Hirdetés
- CES 2026: Egyik füleden be, a másikon ki
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- iPhone topik
- Garmin topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrojDtroll
veterán
-
-
totron
addikt
A napokban szembesültem vele, hogy a Firefox ~5% felhasználási részesedés szintjén cicereg. Eddig azt hittem 4x-5x-6x% magasságában szárnyaldos, de nem. Egy grafikon szerint 2010-ben keresztezte egymást a Chrome-mal, akkor fordult meg a trend. Milyen már 10 évig tévhitben élni?
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
BigManus
üzenetére
Logikailag igen, a linkelt programmal talán, de biztos van valami biztos ,csak erre való, amivel meg simán. FF oldaláról talán kell egy második telepítés, hogy az csak a saját profilt kezelje, nehogy a telepítéshez csatolt profil meg nem léte (lezártság miatti elérhetetlensége) miatt mondjuk kukerüljön a meglévő telepítés profil listázásából véletlenül, mikor pöccre-röff kéne a böngésző.
Hónapok lelkibékéjéért megéri egy délutánt eltölteni vele

-
BigManus
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Igazából azért kellene, mert FF-ot használok, könyvjelzők eszköztárból indítva olyan saját oldalakat ahol szeretnék pl bejelentkezve maradni.
Ha jól gondolom, lezárom a saját profilomat, nem fér hozzá a többi kolléga, ha FF-ot nyitnak.
Eddig nem volt ez gond, mert egyedül voltam a gépen, de most még plusz kettő főt kaptam. -
mnnorbi
tag
A chrome kiegészítők átportolása firefoxra kiegészítő meg van még valakinek? Sajnos törölték az addonsból.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
BigManus
üzenetére
Külső program ami magát a FF profilmappádat kódolja le vagy fel, megoldás lehetne?
Szinte biztos, hogy nem jó, de iránynak pl . Hasonló elven lokális mappát csinálnál, belevezetnéd a profilodat, vagy a helyét az alapnak, és amikor gépnél vagy belépsz a progiba, ami feloldja a fájlokat, és mehet a fájlmódosítás, amint elmész, kilépsz a FF-ból, bekódolod a cuccot, és max törölhetik -ha egyáltalán azt tudnák.
Vagy akár jelszavas 7 zipezni minden egyes alkalommal, ha az elég?Csak az zavar, hogy módosítják a dolgaid, vagy "adatvédelem miatt" kellene ez? Mert ha felraksz egy másik ff-t és nem raksz ki róla parancsikont, és azt használod te, míg a többiek az asztali parancsikonost, az is lehet egy egyszerű megoldás...
-
BigManus
addikt
Sziasztok!
Ha volt már akkor bocs!
Létezik olyan beállítás amivel jelszavazni tudom a profilomat?
A Windows profil váltás nem megoldott.
Többször van, hogy magára kell hagynom a gépet az irodában, de hárman használjuk, ezért nem járható mindig a ki-be jelentkezés.
Ha a profilomat Firefoxban jelszavaznám, az sokat segítene.
Kiegészítővel is megbékélek, csak működjön. -
-
válasz
Cs1csó
üzenetére
Csak 21 addon van most nekem + szkriptek/userstyle-ok
Nemrég csináltam amúgy, mert véletlenszerűen a böngésző indításakor egyetlen kiegészítő beállítása sem töltődött be (a leglátványosabb pl. Stylish, Tampermonkey, mert ugye nem változnak meg a weboldalak), ilyenkor böngésző restart és jó, de azért kerestem volna rá a megoldást, így lett a felfrissítés, hátha csak összekavarodott már az évek során valami... Addonok 90%-a rendelkezik backup funkcióval, így nem vesztettem sok időt... Aztán kiderült, hogy csak a New Tab Tools volt a hunyó (ami persze elég sokáig működött rendesen)
lecseréltem Tabliss-re és minden rendben lett. -
=Thor=
tag
Kedves csako fórumtárs, hálám örökké üldözni fog!
