- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
boborján2
üzenetére
Csak annyit tudok mondani, hogy bármit, amit az én sokéves tapasztalatammal próbáltam firefoxon, azt meg tudtam oldani firefoxon. 1-2 dolog (pl valami beragadó MyVodafone-ba belépve) forszíroz arra, hogy egy chromiumos böngészőm legyen, de az is Brave inkább.
A firefox focus meg pont arra jó, hogy abban olyat csinálj amit nem akarsz mindennel keverni, az eszközödön belül, sütikre gondolván. (Bár nem vagyok nagy androidos)
Az örökérvényű javaslat most is áll: Próbáld ki! Egy hónapig próbálgasd akár aktívan, vagy csak állj át azzal ami egy hónapon belül kell, és majd akkor majd eldöntöd, hogy neked ami számít elvégeszhető, vagy sem. Az én véleményem számodra nem szabad, hogy sokat mondjon jobb ha megtapasztalod!
(olyasmik nincsenek, hogy fúú de nagy rés, évek óta, és a ff nem foltozza, emberek veszítenek milliókat csak emiatt ha megfelelő óvatossággal viszonyulsz a nethez, minden rendben lesz, és ez bármely oldalra igaz!
Remélhetőleg a jelszavaid külön progiban vannak, és nem a mindenkori chrome-ba mentve, mert az alapból is necces (böngészőben jelszót), és az biztos, hogy valamilyen migrálást fog igényelni!)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911