Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Íme az új Android Auto!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakatosturbo
aktív tag
Üdv!
Régen használtam firefoxot. Átraktam a chrome-ból a könyvjelzőket meg a mindent is

Kérdésem az lenne hogy a könyvjelző ikonok nem töltenek be míg meg nem nyitom őket.
Találtam egy Checkmarks nevű kiegészítőt ami egyesével megnyitja a könyvjelzőket majd be is zárja hogy betöltsenek a könyvjelző ikonok.
Kérdés ha a gépet újratelepítem és a ff-el bejelentkezek a ff-fiókba akkor a könyvjelző ikonok is látszódnak rögtön vagy mókolni kell vele legközelebb is ?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
lakatosturbo
aktív tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet visszaállítani egy szinkronizált gépen a favicon-okat ?
Eddig a FavIcon Reloader nevezetű kis kiegészítőt használtam remekül működött de most error-t dob minden frissíteni való linken.
Nagyon bosszantó esetleg ha valaki tudja a megoldást hálám üldözni fogja
Előre is köszönöm a segítő válaszokat! -
lakatosturbo
aktív tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet visszaállítani egy szinkronizált gépen a favicon-okat ?
Eddig a FavIcon Reloader nevezetű kis kiegészítőt használtam remekül működött de most error-t dob minden frissíteni való linken.
Nagyon bosszantó esetleg ha valaki tudja a megoldást hálám üldözni fogja
Előre is köszönöm a segítő válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911