Megcsináltam amit írtál és dobtam az adblockot is. Most minden újra tökéletesen működik!
Ez a felfrissítés egyébként mit csinál?
Illetve bejött az adatvédelmis tájékoztató. Kell valamit újra beállítanom? Például, hogy ne küldjön adatokat rólam a Mozillának vagy ilyesmi?
UI: csicso82 neked is köszi az ajánlást.
-
válasz
=Thor=
üzenetére
Az
about:supportoldalon (Súgó -> Hibakeresési információ) a felfrissítést válaszd, ez töröl minden beállítást, csak a személyes dolgokat tartja meg (könyjelzők, jelszavak, előzmények, sütik stb.) és Adblock plus helyett az uBlock Origin-t használd. -
=Thor=
tag
Sziasztok!
1-2 hónapja több gondom is van a firefox-al:
1, Gmail.com abszolút nem működik
Beírom a felhasználó nevet, jelszót, enter és tölt a végtelenségig. Ha ráfrissítek visszadob a bejelentkező oldalra. Viszont elvileg bejelentkezik, mert az accounts.google.com címet beírva egyből a fiókomba visz, de ha azon belül át akarok a gmail-re váltani szintén kifagy.
(chrome és edge alól megy a gmail rendesen)
2, Reddit vagy aboutyou.hu nem működik.
Ha reddites címet írok be, nem történik semmi, még tölteni sem tölt. (aboutyou.hu szintén)
3, AdBlock plus hol működik, hol nem. Ilyenkor youtubetól kezdve hírportálokig minden tele van ezer reklámmal…
4, Ha már AdBlockPlus: ez a telepítés sikeres lap elindulása minden firefox indításkor egyszerűen kiírthatatlan, bármit is próbálkozok.
--
AdBlock kikapcsolás nem segít, újra telepítése is megvolt, az se.
Védelmi rendszer (ESET) kikapcsolása sem oldott meg egy problémát sem…
Win 10 és legfrissebb FF van fenn automatikus frissítéssel.
Van valami ötletetek? -
PitLee
őstag
válasz
davetoo
üzenetére
"Kattintson a menü gombra
és válassza a Beállítások menüpontot. az Általános panelen görgessen le a Teljesítmény részhez, és kapcsolja ki a Javasolt teljesítménybeállítások használata beállítást. Ezután a következő beállításokat módosíthatja:""Egy és nyolc között állíthatja be a tartalmi folyamatok számát. Az alapértelmezett érték nyolc.További tartalom folyamat hozzáadásával növelheti a böngésző teljesítményét, ugyanakkor az több memóriát is fog használni. Csökkentheti a tartalomfeldolgozási folyamatok számát, ha a számítógép memóriája elfogy."
https://support.mozilla.org/hu/kb/firefox-teljesitenybeallitasai?as=u&utm_source=inproduct
-
davetoo
csendes tag
Szép estét!
2 napja az alábbi gondom van... (kép)
Rommá akad a gép tőle.
Tudtok adni Tippeket, mit csináljak?
Köszönöm!
-
-
-
Sonja
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Úgy látom ez egy tipikus hiba, itt van róla szó, és esetleges megoldás is. Talán jó lesz.

-
Sonja
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Mi lenne, ha onnan törölnéd a magyar-t?
Lehet, az is elég lenne. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Sziasztok,
az lenne a gondom, hogy mac OS (Mojave 10.14.6) alatt a Firefox teljesen össze-vissza jeleníti meg a GUI-elemeket, egyeseket magyarul, másokat angolul.
Például a menüsáv angolul van, a Preferences angolul van, de a menüsávból a "Firefox" menü tartalma már magyar, a "Help" menüből a "Keresés" magyarul van (a többi menüpont nem), a web inspector magyarul van...(lásd a lenti screenshot-ot). Megőrjít, rettenetesen idegesítő.
Angolul szeretném használni, így is van beállítva a Preferences-nél, a mac OS is angol.
Kifogytam az ötletekből. A Firefox a jelenlegi legfrissebb (64 bit, 75.0). -
vlevi
nagyúr
-
Krystal_s
addikt
válasz
Krystal_s
üzenetére
Nahát mit találtam.
Dehogynem zavarja az embereket.
Petíciót is indítottak már korábban, csak a hülye fejlesztőket nem érdekelte.
Bring sharp fonts back in Google Chrome (Disable DirectWrite) -
Krystal_s
addikt
Én nem is értem másokat miért nem zavar a Chrome és chrome alapú böngészők betűmegjelenítése. Mobilon teljesen rendben van, de Win alatt zavaróan homályosak a betűk.
Folyamatosan próbálgatom a Chrome és Operát is.
A betűk miatt nem nagyon tudom használni őket annyira zavarja a szemem és nincs lehetőség átállítani a font renderinget. Alapon Firefoxban sem lenne jó egy ideje, de itt be lehet állítani.
A másik amire még nem találtam megoldást, hogy ne vegyék át a rendszer DPI nagyítást. Ikonos indításnál működik csak... -
-
vlevi
nagyúr
válasz
Bal0924
üzenetére
64bites Firefox (ha 32bites lenne, írná, hogy *32bit)
Mindegyik böngészőben ugyanazt a 8-9 oldalt nyitottam ki, az index.hu főoldaláról belföld, külföld, ... satöbbi lapokat.
Ezután egyesével végiglépkedtem mindegyik lapon, hogy biztosan betöltődjön.
Zárójelben szerintem a szálak száma van, mert csak az említett oldalak voltak nyitva.
Chrome-ból úgylátom 32 bites van. Én a portable változatát használom, ott legalábbis 32 bites van fenn.
64 bites tesztverziós chrome.
ublock van csak telepítve rá.
[kép] -
junior11
veterán
-
vlevi
nagyúr
válasz
junior11
üzenetére
Én is örülnék, ha megmaradna.
Csináltam egy gyorstesztet, index.hu 8 fől oldala megnyitva.
Firefox, Chrome, Opera (ez utóbbi természetesen egy átskinezett Chrome).
[kép][kép]
Érdekes, az új Edge fogyasztott a legkevesebbet.
Szerencsére az én gépemet sem fogja megakasztani, ha egy kicsivel többet eszik (Ryzen5, és 16GB memória).
Természetesen a kiegészítők száma, működése is sokat számít.
Régebben azért álltam át az Adblock-ról az uBlock Originre, mert az Adblok bődületes mennyiségű memóriát képes volt felzabálni. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Tudom a ram azért van, hogy használjuk, nem megyek falnak ettől, csak fura.
-
Rimuru
veterán
válasz
junior11
üzenetére
Nem reprezentativ szamaim.
Ugyan azokkal a tabokkal egy belakott FF es az zsir uj chromium1.38 GB + 1.02 GB = 2.40 GB firefox
1.02 GB + 2.66 GB = 3.68 GB chromiumDe amugy annyira nagy es bonyolult a web hogy kar ezen rugozni, az osszes bongeszo zabalni fogja a memoriat.
-
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ezt a túlzott használatot én nem vettem még észre, bár nekem eddig is valamivel több memóriát kért, mint a chromiumos Edge és Chrome.
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Áldom az eget, hogy anno vettem 12 GB DDR3 memóriát ~17k-ért

-
Jack Oneill
veterán
Látom, már cikkeznek az oldalak arról, hogy az új tűzróka nagyon sok memóriát eszik. Sajnos én is tapasztalom, nem hittem a szememnek, 2 GB úgy ,hogy 2 lap van nyitva. Ezen remélem, javítanak azért.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem tudod forszírozni a protable-t alapértelmezettnek most? ( bár oké eszembejutott, hogy az EXE lesz az elepértelmezett, nem a profil...)Csak privát érdeklődés: miért kell neked kifejezetten a protable verzió?
-
válasz
ledgeri
üzenetére
Igen, majdnem ez a baj. Nincs két külön telepítés, igazából egy se, mert világ életben portable firefox-ot használtam, de most valami okból az van, hogy a külső linkek új ablakban nyílnak meg és nem használják a defult (portable mappában lévő) proifile-t, hanem a /Users alatt létrejön egy új mappa, és abba egy alap profile, és azt tölti be. Mindez persze nem lenne, ha nem új ablakban nyílna meg a link, hanem a már megnyitott ablakban, egy új lapon. Nem tudom pontosan mióta van ez így, de régen nem így működött, az biztos. Talán a Quantum óta.... Nem tudom.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ha nem privát ablak nyillik meg automatikusan, én arra tippelnék, hogy két külön profil és "telepítés" van a gépeden!
Nyisd meg az alapodat, meg nyittass egyet külső helyel is, és nézd meg a Jobbra fent hamburger >>> Súgó>>>Hibakeresési információ>>>Profilmappa sort mindkettőn, hogy egy vagy külön helyre hivatkoznak-e! -
bela30
csendes tag
válasz
junior11
üzenetére
Ja értem.Akkor viszont az a baj hogy ez a lemez volt már,mert egy másik fórumon ezt már ajánlották,és nem segített.
Esetleg még megpróbálnám azt hogy ezt kombinálom azzal amit a #61598-ban írtál az ublock kapcsán,amit aztán kértem is hogy kicsit pontosíts,de aztán efelett mind ketten elsiklottunk.Szóval még egyszer megkérhetnélek arra hogy ezt pótold?Tehát amikor azt írtad hogy ""az uBlock reklámblokkolóban a harmadik felek blokkolását"
Tudod,erre írtam aztán azt hogy "Ezt is pontosabban hol kellene keresnem?Addig eljutottam hogy a böngészőben egy lapon megnyílt a ublock vezérlőpultja,de ott merre tovább?"
Szóval akkor merre tovább?Hát ha kettő együtt már nálam is működni fog.
-
mpo
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az alapértelmezett böngésző a FF, ritkán mégis előfordul, hogy az Edge indul egy linkre kattintva.
A te problémád sem a FF-ban keresendő, de nem tudom a megoldást. -
válasz
Matthewus
üzenetére
Nem egyes kiegészítők nem indulnak, hanem egyik se, tehát külső alkalmazásban lévő linkre kattintva olyan, mintha egy szűz profillal töltődne be az FF minden alkalommal, miközben a tálcán már ott van egy másik FF ablak, benne nyitva 3-4-5 tab, de abban megy minden extension ahogy kell.
-
Matthewus
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szerintem ablakonként nem lehetséges egyes kiegészítők futtatásának letiltása, ki kellene próbálnod egy tiszta profilt.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ott lehet a hiba bizony, én ha pl. Postából nyitok linket, akkor megy a többi fülecske mellé.
-
Ezeket megtaláltam én is, sajnos hatástalan. Kapok egy YouTube linket email-ben, és ha épp Windows-ban vagyok akkor a Live Mail fut, klikk a linkre, és új ablakban nyílik meg, ahol nem megy a uBlock Origin, így mindig Győrfi Pál fogad a YouTube-on. Alapból "békeidőben" ez nem szokott zavarni, de már sok belőle, kezd bosszantó lenni.

szerk.:
Lehet tiszta lappal kéne kezdenem.
https://portableapps.com/node/60956 -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Beállításokban van egy olyan, hogy "hivatkozások megnyitása új lapon, az új ablak helyett"
Ez esetleg nem vonatkozna a külsőkre?
Szerk.: Találtam egy ilyet, vagyis de vonatkozik rá, viszont lehet külön is szabályozni."
browser.link.open_newwindow.override.external- for links in other programs
-1 = apply the setting under (A) to external links (default)
3 = open external links in a new tab in the last active window
2 = open external links in a new window
1 = open external links in the last active tab replacing the current page " -
Üdv!
Arra van-e valami beállítási opció, hogy külső hivatkozások ne új ablakban, csak új lapon nyíljanak meg? Tehát pl. kapok egy hivatkozást email-ben, és a kliensben arra rákattintva most egy új böngészőablak töltődik be, abban viszont nem mennek a kiegészítők, és ez így nem az igazi. Ehelyett kéne olyan megoldás, hogy a már megnyitott ablakban egy új fülön töltse be a linket.
-
junior11
veterán
-
Faterkam
addikt
Nálam ma reggelre megint eltűnt a FF-ból az összes jelszavam, e szerint jártam el, mint tavaly, csak most Logins.json.temp fájlt kellett visszanevezni. Ha esetleg más is így járna...
-
junior11
veterán
válasz
bela30
üzenetére
Elfelejtettem, hogy nem a legfrissebb, 75-ös kiadást, hanem az ESR verziót használod, az új FF alatt már kicsit másképp működik, ott egyszerűen a pajzs ikonra kattintva ki lehet teljesen kapcsolni a követésvédelmet. A beállításokban válaszd szerintem a "szokásos" védelem helyett az egyéni megoldást, és ott próbáld megfelelően konfigurálni.
-
bela30
csendes tag
válasz
junior11
üzenetére
De pontosan mit és a hogy?Mert attól tartok még mindig nem értem
Tudnál csinálni róla egy screenshotot?Csak mert a pajzs jelig én is eljutottamde ott én egyetlen dologra tudok kattintani: a Szokásosra,ami viszont átvisz a Beállítások oldalra,oda,amiről már a múltkor is csináltam screenshotokat.Már pedig ha jól veszem ki a reakciódból a megoldás nem ott keresendő.
-
peti_s
addikt
Sziasztok!
A google.at a kezdőlapom, ez tökéletesen működik így.
Viszont amikor egér jobb gombbal valamit kijelölök, és "keresek", akkor a google.com-ot használja, a beállítások/keresés menüpontban meg csak annyit lehet beállítani hogy google.
Át lehet valahogy állítani azt is google.at-ra?Köszi előre is

üdv. peti_s
-
-
Jenne
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia!
Ha a FF-ban letiltom az uBlock Origin-t, próbáltam, akkor jól tölt be az oldal, de szeretném ha nem letiltott reklámblokkolóval is jó lenne. Chrome alatt az aktív uBlock Origin alatt is betölt ez az oldal, és engedélyezve van a reklámblokkoló.
Valahogy nem lehet ezt beállítani? -
Krystal_s
addikt
"Az esetek legnagyobb részében sem az oprendszer, sem a böngésző, sem egyéb szoftver nem hibás."

Na itt ki lehet a hibás?
Nincs semmi átállítva Firefoxban. Görgetés közben szeret végtelen memóriát használni, amíg be nem zárom az adott oldalt. Opera és Chrome ugyanazoknál az odalaknál szépen időben üríti/felszabadítja....
Pár éve már úgy kell használom a Foxot, hogy az eszköztáron figyelnem kell az aktuális memóriahasználatot és amikor közelít 100 felé, akkor (ha akarom, ha nem) be kell zárnom az oldalt, amit nézek.
-
hellsing71
tag
'estét!
Meg kellene néznem egy kazakh művész honlapját, de a Firefox 10-15mp után időtúllépésre hivatkozik és nem vár tovább. A
network.http.connection-timeout90-re van állítva. Rá lehet venni valahogy, hogy várjon legalább 30mp-et? -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Bocsi, ha kicsit off...
Biztos valami beállítási hiba lehet nálam A Chrome a kiderül.hu oldalát rendesen megnyitja [kép] a FF meg csak így
Mindkettő böngészőben uBlock Origin van reklámblokkolónak.
Mit kellene beállítanom a FF-nál? -
movax
őstag
válasz
Bal0924
üzenetére
Tipikus user error, bocs, nem akarlak bántani, de meg kell tanulni a beállításokat, reklámblokkolók rendes használatát, utána kell nézni, olvasni, a tanulást nem lehet kispórolni ebből (sem). Az esetek legnagyobb részében sem az oprendszer, sem a böngésző, sem egyéb szoftver nem hibás.
-
bela30
csendes tag
válasz
junior11
üzenetére
Szia,ezeket kifejtenéd kicsit bővebben is?
Azt írod,hogy "a beépített követésvédelem blokkolhat dolgokat vagy másképpen jelenik meg az oldal tartalma. Próbáltad kikapcsolva?"
Pontosabban itt melyikre gondolsz?Erre
vagy erre?
Aztán azt is írod,hogy "az uBlock reklámblokkolóban a harmadik felek blokkolását"
Ezt is pontosabban hol kellene keresnem?Addig eljutottam hogy a böngészőben egy lapon megnyílt a ublock vezérlőpultja,de ott merre tovább?
Ill. "Privacy Badgerben"
Ezt meg azt sem tudtam hogy micsoda,de egy kis guglizás után úgy gondolom hogy ez rám nem is vonatkozik,mert én nem használom ezt a bővíményt.
mpo-nak a 61600-ra: köszi megnéztem,de így sincs semmi változás.
-
-
Csupingo
veterán
válasz
Rimuru
üzenetére
Igen, én is rögtön erre gondoltam, meg nem is ördögtől való dolog ez a fajta működés, de mintha ennél többet is használna ilyenkor. Általában elérhető 12 GB ram és teljesen szabad 4 GB, de mégis elfogy. Más böngészőkkel beéri kevesebb használatával is.
Nem lehet kényszeríteni valahogy, hogy egyből merevlemezre mentsen és ne a memóriába? Az a furcsa, hogy látszólag sokkal többet használ a letöltendő file méreténél. -
Rimuru
veterán
válasz
Csupingo
üzenetére
Mega az pont egy szar oldal, ugy van megvalositva a letoltes hogy memoriba gyujti az adatot (tehat ha 3gb a fajl minimum ennyi memoriat megeszik a letoltes vegeig) es ha lent van minden akkor ment csak diskre.
Legalabbis par eve ilyen volt, ha ez valtozott volna akkor majd valaki kijavit.
-
Csupingo
veterán
Sziasztok!
Ilyennel már találkoztatok, esetleg megoldás is lehet rá? Ha pl. mega-val töltök le mondjuk egy 3 GB-os filet, akkor a "végtelenségig" kezd növekedni a memória használat. 16 GB van a gépben. Betellik, a win kiírja hogy nincs több, valamint a firefox is megemlíti, hogy akkor ő most összeomlott. 73-as firefox. A régebbi változatnál, valamint opera esetén még sose volt ilyen.
Az igaz, hogy telepítés után én akartam inkább a memóriát használni, hátha gyorsabb úgy a böngészés, ezért ezeket átállítottam:
browser.cache.disk.enable - false
browser.cache.offline.enable - false
browser.cache.memory.enable - true
browser.cache.memory.capacity - 512000
, viszont az ominózus esetek után vissza is raktam őket alaphelyzetbe. (A régebbi változatnál is használtam.)
Van amúgy valami kapcsoló, ami teljesen alaphelyzetbe állítja a böngészőt? Bár én ezeken kívül mást nem piszkáltam el. -
-
Bal0924
senior tag
Mit kell csinálnom a firefoxxal, hogy ne keljen egy másik böngészőt használnom hogy lássam a kérdéseket? (Hogy megjelenítsen mindent az oldalon, mert hiányos..)
Egy másik kérdéssort se volt hajlandó mutatni egy másik oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Subaru topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Parfüm topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

lecseréltem Tabliss-re és minden rendben lett.