- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
válasz
Narxis #69793 üzenetére
A hivatkozott blog postban csak én nem találom azt a részt miszerint "Végül pedig a Firefox elveszítené lényegében összes felhasználóját, és teljesen eltűnhetne a piacról - a vezető szerint."? Mi ez a PC Fórum, clickbait fake news gyár?
-
totron
addikt
válasz
Narxis #69635 üzenetére
A mobilos verzió különösen tré sajnos egykori kedvencünkből. Morfondírozni kár, az az időszak már elmúlt, mikor versenytársként volt jelen. Szépen lassan vagy épp egy nagy ugrással végül belőled is elfogy a ragaszkodás igénye és átpártolsz. Nem is tudom, kik használják még? Az egykori célközönségnek pont van szeme mindahhoz, amikkel most le van maradva a Firefox, lásd saját tapasztalásod is. Újakat aligha vannak, szóval kész csoda, hogy nem egy üres halmazról beszélgetünk, de az is el fog jönni. A statisztikák háttere sem mindegy, az van FF-használónak jelölve aki valamennyi %-ban, egy kis %-ban a rókát is használja vagy az, aki 80+-100%-ban, szinte kizárólagosan a használója? A jelenlegi részarány is egy erősen ferdített érték, valami azt súgja.
-
Cs1csó
titán
válasz
Narxis #69580 üzenetére
Ezektől a fő csapástól eltérő kvázi fork-okkal óvatosan valahogy mindig az történik (NE LEGYEN IGAZAM!) hogy amit forkolnak vagy amin alapul azt a fő verziószámot NEM BÍRKÁK követni, és előbb utóbb elavult lesz.
Erről a Comodo vagy az Avast "saját" böngészői jutnak az eszembe amik durván le voltak maradva.
A véleményem, ha komoly csapat lenne ezek mögött akkor már a Dev, a Nighty, a beta verziókon is keményen dolgoznának és a hivatalos FF release után pár nappal már jöhetne is a saját kis mókolt verziójuk.EGy jó szoftverhez KEMÉNY fejlesztőgárda kell akik tolják rendesen. A Windows-on is meglátszik, hogy már nem az a fejős tehén és kb. lexarják: minden hülyét felvesznek a Windows fejlesztésére és ha valaki TÉNYLEG beválik, bizonyít stb. azt teszik is át az AZURE-ra, vagy egyéb kiemelt projektre.
Tehát ami több milliárd ember használ azt egyfajta junior, gyakornok stb. programnak tekintik. -
válasz
Narxis #69547 üzenetére
Mostani ismereteim szerint én azt hiszem a Waterfox felé húznék, de erről ráérek majd akkor gondolkodni, ha aktuálissá válik a kérdés. Főleg, ha esetleg a forkokba is átkerül ez a marhaság, akkor tényleg Brave vagy DuckDuckGo lesz. Na mindegy, egyelőre még megy a Firefox.
-
válasz
Narxis #69542 üzenetére
Ha jönnek a reklámok, akkor elválnak a Firefox-al ~20 éve, a 2.x valahányas verzió óta tartó közös útjaink, és áttérek valami forkjára, mert a Chrome-ot továbbra is rühellem. Ráadásul ott is rebesgetik ugye, hogy tiltani fogják rajta a reklámblokkolást. Pénzt akarnak belőle, de szerintem ez inkább a Firefox végét fogja jelenteni, és ezzel elveszíti a most is igen csekély piaci részesedésének tetemes részét.
-
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Narxis #69057 üzenetére
Most kovezzetek meg, de tenyleg ennyire kell ettol felni? Orrba szajba telepitgetem a 100-150 GB jatokokat, sokszor csak kiprobalasra, mert nem tetszenek. 3 eve van meg a samsung SSD-m es 97%os jelenleg. Ne csinaljuk mar ezt konyorgom. Ettol sem lesz az egvilagon semmi baj.
-
válasz
Narxis #68941 üzenetére
Az, hogy most mi változott, azt passzolom.
Kipróbáltam, így valóban mennek az RTL videók. -
-
-
-
HZoli87
veterán
válasz
Narxis #25843 üzenetére
Jogosan teszi amúgy. Ha az emlékezetem nem csal, a 11-es vagy a 12-es verziónál valaki linkelte a "végleges" változatot napokkal a hivatalos megjelenés előtt itt a fórumban, vagy ha nem is linkelte, szónoklatként híresztelte. Másnap vagy hétfőn kiadtak a fejlesztők egy új béta verziót még a megjelenés előtt, és az addig "véglegesnek" hitt verziót törölték az ftp-ről, ennyit erről. Sok honlap pedig egyből ugrik rá és kiteszik a letöltések közé. Persze mindenki azt csinál amit akar és azt használnak amit akarnak, de addig nem jelent meg a program, míg a Mozilla honlapjára nem teszik fel és nem érhető el a hivatalos "changelog".
-
DS39
nagyúr
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Narxis #19041 üzenetére
Akkor már emlékezzünk meg Vladimir Vukićevićről, aki szintén nemrég hagyta el a Mozillát. (Pl. ő találta ki eredetileg, és kezdte el fejleszteni a WebGLt.)
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Narxis #17463 üzenetére
Azok már frissültek: [link]
Hír: A renderelést tovább gyorsítják majd Fx5-ben, a Thebes-et egy másik wrapperrel cserélik le. Tervek itt. (Régebbi hír volt, hogy Roc kísérletezett, és jelentősen felgyorsult a HW ACC. Itt lehet kipróbálni, mennyire. )
A PGOt bekapcsolták JS-re is, ezzel akár 10%-os gyorsulást is elérhetnek.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Narxis #16657 üzenetére
Amennyire a bugokból, levlistákról, meeting notesokból, planekből megismertem, nem találtam jó vezetőnek, sztem csomó rossz döntést hozott (ezt eddig is hangoztattam) ezért annyira nem zavar, ha elmegy. Persze csak ha egy kompetensebb személy lép a helyére.
A tipikus PCfórumos konspirációkat nem érdemes elolvasni, hülyeség.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Narxis #15477 üzenetére
Tökéletesen műxik a 64 bites Fx, csak sajna nem lesz belőle hivatalos Windowson. Meg a JS sebessége vmennyivel lassabb. ( A JM nincs optimalizálva 64 bites kód fordítására)
Az Electrolysis talán sosem volt Fx4-hez tervezve. Viszont magát az egész Fx4.0-át novemberben akarták kihozni még nyáron is...
Linuxon és Macen lesz hivatalos is.
-
-
törölt tag
válasz
Narxis #12758 üzenetére
Hát igen, reményt gerjesztők a 4-esről az információk. Most is csak a várakozásaink nőnek és nőnek...
A Chrome és az Opera azért "szenved", mert nem tudják átlépni azt a határt, amit a Firefox. Magam is próbálkozom időről-időre velük, de szomorúan állapítom meg, hogy nem nekem való.
A Firefoxnál igazából csak egy-két dolog bosszant, de hosszú évek óta mégiscsak ez az elsődleges böngészőm. És szerintem, Neked is sokat játszhat ez közre, hogy a másik kettőt nem tudtad megszokni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hardcore café
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest