- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
-
pete_21
addikt
válasz
HZoli87 #38324 üzenetére
Eléggé idegesítő, csak a mégse gomb nyomogatásával (letöltésnél), és böngésző újraindításával, majd megint mégse gomb nyomogatásával tudom kitörölni a letöltési sorból. Így meg persze törli a letöltött fájlomat.
(#38327) Matthewus: Köszi az infot, ez jó hír. Beta csatornát ugye frissítik soron kívül is, nem pedig szabályszerűen x naponként?
-
DS39
nagyúr
válasz
HZoli87 #37920 üzenetére
az a verzió majd két éves, elég sok biztonsági hibát javítottak azóta (én is ezért váltottam, meg volt pár oldal ahol kellett már az újabb), a 11.7-es volt a Flash ESR-je, az elég jó, de már nem támogatják, helyette van a 13-as, ami nem annyira jó (szerintem), de a 14-es most kb hozza azt amit 11.7-s, eddig meg vagyok elégedve vele. (és ezzel már végre jó az IE11 is, a másiknál sok oldal úgy látta hogy nincs ie-hez flash telepítve, pedig volt, ezzel már mindenhol látja, így a Spotify webplayer is működik IE11-gyel, de ez nagyon lábjegyzet...)
-
DS39
nagyúr
válasz
HZoli87 #37918 üzenetére
köszi a tippet, már cserélem is le a Youtube quality manager-t.
azt mi tudja megszüntetni hogy ha full screenre váltok vagy vissza, a hang ne akadjon meg?
gondolom ez flash player bug. még a 11.1-nél nem volt ilyen ott csak képre kellett várni, az újabbaknál a kép azonnal jön, de a hang egy pillanatra kimarad. -
vlevi
nagyúr
válasz
HZoli87 #37893 üzenetére
Áááá, igen, és visszakerültek a bezáró gombok az fülekre, eddig nekem úgy volt elállítva, hogy csak a jobbszélen van egy bezáró gomb. Váááá
Tudtam, hogy ez lesz, és nem teccik, de nem tudok vele mit kezdeni. Ráadásul teljesen kikapcsolni sem lehet, az eddigi about:config beállítás hatástalan, bármit írok bele. Mert felesleges, a középső gombbal kattintásra is bezáródik a fül, és csak foglalja az 1 centi helyet fülenként, ahelyett, hogy még 2-3 karakter odaférne az ablak címéből
u.i.: Gyorsan találtam ezt az addont, ideiglenesen talán jó lesz : tabs closebutton restored
-
utas666
tag
válasz
HZoli87 #37715 üzenetére
Köszi! Ezt néztem én is, de az volt a baj, hogy csak a főoldalon kerestem Ctrl+F. Most használtam oldalt az oldalon google keresőt és azzal már megtaláltam egy belső lapot, de a problémámra végül nem itt volt a megoldás, hanem az extensions.webservice.discoverURL kellett, amire viszont ezen az oldalon kereséssel sem találtam rá. :/ De véletlenül pont ezt írtam át első próba-szerencse lépésben és bejött. Most hogy már tudom mit kellett volna keresni, itt egy leírás is: How to edit Firefox - "Get Add-ons" spam
-
Immy
őstag
-
válasz
HZoli87 #37627 üzenetére
Ez a szett produkálja:
Asus P8P67 LE
Intel Core i5-2500K
KINGMAX 2x4GB DDR3 1333MHz
CRUCIAL m4 2,5" SSD - 256 GB
ASUS ENGTX460
CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W
HP display 2310ei, 23", 1920x1080 2db
Fujitsu LX900 keyboard
Logitech Anywhere MX, Darkfield Laser Mouse
Nem mai darab, de hibátlanul teszi a dolgát, szinte minden tökéletes, csak ez a "hiba" jön elő néha... -
Krystal_s
addikt
válasz
HZoli87 #37526 üzenetére
Köszönöm szépen az infót.
Korábban is voltak ilyen gondjaim, de mindig ráfogtam a Facabook és hasonló oldalakra, ahol sok kép van. Nálam 29-nél sokat javult a helyzet, még örültem is, hogy végre optimalizálták a memóriakezelést. Én is olvastam a kiegészítő oldalán, hogy sokan panaszkodnak, de Youtube Center nélkül elég nehéz meglenni pl nálam nagyon fontos "hibát" is javít, Flash Wmode: Direct-re tudom állítani. Hiába van bekapcsolva Flash Playerben a hardveres gyorsítás, a Youtube rosszul kezeli kis lejátszóméterben és a video rendering szoftveres marad, nálam akkor picit akadoznak a videók. Direct-re állítva accelerated lesz a video rendering és a decoding is.
Egyre több kiegészítővel vannak gondok, ezért nem szeretek sokfélét használni.A YousableTubeFix-et nem próbáltad ? Régebben néztem, hasonló képességei vannak, mint a YT Centernek, csak valami miatt az utóbbit választottam.
-
Rickazoid
addikt
válasz
HZoli87 #37180 üzenetére
Na, az aztán nagyon kell. Nem értem minek ezeket erőltetni, amíg nincs kész AI a nyelvek fordítására. A Google-nek se megy, tökéletes szöveget is csak alig értelmezhetően fordít, és hiába kapcsolod ki böngészőben, az oldalain kikapcsolhatatlanul ott van és böngészőtől függetlenül random felkínálják a fordítást akkor is, ha angol vagy ha magyar a szöveg (hiába van angol letiltva és magyarra állítva a nyelvem), de a legszebb olyankor, amikor fel se ismeri a nyelvet, mert se tagolás, se helyesírás és tele van felesleges rövidítésekkel, hogy ember alig tudja értelmezni, nem egy sereg algoritmus, ami tökéletesen megírt szöveg fordításánál egy nagyon hasonló nyelvre is három szavanként hibázik.
(#37181) DS39: Ne fesd az ördögöt a falra! A Mozilla hajlamos szembemenni a saját "elveivel", a Google meg bármit megvenni, amit nem tud közvetve sem irányítani.
-
McLaca
őstag
-
Steelmanus
addikt
válasz
HZoli87 #37152 üzenetére
Hasznaltam egy ideig en is az ESR valtozatot, de a kepek megjelenitese gyorsabb a 28-ban. Csupan emiatt hasznalom es egy darabig nem is fogom frissiteni. Javaslom en is az ESR valtozatot hasznalni, vagy visszaterni a 28-hoz. Maganvelemeny, nekem nagyon nem jon be az uj felulet.
-
Dany007
veterán
válasz
HZoli87 #37064 üzenetére
Köszönöm! Jó tudni, hogy van itt mindig valaki, aki naprakész!
Valahogy éreztem én, hogy a frissítéstől van, de gondoltam van rá megoldás.
Amúgy vicces, hogy egy eddig nem jelentkező alapvető problémát hozott létre egy frissítés... =/Mindegy, én még kitartok a Firefox mellett.. Kb a 3.0-s verziótól kezdve használom... volt kis Opera kitérőm, de nem lett hosszúéletű.
-
HZoli87
veterán
válasz
HZoli87 #36179 üzenetére
28-as verzióval úgy tűnik nincs semmi gond, pedig csak rátelepítettem a béta verzióra. Szépen beállt 280 MB körülire 2 megnyitott füllel, úgy hogy előtte 3-4 lapon ment élő twitch tv, flash tartalommal (ekkor 380-400 MB-ot zabált a róka, plusz 500MB-ot a plugin-container). Bízom benne, hogy csak a béta verzió miatt jön elő a hiba, mert elég gáz hogy nem üríti a lefoglalt memóriát, ami szép lassan az egekbe kúszik.
-
Pityu.
nagyúr
-
kispx
addikt
-
ceia
őstag
válasz
HZoli87 #36170 üzenetére
Nekem 2GB ramom van, xp, a FF cache pedig egy 384MB-os ramdriveon, 32 MB méretben (erre a ramdrivera szoktam letölteni is kisebb dolgokat) és nincs extrém ram használata a rókucinak (27.01). Nem szoktam nézegetni, de mivel nem omlik össze, a rendszerrel sincs semmi probléma, ebből gondolom. Pedig nálam is össze szokott jönni 10-15 tab. Igaz, nem pakolom tele kiegészítőkkel, most éppen csak 3 van.
-
DS39
nagyúr
válasz
HZoli87 #36032 üzenetére
de van, mert attól hogy nem használod még eltárolja őket a vinyóra.
egyébként about:newtab-bel elő tudod hozni a speed dialt. és meglátod. persze ha már egy ideje tiltva van thumbnail cache, akkor biztos üres lesz.ide tárolja őket:
..\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\*.default\thumbnails -
pohár
félisten
válasz
HZoli87 #35839 üzenetére
nekem nincs a bővítmények közt (bár úgy rémlik, hogy felraktam), de ettől függetlenül maradéktalanul, hibamentesen behozza az oldalt, csak annak nem, akinek kéne... és neki pedig ott figyel a bővítmények között a Java
az meg, hogy Chrome-ban jó, FF-ban meg nem, érdekes
-
Puma K
nagyúr
válasz
HZoli87 #35523 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Még egy kérdés az előző esetben azért volt 2 kiegészítő mert az egyikkel a videókat szedtem le a másikkal pedig csak a hangokat MP3-ban.
Nézem a beállításokat és ez a CMPLTE YT SVR progi csak videoformátumokba tud lementeni.
Van olyan kiegészítő ami jelenleg csak MP3-ban vagy jobb minőségben tudja lekapni a hangot?
-
Steelmanus
addikt
válasz
HZoli87 #35454 üzenetére
Egy teljesen uj tiszta telepites nem jatszik? Ugyan most a 24.3.0 ESR-t hasznalom, de meg tegnap fent volt a 27-es - amit kovettem a beta verziok ota - de nem volt lassabb az inditas. Amikor kijon a stabil akkor mindig ujra telepitem.
(#35458) Pityu. Mi van beallitva az FF inditasakor, ures lap?
(#35460) Buster17 En es meg joparan szkriptet hasznalunk amihez elobb felkell telepiteni a Greasemonkey-t majd a YouTube Center szkriptet. Lehet valasztani:
(#35467) Daszkalosz19 Neked is a fenti combot ajanlom.
-
Steelmanus
addikt
válasz
HZoli87 #35351 üzenetére
Igazad van, valoban mar nem mukodik a 26-tol. Nalam fel van telepitve a Downloads Window 0.4.3 es ez megzavart, mivel abban is engedelyeztem hogy letoltes utan torolje a linket.
Koszonom hogy kijavitottal
maskor jobban figyelek.
-
BullZeye
veterán
válasz
HZoli87 #35101 üzenetére
Neked nem csinál olyat, hogy egy oldalhoz mittudomén van 3 belépési azonosítód (pl 3 email fiók) és akkor nem ajánlja fel Androidos FF a belépési adatokat? Hanem neked kell beírnod, és ha szerencséd van feldobja, ha nem, akkor jelszót is kell írogatnod. Én ezért hagytam a farncban, mert amúgy nem jobb mint a Maxthon, sőt lomhább, és kevesebb funkciója van. (bár legalább van pár kieg hozzá)
-
HZoli87
veterán
-
mrszitya
senior tag
válasz
HZoli87 #34759 üzenetére
Indulási idők nálam:
A gépem egy páréves, kétmagos Pentium procival, hagyományos vinyóval, 3GB RAM-mal van felvértezve, és jelen pillanatban 28 aktív kiegészítő van (plusz 4 bővítmény). AB+ is fenn - természetesen.
Konkrét számot nem tudok, de kiegek nélkül és stock állapotú Windowszal szupergyorsan, 1-2-3 sec alatt indulna nálam is.
Egyébként engem ez a relatíve lassú indulás szinte egyáltalán nem zavar, jól emlékszem még a v4.0 előtti időkre, ahol az 1 perc feletti indulási idő sem volt ritka.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest