Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
Ez igazabol egy kep, tracking pixel.
Az hogy rakerdez pedig valoszinu hogy nem a te hibad hanem az index/doubleclick felre konfiguralt valamit.
-
sz.j
nagyúr
Ma reggel amikor elindítottam a FireFox-ot az így jelent meg ...
Szerintetek mi az a "f.txt" fájl, miért "kínálja fel" a megnyitását vagy a letöltését? (Eddig hiba nélkül működött az FF) -
Elcan
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Jó ideje használtam már a firefoxot, mikor is egy frissítés után nem lehetett beállítani alapértelmezettnek többé. Mindegy, használtam így. Majd pár hónapja frissítettem vesztemre. Mert utána nem indult el többé. Hiába szedtem le amit tudtam (registryből is), már föl sem telepedett. Kivéve egy verziót. Talán a 70-essel ment eddig, de nagyon belassult 1 hete kb. Próbáltam frissíteni megint, de most már semelyik verzió nem megy föl.
Hogy tudom teljesen leszedni? Van még valami trükk, amivel teljesen le lehet pucolni?Ez a hibajelentés, amit indításkor kidob.
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: firefox.exe
Alkalmazásverzió: 72.0.2.7321
Alkalmazás időbélyegzője: 5e221d28
Hiba – modul neve: StackHash_ba31
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 00000000
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 0000000037a2012a
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: ba31
További információk 2: ba31b16e4261ceb1810497c907b96d9c
További információk 3: 075b
További információk 4: 075b9dd42394d990da670e27fa47ea76 -
Cs1csó
titán
"gyorsan változtatni fognak az oldalon, a tömegek azt használják."
Vagy nem. Nemrég volt egy oldal ami még Flash-t használ és írtak az oldal üzemeltetőinek, hogy már nem támogatott és vagy 5 éve legalább mondják, hogy váltani kellene, tehát MIKOR újítják meg az oldalt erre a válasz: nincs rá kapacitás és az oldalnak reszeltek.
Megjegyzem JÓNAK tartom ezeket a fajta fejlesztéseket, mert ezek azok amik a kiszórják a szekrényből a csontvázakat.
Ott van pl. az NSO honlapja még mindig nem titkosított HTTPS oldal, ami valljuk be komoly mértékben szánalmas, az ország legnagyobb sport témájú honlapja ennyire nem képes.Felőlem őket is beszánthatnák.

-
junior11
veterán
-
DS39
nagyúr
ez az oldal működik nektek Firefoxszal? https://www.teveclub.hu/
Chromeban simán bejön, bár írja az url bar bal oldalán, hogy nem biztonságos*. Firefox 74.0 esetén pedig semmi, ez a hibaüzenet:
A biztonságos kapcsolat sikertelen
Hiba történt a következőhöz csatlakozáskor: www.teveclub.hu. PR_CONNECT_RESET_ERROR
Múlt héten 73-as Foxnál még betöltött simán. (*a vélhetően gyagyi ssl tanúsítvány ellenére) -
chungee
addikt
Napot!
IMDB-t hogyan tudok hozzáadni a kereséshez

-
Csupingo
veterán
Sziasztok!
Az új firefoxban (73.0.1) bizonyos oldalakon lehet fixen engedélyezni a flash-t? -
DS39
nagyúr
köszi. így már világos.

-
Mert a sync az nem adatmentés. A sync az szinkronban tart több eszközt egy központi szerver segítségével. Az adatmentés meg lement mindent a gépedről a szerverre. Vagyis, ha pl. törölsz egy állományt a gépedről, akkor a sync-nek köszönhetően minden eszközödről törlődik. Adatmentésnél meg a szerveren minden megmarad, mint egy harácsoló gyűjtögetőnél.
Szerintem. -
DS39
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
hát ha felhőbe menti (firefox szerverére), akkor miért írja, hogy "nem adatmentési szolgáltatás", mert akkor az.
idézet:
A Firefox Sync telepítése
A Firefox-fiók segítségével szinkronizálhatja adatait és beállításait (például könyvjelzőit, böngészési előzményeit, jelszavait, megnyitott böngészőfüleit, és telepített bővítményeit) valamennyi eszköze között. Ez ingyenesen használható.
’’’Fontos: A Sync nem adatmentési szolgáltatás. A felhasználóknak továbbra is mentést kell készítenie a Firefox profilokról az adatvesztés megelőzése érdekében. -
DS39
nagyúr
régen a Firefox Sync jó volt backupnak, most az új verziónál kipróbáltam, és azt írja, hogy ez nem adatmentés szolgáltatás, hanem csak több eszköz közötti szinkron. Oké, ez így nudli, de elfogadom, viszont nem világos, hogy egy eszköznél, akkor mit szinkronizál és hova? (Kiírja, hogy X perce szinkronizált)
-
ledgeri
nagyúr
válasz
balazs1956
üzenetére
Azért kérdezném, hogy legyen...
Abban van mindkettő tárolva, a könyvjelzők, meg az előzmények is.A meglévőt biztonságilag lementve ezzel próbálkozhatsz.
Azért kérdeztem hogy mikor jött létre a fájl, mert ha 2 napja, és két napja van bajod is, és biztos, hogy a profilodban vagy, akkor az instant KO...Még találtam 1: https://superuser.com/questions/1290337/add-or-edit-entry-in-firefox-history Csak belenézni, hogy benne van-e az információ!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
balazs1956
üzenetére
Ú azzal félrementem picit (Sessionstore-ra gondoltam csak, mikor írtam...)
Mikor jött létre a places.sqlite fájlod?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
balazs1956
üzenetére
Alapból volt-e mentet profil mappa, vagy a fájl ami tartalmazza?
Első eltűnése után lett-e ellenőrizve a profil mappa, vagy a fájl ami tartalmazza?
Hány profilmappád van jelenleg?
-csak ellenőrzésképp: mi a mostani munkamenet-mentési/helyreállítási beállításod? -
balazs1956
senior tag
Sziasztok segítségeteket szeretném kérni!
Tegnap óta eltűnt minden előzményem!
Már mindent megpróbáltam: újratelepítést mindenféle beállítás be, és kikapcsolását, régebbi képfájl feltöltését, de semmi eredménye.
A lényeg, hogy ha megnyitok pár ablakot, és a firefoxot ki/be kapcsolom az előzmények fül teljesen üres.
Amióta létezik, mindig firefoxot használtam de ilyennel sosem találkoztam.Az ötleteket, segítséget előre is nagyon szépen köszönöm!
-
MasterMind
tag
Sziasztok!
Van itt köztetek bárki, aki kicsit komolyabban ért a firefox kinézetével kapcsolatos .css kódoláshoz? -
chungee
addikt
Napot!
74-es verzióra felfrissítette magát és 1 soros lett a könyvjelző eszköztáram
Hogyan tudom bővíteni 2 vagy több sorra
Win10, 64bites -
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Igen.
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Igen, teljesen működik a szinkronizáció.
-
Wolfskin
őstag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
fú, elkezdtem google translatorral lefordítani, de nekem ez hetekig tartana...

pedig a legfontosabb dolgokról van szó: több sorban fix szélességű görgethető fülek.

nem foglalnád össze pár szóban, hogy hogy lehet elérni...?

-
válasz
ledgeri
üzenetére
Ilyenkor mindig rájövök, hogy mennyire egyszerűen netezek
átlagosan 2-3 fül, (pl. egy a youtube játékvideónak, egy a ph-nak, egy meg twitter, és ezekről viszem el, ha más weboldal is kell, szóval ritka, ha több nyitott fülem van) + egy addonnal nyitott külön Messenger ablak. Kiegészítőkből van egy tucat.
Spotify saját appon megy, ha megy.
Fent van a többi böngésző is, Chrome/Opera/Vivaldi/Edge, én ugyan nem fújolok egyikre se, de azokat a család másik tagja használja napi szinten, nem én.
És ennyi. -
ledgeri
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
Ez még csak az "egyénreszabottan használom a program lehetőségeit" kategória.
Pl az volt az alapszitu, hogy egy FF és néha privát...
Na abban két munkamenet alapból nem fér meg és kellett a külön zenés... profilozzunk.
Egyikből a másikba nem látok át (párhuzamosan, ha "jaj ott meg van nyitva..."), nem tetszik az újraindítósdi... két telepítés.
FF "probléma", ha az egyikben (külön elérési utas telepítés) nyitom az egyik profilt, majd következő alkalomkor a másikkal is ugyanazt, akkor -már nem emlékszem- pontosan, de összeakad. Ezt szorzózva még az automatikus megnyitással kellett mégegy.
3 telepítés 3 profillal (böngésző indítós gombok ellen) meg a fent említett zenés profil kapott linkes auto-nyílása volt a probléma.Kb mindegyik állomással jártam itt... 2 év alatt jött össze ez a rendszer. ÉS működik!
Mind a négy külön témával, hogy ránézésre is tudjam mi mi.
De persze még így is 1-2 hely supportja írja, hogy "hát ha nem működik, próbáljam chrome-mal...." Na az ilyen alkalmakra jó a gyári edge, meg explorer... Ha azokkal sem menne akkor meg az oldal gagyi
! Chromiumot nem szeretjük! -
Frissült Androidon a Firefox Preview, működik az ublock és weboldal-ikonokat is lehet már rakni a főoldalra (végre)
-
ledgeri
nagyúr
Hmm.. kaiOS-en keresztül, ami a FF Gecko motorját használja, valamelyest visszatérhet a FF-OS, ha úgy vesszük... (az ESR verziók motorját kapja meg a kaiOS esr 78-tól)
-
ledgeri
nagyúr
(Én lementettem a 70 előtti és utáni Dev és beta ikonokat [.exe-ket], mert valahogy különbséget kellett tenni a ma már 4 külön telepített ff példány közt a tálcán
, és még a futó példányt is meg tudom különböztetni 

Mind release, csak külön fájlból van beállítva nekik a parancsikon-ikon, viszont ha futnak, akkor a fővonalas ikon látszik.
Ha új ablak nyílik, akkor az meg a verziója mellé nyílik, szorosan!
4 profil van alattuk, külön addonpakkokkal:
Első a fő -körbevédett (ublock, miegymás), mindennapos, privát ablaka, ha csak a cookie-k leválasztásával néznék valamit, vagy csak logikailag kell egy leválasztott eldobós minkamenet.
Második egy zenehallgatós (spotify miatt adblock nélküli... jobb a béke...), amire a fő-ben talált zenéket küldöm (pl spotify link), korábban bajos volt, ha privtnak nyitottam, de korábban küldtem is rá valamit, akkor megnyitotta a munkamenetet -nemgyerebe!
Harmadik egy még használaton kívüli főmunkamenetes de egyszer kétszer a privátja - addon nélkülinek tartott- jól jött már, jobb, mint bolygatni az ublockot hard-módban...
Negyedik: az "alapértelmezett böngésző" hogy abba essen minden "böngészőt nyitó" külső cucc. Csak privát módban.
A fentiek mellett még a profilválasztó is előjön, ami plusz egy lépés a "megakartam én ezt nyitni" biztosítására..) -
Wolfskin
őstag
fú. nagyon köszi!
pár ilyen módszert már találtam én is, de egy se működött. vagy nem jól használtam. de ez jónak táni.
,i a különbség a Firefox Developer és Nighly közt?
ha jól olvasom ezekre lehet telepíteni...@Beren: igen, köszi, letöltöttem én is az összes régi portable-t, amivel mentek a kiegészítők, beállítgattam a régi alapján, egyszer csak nem ment többé a tabok mozgatása. lehet emiatt nem kezdem előről, csak gondoltam talán egy félrecsúszott klikkeléssel lehet, hogy én tiltottam le. de betudom csodának, mi is lenne a számítástechnikával nélküle...
-
Beren
aktív tag
válasz
Wolfskin
üzenetére
Bocs, most látom, hogy milyen verziót használsz. Mos feldobtam az 52.8 ESR portable változatát, de ott is simán megy a tabok rendezgetése alap beállításokkal, minden egyéb varázslat (addon vagy beállítások módosítás) nélkül.
Ezt egyébként te is kipróbálhatod - letöltöd az 52.8 ESR portable-t a SourceForge-ról, felteszed (nem nyúl semmihez, nem módosítja a már fent lévő, telepített verziót, csak a saját mappájában turkál) és tesztelheted is. Ha abban működik a tabok tologatása, akkor a telepített változattal lesz gond, vagy valamelyik addon nem oké, vagy a beállítások között lesz a gond.
-
EmptyParadox
senior tag
-
Wolfskin
őstag
válasz
lovi27
üzenetére
"mik azok a funkciók amikre megoldást kell találni."
ha a tabok több sorba rendezésére lenne megoldás azonnal váltanék, akár böngészőt is.
amúgy is elég használhatatlan ez a FF, olyan lassú, mint a dög, és folyton összeomlik. különösen, ha a Vivaldi is nyitva van. na, az az egész gépet képes magával rántani. cserébe gyors és tudja a jobb klikk + görgetővel a lapváltást (mint az igazi böngésző, az Opera régen)
egyébként régebbi verzión, verziókon, minden más böngészőn ez így is működik, oda húzom a lapot, ahova akarom. itt nem, visszaugrik. talán az ESR verzió teszi?
(mondjuk ki lehet trükközni, áthúzom a másik monitorra, ott megnyit egy új ablakot, és onnan oda húzom vissza, ahova akarom)
-
lovi27
addikt
válasz
Wolfskin
üzenetére
Megfogom a tabot, elhúzom és ahol elengedem oda megy. Mivel te egy ősrégit használsz nem tudom mi lehet vele a gond.
Amúgy én is szerettem a Tab MIx Plus-szot és én is sokáig tiltottam miatta a FF frissítését. De tudtam egyszer el kell engednem, végtelenségig ez nem járható út. Rászántam magam és végiggondoltam mik azok a funkciók amikre megoldást kell találni. Rájöttem egy részük nélkülözhető, a többire találtam megoldást. Azóta nem kell figyelni, jaj nehogy frissüljön a FF.
-
Beren
aktív tag
válasz
Wolfskin
üzenetére
Nálam simán lehet jobbra-balra rendezgetni, áthelyezni a tabokat, pedig nincs olyan addon felrakva, ami a tabokat érinti, illetve csekkoltam az about:config-ot is, ott sem módosítottam olyan beállítást, ami erre vonatkozna. Ja, FF 73.0.1, illetve ebben a pillanatban már 74.0.
-
-
flash-
veterán
üdv a firefox miért nem adja elő az ablakot sok esetben hogy megjegyezze e a belépési adatokat? (nem fut a privát mód),szokásosra van állítva a böngésző adatvédelme és be van piálva hogy jelszavak megjegyzése..
(pl most az nke gázszolgáltató https oldala nem akarja megjegyezni a belépési jogosultságot,be se dobja hogy megjegyzi e) -
mpo
veterán
A FF 74.0 (64 bites) verzióval működik az ERSTE Bank.
-
Lassan ismét ott leszünk, mint húsz éve. Csak akkor mindent IE-re fejlesztettek, most meg Chrome-ra.

-
-
farkas-j
őstag
válasz
szugabor
üzenetére
Esetleg?:
"Letiltottuk a TLS 1.0 és a TLS 1.1 szolgáltatást, hogy javítsuk a webhely kapcsolatát. A TLS 1.2-es verzióját nem támogató webhelyek most egy hibalapot jelenítenek meg." -
szugabor
csendes tag
Megint nem sikerült valami... Az Erste Netbank betöltése unknown error-ral leáll... Természetesen a Chrome család vígan megjeleníti az oldalt.
Vagy csak nálam..?
-
viperabácsi
addikt
Üdv megint kezdődik a fekete képernyős hibám amiről a napokban írtam.
-
lovi27
addikt
Megjelent a v74.0 - Újdonságok
-
Wolfskin
őstag
sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy miért nem tudom az ablakokat (tabokat) elmozdítani, átrendezni? régebben ez nem volt gond, simán áthúztam máshova, most visszaugrik a helyére. hol lehet ezt engedélyezni?
a régi a 42-es volt, most az 52.8 ESR verziót használom.
tab mix plus és classic theme restorer kiegészítőkkel használom, de azok ugyanezekkel a beállításokkal a régin is fenn voltak. frissíteni nem akarom, ez az utolsó verzió ami kezeli ezt a két kiegészítőt, ez már marad végleg.(pl a tabulátorok több sorba rendezése máshogy nem megoldható)
-
Czmorek
aktív tag
Úgy tűnik, hogy az egér zavarja, pedig volt cserélve már.
Fb alatt megint elkezdett lépegetni lefele, s kihúztam mindent, abbamaradt, majd egyesével vissza dugtam mindent és az egér az...
Pedig nem olyan finoman görget mintha az egér görgővel csinálnám, mert ugrál...
+ csak face-n csinálja, itt pl. nem. -
Czmorek
aktív tag
válasz
abdulka1
üzenetére
Nekem nincs görgő a billentyűzeten, s egércsere is volt (nem emiatt), és úgy is produkálja.
Itt most nem, de face-n rendszeresen ha megállok egy helyen mondjuk videót megnézni.
Mikor ott ugrál, akkor a videó lejátszása is abba marad a helyén és jobbra fönt egy kis ablakban folytatja. Mindezt úgy, hogy az eredeti videó helye még bőven középtájt van, nem ment ki a 'képből'.
Van a Firefox beállításoknál egy automatikus görgetés funkció, de nem befolyásolta ezt. -
abdulka1
őstag
válasz
Czmorek
üzenetére
Szia!
Nálam is volt ilyen jelenség, de nem csak a face, hanem minden görgethető oldalnál jelentkezett.
Először az egér hibájára gyanakodtam, de csere után sem változott a helyzet.
Végül kizárásos alapon a klaviatúrán található görgő lett a gyanúsított, mert hibásan működött, ezért a kapcsoló részét kimostam alkohollal, és ez megoldotta a hibát. -
Czmorek
aktív tag
Helló!
Olyan jelenség van nálam amiről nem találtam google-t használva semmit.
Mozilla Firefox-ot használva, Facebook-ot nézegetve folyamatosan 'görget' lefelé az oldal.
Nem olyan finoman mint az egerem, nem az csinálja. Ez rendesen ugrál lefelé 10-20másodpercenként. Ha visszagörgetek, ugyanúgy csinálja tovább.
Viszont nem mindig csinálja.
Valami ötlet? -
dudasj
tag
Sziasztok, olyan kérdésem lenne (hátha valaki mélyebben is ismeri itt a firefoxot) hogy:
Csináltam egy átirányítást, a domain szerveren és a routerben is. Ez a "dj.hu" domain nevet egy helyi web szerverre irányítja át, helyi LAN címre.
Ha pingetem "ping dj.hu" teljesen jó, vissza kapom a helyi címet.
Ha beírom a Chrome, InternetExplorer, Opera vagy Edge címsorába szintén tökéletesen működik. A firefox viszont a "https://cl09.webspacecontrol.com:2083/" címet hozza be rá.
Nézegettem és próbálgattam a hálózati beállításokat de nem találtam olyat ami a belső proxiját (ha van neki olyan de ezek szerint úgy vélem hogy igen) kikapcsolná, vagy a firefox domain szervere helyett a hálózati kártyáét vagy a routerét használná.
Estleg van valakinek ötlete rá hogyan vehetném rá hogy a hálózati kártya beállításait használja? (Dns szerver, name szerver, router) -
farkas-j
őstag
Én is használom a Enhancer for Youtube plugint és én is csak ajánlani tudom!
-
Beren
aktív tag
válasz
tonyrulez
üzenetére
Igazad van, én eddig nem próbáltam az Enhancer nélkül csak az uBlock Origint. Most igen, tényleg elégnek tűnik az uBO. Viszont ahogy viperabácsi írta, ha csak az uBO-t használod, az okozhat gondokat - ha jól sejtem, az nem mindegy, hogy melyik szűrőlisták vannak bekapcsolva. Nem mellékesen manapság egyre több oldal trükkös JavaScriptekkel visszaellenőrzi a reklámok megjelenését, szóval nem lepne meg, ha a Youtube is valami hasonlóval próbálkozna.
-
-
paatrick
őstag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Ha már felraktad a beállításokban vedd ki a pipát a "Háttérben játszott videók automatikus leállítása" elöl és akkor kb ugyanúgy működik minden mint eddig. Témáknál meg ajánlom a Youtube Deep Dark (Red Dark)-ot, alulról a második. Szerintem a legkényelmesebb.
-
Beren
aktív tag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Nálam FF73.0.1 + uBlock Origin kombó, megy minden Youtube videó és nem hogy nem kell kivárni a videók elején a reklámok idejét, de rögtön a videóval indít. Viszont ezt nem az uBO "intézi", hanem az Enhancer for Youtube plugin, ez szintén fent van és most nézem, hogy van benne egy "Hirdetések automatikus eltávolítása" lehetőség, ez ki van pipálva. Próbáld ki, egy tesztet megér, főleg, hogy egy csomó mást is lehet finomhangolni a Youtube-on.
-
törölt tag
válasz
viperabácsi
üzenetére
F5 után nem játssza le? Nekem böngészőtől függetlenül ez megoldja és nincs reklám.
-
törölt tag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Esetleg próbáld meg addonok nélkül! (Segítség/Help menüben újraindíthatod azok ideiglenes letiltásával.)
-
törölt tag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Nekem Chrome alatt is csinálja, de egy F5 segít. Nem használsz yt-hoz való adblockert? Nálam gyanús, hogy videós reklámot akarna betölteni akkor betölteni és azt blokkolja.
-
farkas-j
őstag
PDF olvasáshoz én a Sumatra PDF programot használom. Kicsi (talán 7MB), egyszerű, gyors és tud magyarul.
"Sumatra PDF is a free PDF, eBook (ePub, Mobi), XPS, DjVu, CHM, Comic Book (CBZ and CBR) reader for Windows." -
törölt tag
válasz
abdulka1
üzenetére
Nálam a PDF kiterjesztésnél az volt, hogy Preview in Firefox, de nem működött.
Rágugliztam, aszongyahogy tiltsam le az összes addont és működni fog, megcsináltam, nem működött.
Átraktam a Preview in Firefox opciót Always Ask-re, nem működött.
Visszaraktam Preview in Firefox-ra és láss csodát, működik.
Ki érti ezt?
-
lovi27
addikt
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Épp most találtam lehetőséget hogyan kell exportálni/importálni a jelszavakat a FFQ-ban.
Ha a két fájl átmásolása elég, akkor úgy sokkal egyszerűbb, de hátha jól jön még valakinek:ffpass - Import and Export passwords for Firefox Quantum
Ez is kell a telepítéséhez: python
-
Szirtimorc
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arch Linux
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszönetem

Hogyan tudom bővíteni 2 vagy több sorra

átlagosan 2-3 fül, (pl. egy a youtube játékvideónak, egy a ph-nak, egy meg twitter, és ezekről viszem el, ha más weboldal is kell, szóval ritka, ha több nyitott fülem van) + egy 
KAMI911