- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
Rickazoid #37071 üzenetére
azt tudom, hogy Linux (pl. Debian) alatt van ablakcímsora.
erre reagálva: Én személy szerint az ablakkeret címsorát is beáldoznám
csak említeni akartam, hogy Windowsos környezetben a Firefox 4.0 óta tiszta telepítéssel alapból úgy települ, hogy a felső rész Chrome-os. (tab felül, menüsor off, ablakcímsor nincs) -
Rickazoid
addikt
válasz
Rickazoid #37068 üzenetére
Bár most, hogy így eszembe jutott újra, megnéztem újra van-e kiegészítő hozzá és találtam egyet Hide Caption Titlebar Plus néven, ami úgy tűnik működik. Bár zavaróak a Windows stílusú gombok, amiket megjelenít (a többi stílus meg nem látszik a használt témán), de nem vészes és szerencsére nem akad össze a Classic Theme Restorerrel.
-
TommyGun
őstag
válasz
Rickazoid #36934 üzenetére
Pont az a baj hogy "minket" nem az UI érdekel hanem a használhatóság...
Az alsó fülekben az a jó hogy én PL minden amit el akarok olvasni új fülben nyitok meg, van hogy megnyitok 10-et és szépen sorban elolvasom őket, és megyek a kövire, ergó a legtöbbet a füleket nyomkodom, utána a kedvenceket, és URL részt szinte sose használom... -
Matthewus
őstag
válasz
Rickazoid #36875 üzenetére
Használj stabil verziót, abban még nincs bekapcsolva a cache2, mert még nincs kész, vagy ha mindenképp Nightlyt akarsz használni, akkor az about:config-ban a browser.cache.use_new_backend értékét 0-ra kell állítani.
browser.cache.compression_level: állítsd vissza nullára, nem érdemes ezeket átállítani. -
Rickazoid
addikt
válasz
Rickazoid #36869 üzenetére
Miért van az, hogy amikor segítséget kérek találom meg a megoldást (remélhetőleg)?
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Rickazoid #36697 üzenetére
Nah látom vannak akik utána is néznek dolgoknak , érdemes volt a kis megtévesztés
utólag sorry , de hát ezt meg kellett lépnem
kiv voltam reakciókra . Látszik kit is érdekel a dolog s ki az aki utána is néz tényeknek.
Természetesen Chrome -é volt, mint páran ráéreztetek -
tdk.112
aktív tag
válasz
Rickazoid #36592 üzenetére
Én nem hallottam még olyan rémes akcentust, ahol a the szót "dö"-nek jeltették volna
Nem éltél még Magyarországon, vagy úgy a világban sehol. "Tö"-nek meg végképp senki nem ejti.
Max. US szlengben csinálnak "dö" hangokat.
Így igaz, főleg a feketék körében elterjedt, és köztük is inkább Chicago-ban, Detroitban, és általában az Upper-Midwesten.
Viszont a smooth sok dialektusban tényleg inkább smuːs
Sok dialektus = 0? Nézzél már utána. /smuːð/ a helyes kiejtés. "smuːs" nem létezik. Esetleg /smuːθ/ lehetne, de nem az.
-
Kékes525
félisten
válasz
Rickazoid #36577 üzenetére
Talán ezen találsz: 13 Firefox Add-Ons To Enhance Your Google+ Experience
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest