-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
válasz #82860288 #66227 üzenetére
Nem, a 2. az csak pót "default" igazából nem is létezik amíg át nem állítod, vagy valami gebasztól megbolondul és megnyitja magának mint a fenti esetben. Nekem is így néz ki mint a tied, de ténylegesen csak 1 profil mappám van.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
-
paatrick
őstag
válasz etele1.0 #66216 üzenetére
Na akkor mindkét mappán jobb klikk-> tulajdonságok és amelyik a régebbi az volt a tied a mentésekkel.
1. Az újabbat másold ki az asztalra (biztonság kedvéért), majd töröld ki hogy csak a régebbi maradjon meg a Firefox\Profiles mappában.
2. Firefox indít és így most a régi profilt kell betöltse.
3. Ha minden jó akkor az új profilt kitörölheted az asztalról már nincs rá szükség.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
paatrick
őstag
válasz etele1.0 #66213 üzenetére
C:\Users\*felhasználóneved*\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles
Ha itt 2 profil mappát látsz akkor a rejtély megoldva, ha egyet akkor az érdekes.
Rejtett mappák megjelenítését engedélyezni kell windowsban hogy megtaláld.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
paatrick
őstag
válasz Petya XT #66200 üzenetére
CSS fájlból veszik ki a weboldalak vagy böngészők hogy hogy is nézzen ki minden.
Pl. ez a firefox mostani alap témája:
én meg átállítottam full feketére, betű növelve stb kozmetikázás:
weboldalakba is ugyanígy meg tudsz adni parancsokat pl legegyszerűbb egy weboldal hátterét megváltoztatni, nálam a prohardver fórum így néz ki:
-
paatrick
őstag
Szerintem baromira nem mindegy hogy a 3% 3000 vagy 3 millió potenciális adakozót jelent.
Amíg működni fog én Firefoxot használok az biztos, szerencsére nincs kötelező előírás egy oldalon se.
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
Csak a lényeget nem írja a weboldal. Hogy a százalékok mennyi felhasználót jelentenek. Simán lehet hogy a csökkenő % ugyanannyi vagy növekvő felhasználóbázist jelent
-
paatrick
őstag
Fals adatok. Minden platformot nézel közben, telefonra, tabletre minimális firefox használat van viszont érthető módon az összes Androidon Chrome van így mit is használnának rajta hát Chrome-ot. Ugyanígy iPad-en, iPhone-on meg csak Safarit.
Ha csak desktop-ot nézed akkor már 7-8% a FF világszinten, ez pont lefedi azt a réteget akit érdekel a privát szféra vagy egyáltalán tudja hogy létezik több féle böngésző is . Európában 12+%. Magyarországon 18+%.[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
Amíg 21:9-es monitorom volt addig valóban zavart de visszaváltottam 16:9-re 4k-ban így nagyon kicsit foglal az az 1 sor. Bár a windowsos program címsoron lehetne összébb nyomni az lenne még haladás
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
Én tegnap frissültem 103-ra ma bekapcsolom hát minden óriási külön zavaró volt hogy nekem címsorban vannak könyvjelzők csak ikonként és be se fértek egy sorba.
az itt korábban írt módszerrel nekem ez az érték hozta vissza kb arra ami volt:
about:config
layout.css.devPixelsPerPx -> 1.15 (ponttal kell írni nem , -vel különben nem érti)(Windows 10-ben, asztalon jobb egérgomb->képernyő beállítások, nekem a nagyítás (méretezés és elrendezés) 125%-on van.)
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
Sziasztok!
Vettem egy ultraszéles 21-9-es monitort ezért most 2 FF is megfér egymás mellett. De nincs valami kiegészítő amivel lehet egy firefoxon belül egyszerre kirakni 2 tabot egymás mellé? Valaki használ ilyet?
-
paatrick
őstag
-
paatrick
őstag
Mióta van ez a 80???
Egy csomó oldal meg se nyílik, nem ismeri fel, tölt végtelenségig stb.
-
paatrick
őstag
válasz viperabácsi #61217 üzenetére
Ha már felraktad a beállításokban vedd ki a pipát a "Háttérben játszott videók automatikus leállítása" elöl és akkor kb ugyanúgy működik minden mint eddig. Témáknál meg ajánlom a Youtube Deep Dark (Red Dark)-ot, alulról a második. Szerintem a legkényelmesebb.
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
válasz abdulka1 #61176 üzenetére
Erre meg futtatnék egy spyware/víruskeresést a gépen. Nem hiszem hogy Firefox hiba, bár átnézheted a kiegészítőket hátha valami titokban települt. De inkább arra tippelnék hogy Firefox az alapértelmezett böngésződ és azért csak ezt érinti a másik böngészőt meg nem.
-
paatrick
őstag
Ezt javították vele. Eddig is elérte az ip/gépnevet az ublock csak nem volt az engedélyek között. De itt nem a tiedet akarja hanem az oldalakét.
Amúgy ezt bármelyik oldal lekérdezheti rólad is: [link]6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
paatrick
őstag
válasz Oryctolagus #61140 üzenetére
Ez inkább tűnik úgy hogy nem bírja el a géped amit szeretnél, mint hogy a Firefox valamit elrontott. Nézz rá a CPU használatra, esetleg van-e elég ram? Vagy mondjuk ha leveszed a videó felbontását 480p-re youtube-on akkor is csinálja ezt a hibát?
-
paatrick
őstag
Sziasztok,
a felugró ablakok méretét hol lehet beállítani? Eddig tartalom méretéhez nyitotta, de most pár oldalon egyből teljes képernyőben nyitja
-
paatrick
őstag
Sziasztok 52. ESR változat van nekem most. A legutóbbi biztonsági frissítés óta nem jön be Aliexpresszen a bejelentkező rész, csak egy üres doboz. Megpróbáltam letiltott kiegészítőkkel is, ugyanaz. Valaki találkozott már ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest