock Origint, gyorsabbnak tűnik, nem is tölt be feleslegesen semmit. Van viszont két kérdésem; hogy tudom átállítani angolra, valamint hogy tudok egyénileg blokkolni objektumokat?
A második megvan, bár kicsit butább az AdGuardnál.
-
Normi™
őstag
válasz
Bjørgersson #46342 üzenetére
Plusz Márc.17.-én jött ki az Adguard-ból is frissítés,lehet,hogy az sem ok.
-
válasz
Bjørgersson #46342 üzenetére
Valószínű azzal lesz gond, valami olyan változhatott az új FF verzióban, ami hatással van rá.
Ublock Origin is tud objektumokat eltüntetni. -
Normi™
őstag
válasz
Bjørgersson #46340 üzenetére
Ublock Origin-t használok és nem csinál ilyesmit a legújabb verzióval.
-
válasz
Bjørgersson #46317 üzenetére
Igen a súgó alsó sorából indítva.
-
DS39
nagyúr
válasz
Bjørgersson #46313 üzenetére
a nevéből adja magát, de simán szabályozható, hogy milyen kinézetet szeretnél, FF gomb eltüntethető, stb, de nagy pozitívuma, hogy pl. Win7 alatt a szürke fejléc helyett az aero hatás érvényesíthető.
de próbálgassad, rengeteg beállítási lehetősége van, gyakorlatilag az évek alatt felmerült újítások, melyet sokak nemtetszését keltették kikapcsolható vele. -
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #46312 üzenetére
Na letöltöttem ezt a classic theme restorert, de már meg úgy néz ki az egész, mint a 4.0. Erről nem volt szó.
-
DS39
nagyúr
válasz
Bjørgersson #46310 üzenetére
az asszem alap, viszont van olyan beállítás az about:config-ban, hogy:
browser.search.openintab -> trueígy bármit beírsz a keresőbe, entert nyomsz, és új tabot nyit mindig.
-
DS39
nagyúr
válasz
Bjørgersson #46308 üzenetére
General UI (1) menüpont alatt Old Search opció.
(viszont a Google logó nem lesz ilyen kék, mert azt maga Google változtatta ilyenre, a favicon-juk is már egy ideje ez) -
DS39
nagyúr
válasz
Bjørgersson #46212 üzenetére
classic theme restorer-rel bármit lehet
-
Matthewus
őstag
válasz
Bjørgersson #45670 üzenetére
Nem. Több kiegészítő is létezik rá, lehet válogatni.
-
DS39
nagyúr
válasz
Bjørgersson #45668 üzenetére
van olyan képkezelő kiegészítő, ami tudja. pl: [link]
-
Matthewus
őstag
válasz
Bjørgersson #45223 üzenetére
Még egy tipp: klikk a nagyító ikonra, utána középső klikk a Google logóra, akkor új lapon nyílik meg a háttérben.
-
kispx
addikt
válasz
Bjørgersson #45223 üzenetére
Még a böngészőt elindíthatod enélkül
-
Matthewus
őstag
válasz
Bjørgersson #45205 üzenetére
Be lehet állítani, hogy mindig új lapon nyissa meg, ha az megfelel: about:config -> browser.search.openintab -> true-ra kell álllítani.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Bjørgersson #45205 üzenetére
úú volt ilyen...?
-
válasz
Bjørgersson #44890 üzenetére
-
válasz
Bjørgersson #44890 üzenetére
-
spammer
veterán
válasz
Bjørgersson #43420 üzenetére
Parancsolj: Logout fórum főoldal: fáradt gőzős topikokat a tetejére
Nem is volt annyira nehéz összedobni, bár egy profi biztos gyorsabban, szebben megoldotta volna, de mindegy, a lényeg, hogy működik.
-
spammer
veterán
válasz
Bjørgersson #43418 üzenetére
Akkor nem beszélünk el egymás mellett.
(Csak példaként említettem még a drap&dropot is az előzőekben). Amit szeretnél, az javascript nélkül nem oldható meg. Az oldal kódja legenerálódik, amikor a böngésződ betölti, ezért kell egy js kód, ami az oldal forráskódján végigfut, törli a kívánt elemeket ahonnan kell és hozzáadja helyette oda, ahova kell. Aki keni-vágja a javascriptet, annak talán relatíve rövid idő alatt megoldható, ezért javasoltuk a megfelelő topikot erre, ez még csak nem is böngésző-specifikus dolog (bármelyik böngészővel működne userscript formájában).
Vagy a másik lehetőség: addig sírni a házigazdáknál, amíg át nem állítják, hogy alapból úgy legyen.
-
spammer
veterán
válasz
Bjørgersson #43415 üzenetére
Akkor írd le konkrétan, mire gondolsz: te mit értesz látható blokkok alatt? Mit szeretnél variálni és hogyan? Esetleg jelöld be egy screenshoton.
-
spammer
veterán
válasz
Bjørgersson #43411 üzenetére
A látható blokkok is a motorháztető alatt generálódnak.
Nincs olyan, hogy fogom és csak úgy átrendezem. Ahol egérrel, mozgatható, drag&dropolható elemek vannak egy weboldalon, azok is javascript/jQuery megoldással működnek.
__(#43413) K Norbi: Az gondolom eszedbe sem jutott, hogy akik olvasták a hozzászólásodat azóta, mióta beírtad, nem tudják a választ. Így pedig másnak is ugyanannyi idő lenne a gugliban utánanézni, mint neked. Ha inkább vársz a válaszra, akkor pedig légy türelmes, amíg hátha olvassa valaki, aki tudja a választ.
-
Rimuru
veterán
válasz
Bjørgersson #43409 üzenetére
Nem csak egy blokkrol van szo, egy tablazatot kell atrendezni. Javascriptben nem vagyok otthon, de abban gondolom megoldhato greasemonkey pedig tudja futtatni. Tedd fel a kerdest egy javascript vagy weblap topicban, aztan ha megoldottatok elkuldheted nekem is privatban.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #43402 üzenetére
Valaki esetleg tudna segíteni az ötlet megvalósításában? Egy blokkot kellene áthelyezni a jelenlegi helyéről, egy hozzáértőnek szerintem pár perc lenne az egész.
-
spammer
veterán
válasz
Bjørgersson #43402 üzenetére
Nincs.
Amennyiben tudsz javascriptben és css-ben kódolni, bizonyos mértékben át tudod variálni (userscriptként és userstyle-ként). De ez nem "földi halandó" módszer.
-
Sátán44
addikt
válasz
Bjørgersson #43383 üzenetére
Azt egy hét múlva tudom leellenőrizni, mivel a céges laptopomról van szó, ami meg bent van a munkahelyemen és én meg szabadságon vagyok
-
spammer
veterán
válasz
Bjørgersson #43030 üzenetére
Stylish/userstyle ?
-
válasz
Bjørgersson #42824 üzenetére
Érdekes, nálam soha nem volt még ilyen, a Sync mindig szinte varázsütésre visszatöltött mindent bejelentkezés után.
(#42827) Wasp91:
Na szép. És a Red Alert mod nincs telepítve?
-
Kernel
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42824 üzenetére
Soha nem kedveltem az ilyen dolgokat, a Firefox nagyon egyszerűen hordozható, 1:1-ben:
Users\Felhasználó\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\
Az új Windowsban elég felnyomni egy frissen letöltött Firefoxot, bezárni, profilmappát cserélni, kész.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #42604 üzenetére
Ghostery nem jó? Az is blokkolja az ilyen követős bigyókat. (és megy a face játék)
-
Steelmanus
addikt
válasz
Bjørgersson #42610 üzenetére
Nalam a linken van kep a videon, a privacy.trackingprotection.enabled true-n van. Gondoltam megnezem.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Nagyjából másodpercekkel ezelőtt akartam írni, hogy én is észrvettem, hogy vannak oldalak, amiket kinyírt a tracking protection kapcsolgatása.
-
netpeti98
addikt
válasz
Jelenleg csak az egész oldalról tudod kikapcsolni. Viszont ebben az esetben is csak a Facebookon lesz kikapcsolva, a többi oldalt nem érinti.
-
yanna
addikt
válasz
Mi a rák a z a facebookkos izé...? Minden bizonnyal nem veszít senki semmit...!
-
TaaT
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42405 üzenetére
Remek, mondjuk más szoftveres módosítás nem történt a gépemen, mint a fox frissítése szal másra nem tudok gyanakodni.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42402 üzenetére
-
TaaT
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42398 üzenetére
Nekem 38.0.1-gyel már nem játssza le a 1080p feletti YT videókat, de van hogy az 1080p-t sem.
[link]
Lehet downgradelni 38.0-ra valahogy?
-
válasz
Bjørgersson #42364 üzenetére
Tegyél oda pipát, "Az oldalak a saját..." részhez, más ötletem hirtelen nincs.
Vagy felül válaszd ki a latint a kódolásnál, ha lehet. Annyiban más nálam.(#42373) kovy29: Ja tényleg, nem tudok olvasni, bocsi
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #42364 üzenetére
Mondjatok mán valamit, e!
-
TaaT
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42263 üzenetére
Én már annak is örülök hogy viszi a 60fps-t, még ha kissé döcögősen.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest