Hirdetés
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atish19
őstag
válasz ledgeri #69072 üzenetére
Első körben ugye a tiszta telepítés lenne a cél és minden beállítás vagy sync nélkül ellenőrizni, hogy a hibák jelen vannak-e (sajnos van több is). A profil mentés csak adatvesztés megelőzése miatt lesz. Remélem nem kell használnom Majd csak utána ellenőrizni szinkronizálva. Jelenleg hibaelhárítási módban is jelen vannak a problémák ezért is döntöttem emellett. Akkor a biztonság kedvéért csinálok ideiglenes biztonsági mentéseket fájlba mentve.
[ Szerkesztve ]
-
Atish19
őstag
Egyszer már kérdeztem, de maradtak feketefoltok és a kérdésemre kapott választ a válaszadó fiókjával együtt törölték. Úgyhogy a biztonság kedvéért újra feltenném kicsit pontosítva, mert akkor idő hiányában elmaradt. Firefoxot teljesen le akarom törölni és teljesen friss telepítést szeretnék végrehajtani. Ha teljesen törlöm a FF-ot minden adatával együtt a profilokat is beleértve vissza tud tiszta telepítés után szinkronizálni úgy, hogy más eszközön nem használok FF-ot? Azaz tárolja az adatokat felhőben is vagy csak lokálisan? Jelszavak és könyvjelzők lennének a fontosak. Természetesen a jelenlegi profilomról csinálok biztonsági mentést. Ha esetleg adatvesztés lenne a vége a régi profilt simán visszamásolva hozzáférek újra az adataimhoz? Vagy jobban járok ha a jelszavakat és a könyvjelzőket fájlba importálom?
-
Atish19
őstag
Nem régiben boldogítottalak titeket a Youtube akadozás/buffer problémámmal. Már lassan több, mint 1 éve keserítette meg a mindennapjaim. Most a legutolsó frissítés végre rendbe tette
-
Atish19
őstag
-
Atish19
őstag
-
Atish19
őstag
válasz Csupingo #68770 üzenetére
Kerestem egy videót ami megakasztja. Edge av01-et használ bármilyen felbontásra is állítom. Firefox 1440p és 4K felbontáson VP9-et használ (ez a két felbontás a problémás). Ha lejjeb veszem 1080p-re vagy az alá átvált av01-re és itt meg is szűnik a gond. Tudok ezen valahogy segíteni?
-
Atish19
őstag
Ismét segítségért fordulok hozzátok. Pontosan ugyan azzal szenvedek, mint ez a srác itt.
Firefox alatt a youtube átugrik másodperceket aztán rá nem sokára elkezd vadul bufferelni a végtelenségig. Minden kiegészítőt kikapcsolva sem jön helyre. Edge alatt abszolút problémamentes. A netem jelenleg hibátlan. Ugyan ezen a hálózaton TV, PS5, Telefonok és másik gép szintént Firefox-al ugyan ezekkel a beállításokkal gondtalanul lejátszik bármit. Valakinek valami ötlet? -
-
Atish19
őstag
Újabban egyre több kis apró, de bosszantó problémám van a Mozillával (ezeket most nem szeretném részletezni). Szeretném újratelepíteni, de akadna előtte kérdésem. Ha uninstallálom a Firefox-ot és törlöm minden adatát és maradékát a gépemről akkor telepítés után belépve a Firefox fiókomba a szinkronizált adataim megmaradnának? Olvastam itt korábban, hogy ez nem felhőszolgáltatásként működik így ha a helyi adatokat törlöm akkor ezeket bukom? Legutoljára mikor a gépem nulláról újratelepítettem még szépen visszaszinkronizált mindent annak ellenére, hogy más eszközön nem használom. Ennek már lassan 1,5 éve. Változott azóta valami?
-
Atish19
őstag
Sziasztok. Meg tudnátok nézni nekem, hogy nálatok betölti-e a chatet jobb oldalon alul ha rákattintotok a szövegbuborékra? Előre is köszönöm
https://www.ekwb.com/shop/ -
-
Atish19
őstag
Az vajon hogy lehet, hogy Mozilla fiókom email fiókját átírtam már 2 éve, de a régi fiókomra küldik az emaileket? Nincs megadva a régi email másodlagosként sem. Most épp valami Account név változtatásról (Login One).
-
Atish19
őstag
válasz Intruder2k5 #67943 üzenetére
Pár napig jó volt, de most ismét előjött. Tudom ezt valahol jelezni a PH-nak?
-
-
Atish19
őstag
válasz eldoble #67950 üzenetére
Firefox/Beállítások/Adatvédelem és biztonság/ Itt keresd meg az értesítések opciót és mellette a beállítások fülre menj rá. Ott ürítsd ki a listát. Csak azt hagyd meg amit szeretnél, hogy tényleg küldjön értesítést. Szerintem csak engedélyt adtál egy oldalnak aminek nem kellet volna.
-
Atish19
őstag
válasz Intruder2k5 #67941 üzenetére
Végre!
-
Atish19
őstag
Sziasztok. Az mitől lehet, hogy prohardveren a kedvenc témáim/itt szóltam hozzá részen ha rámegyek a kis piros szövegbuborékra egy topik mellet akkor nem a még el nem olvasott hozzászólásokhoz ugrik az oldal hanem csak valahova bedob véletlenszerűen az oldalon? Ezután ha a címsorba kattintok ezzel kijelölve az adott linket és ezt nyugtázom egy enterrel akkor egyből odaugrik ahova kell, ahol abbahagytam. PC kliens az alany. Ha valaki tudna rá megoldást azt szívesen fogadnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest