- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czmorek
aktív tag
válasz
abdulka1 #61225 üzenetére
Nekem nincs görgő a billentyűzeten, s egércsere is volt (nem emiatt), és úgy is produkálja.
Itt most nem, de face-n rendszeresen ha megállok egy helyen mondjuk videót megnézni.
Mikor ott ugrál, akkor a videó lejátszása is abba marad a helyén és jobbra fönt egy kis ablakban folytatja. Mindezt úgy, hogy az eredeti videó helye még bőven középtájt van, nem ment ki a 'képből'.
Van a Firefox beállításoknál egy automatikus görgetés funkció, de nem befolyásolta ezt. -
törölt tag
válasz
abdulka1 #61200 üzenetére
Nálam a PDF kiterjesztésnél az volt, hogy Preview in Firefox, de nem működött.
Rágugliztam, aszongyahogy tiltsam le az összes addont és működni fog, megcsináltam, nem működött.
Átraktam a Preview in Firefox opciót Always Ask-re, nem működött.
Visszaraktam Preview in Firefox-ra és láss csodát, működik.
Ki érti ezt? -
paatrick
őstag
-
abdulka1
őstag
válasz
abdulka1 #61176 üzenetére
Változott a helyzet!
Firefoxban bármilyen oldalon próbálok .pdf-et nyitni, elindul a folyamat, viszont már csak a gép ki-be kapcsolásával tudom leállítani a lapok megnyitását.Szerk.#61176
Nem új ablakok, hanem új lapok nyílnak folyamatosan.Más böngésző továbbra is jól működik.
-
Cs1csó
titán
válasz
abdulka1 #57050 üzenetére
Nem tudom nálam alapértelmezett pdf olvasó a Firefox böngésző - legfrissebb stabil - és semmi anomálit sem érzékelek:
- ha be van zárva a böngésző mikor a gépen pl. egy pdf könyvre kattintok akkor megnyitja a böngészőt
- ha már megnyitott böngésző van akkor egy új oldalon hozza a könyvet.- teszteld le LETILTOTT KIEGÉSZÍTŐKKEL IS
Kártevő vizsgálat:
- Adwclenaer, Emsisoft Emergency Kit, MBAM free, Hitman Pro
ezután a böngésző ALAPOS eltávolítása - manuálisan a maradvány mappákat a user rejtett mappái mélyén is törölni - local, roaming localow helyeken- gép restart mehet fel a böngésző KEZDÉSNEK NE LÉPJ BE A FIREFOX FIÓKODDAL ÉS NE kezd meg a szinkronizációt hanem csak simán teszteld így
ezután lépj be szinkronizálj és ha ekkor jön a gebazs akkor a szinkronizációs beállítások között van valami gond menj a szinkronizációs beállításokba és állítsd be hogy csak a EZ A KÉT dolog legyen szinkronizálva majd fuss neki megint az alapos eltávolításnak persze ha még ezt az elején megléped tehát még a böngésző törlése előtt belépsz ide és kiveszed a pipát a többi lehetőség közül akkor elsőre sikerülhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- Jogász topic
- Revolut
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest