- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
-
ztoldy
senior tag
válasz
#41133696 #49994 üzenetére
Még ajánlom az advanced mute list plugint. Automatikusan nemítani lehet vele domain-eket, így a háttérben véletlenül sem szólal meg az oldal. Úgy is beállítható, hogy minden új fület némítson.
@csixy: attól, hogy átírod kézzel https-re még nem lesz az, gondolom ezért nem megy, elég nagy kockázat lenne, ha így megkerülhető lenne
-
-
-
válasz
#41133696 #46640 üzenetére
Szerintem felesleges a stabilra várni, ennél a témánál a béta jelölés szerintem leginkább azért van, mert nem kell egy hosszadalmas ellenőrzési folyamaton átmennie és egyből automatikusan frissül, amint felkerül AMO-ra (nem mintha olyan gyakran készülne hozzá új verzió..)
-
törölt tag
válasz
#41133696 #46501 üzenetére
A Firefox tíz legnépszerűbb bővítményéből kilenc sebezhető ilyen módon, ezeket több millióan használják. Többek közt említették a Video DownloadHelper, Firebug, NoScript Security Suite, DownthemAll!, Greasemonkey, Web of Trust, Flash Video Downloader, FlashGot Mass Downloader és a Download Youtube Videos kiegészítőket. Az AdBlock Plus kivételt képez.
Ha jól számolok, akkor bizony a bővítmények 90%-a egy nagy szar.
Nyilván azok is, amik nem fértek be a top 10-be. Még szerencse, hogy a reklámblokkolón kívül az összeset fölöslegesnek tartom. De én csak egy mezei user vagyok, semmi powerkedés.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #45617 üzenetére
Visszatértem 32-bites verzióra, ekkor már félsiker volt, mert megjelent a Kaspersky beépülője, de le volt tiltva, a KIS topicban kaptam újabb segítséget Hzoli kollégától, és így már működik szépen.
Bónusz a 32-bites Firefox-szal ugyanúgy mint a Chrome esetében, a Facebook, és egyéb HTTPS oldalak is működnek
-
AstraCDX
senior tag
válasz
#41133696 #45613 üzenetére
Nálam is rendszeresen ilyeneket dobál !
Kezd használhatatlanná válni .
Facebooknál, érdekes módon az újratöltés gombot megnyomva, megtalálja a helyes utat .
Youtube esetén eddig azzal szemétkedett, hogy képek nélkül volt csak hajlandó megjeleníteni az oldalt, és a videokat nem játszotta le .
Mostmár bejönnek a képek az oldalon, de a videok most sem játszhatóak le .
Mindezek a dolgok Chrome-ban kifogástalanul mennek .
Javíthatóak ezek a hibák valahogyan ?
Üdv.
Astra
-
válasz
#41133696 #43660 üzenetére
A 40-es verziótól kezdve figyelmeztet, ha egy addont nem ellenőrzött a Mozilla, azaz nincs fent AMO-n vagy nem lett beküldve ellenőrzésre.
Firefox 40: Firefox warns about signatures but doesn't enforce them.
Firefox 41: Firefox will have a preference that allows signature enforcement to be disabled (xpinstall.signatures.required in about:config).
Firefox 42: Release and Beta versions of Firefox will not allow unsigned extensions to be installed, with no override. -
-
vlevi
nagyúr
válasz
#41133696 #42856 üzenetére
Ez nem Firefox. A tabletemen a ygári android 4.2-es böngésző van, és abban is minden alkalommal mobinlnézetben jön be HA. Hiába állítom át, legközelebb, akkoris olyan.
Az is igaz, hogy a gyári böngészővel nem nagyít rá. Viszont szélességben csak az oldal közepén használ ki egy kb 20-25%-nyi szélességű csíkot. -
Rimuru
veterán
válasz
#41133696 #42854 üzenetére
Szerintem HA bug, nezd meg ugy hogy a beepitett moddal kersz teljes oldalt, akkor nem nagyit ra.
-
mekker
őstag
válasz
#41133696 #42854 üzenetére
Fogalmam sincs mi lehet a probléma, csak HA-n csinálja?
Talán ezzel lehet próbálkozni: http://kb.mozillazine.org/Layout.css.dpi, vagy valami van a zoomolással, vagy a Hardverapróval.
-
vaakuum
addikt
válasz
#41133696 #40297 üzenetére
Nekem ez az elmúlt napokig tökéletesen működött. A felbukkanó ablakok blokkolása hiába volt bekapcsolva (vagy mi a neve), rendszeresen dobált fel két-3 új ablakot néhány esetben. Ráadásul olyanokat, amik engem nem érdekelnek, meg még zenélnek is, vagy valaki dumál rajta, tehát mindenképpen ki kellett kapcsolnom, mert zavart.
De az elmúlt napokban az egész firefox megőrült. Vannak dolgok, amiket nem játszik le, és megint jönnek az idióta kéretlen ablakok.
-
HZoli87
veterán
válasz
#41133696 #40176 üzenetére
Ha jól tudom ez a különbség.
Mozilla tests search field changes in Firefox Beta
34.0.5 tartalmazza (ezen belül csak az amerikai verzióban aktív, a többiben bekapcsolható), 34.0 nem.
-----
De számunkra nincs semmi lényeges különbség.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #39893 üzenetére
Azért van pár újdonság, csak elsőnek nem vettem észre, mivel bezártam ezt: https://www.mozilla.org/hu/firefox/new/?oldversion=33.0.3
-
törölt tag
válasz
#41133696 #38120 üzenetére
Lecseréltem erre: AniWeather. Ismeri a várost ahol lakom, nincs radar aztán kész
-
M3oH
addikt
válasz
#41133696 #36817 üzenetére
Én pártolom ezt a felfogást, minél kevesebbet lássak a böngészőből, az oldal a lényeg. Zavart 1024*768ban is, kár, hogy akkor nem volt lehetőség eltüntetni. Mindent elérek egy kattyal, minek legyenek szem előtt. Amihez több katty kell, azt meg úgy sem használom minden nap. Persze, nem vagyunk egyformák, megértem, ha vkit zavar ez a nagy minimalizálás.
-
Amazing789
tag
válasz
#41133696 #36768 üzenetére
Ahogy firefoxozni kezdtem egyből leszedtem ezt a cuccot mert ép láttam valahol a neten képeket róla.
Emiatt különbségekről nem tudok írni.
A csempék mérete Ctrl + - al tetszés szerint variálható az egy oldalra kirakható csempe mennyiség pedig nem tudom mennyi de 40 csempénél is új sort adott a progi. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest