Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Netfone
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
Régi FB weboldalon jobb fent, a lefelé nyílra katt, a listában van, hogy váltás az új Facebookra.
Ez után az új fb-n ugyanezen nyíl alatti menüben van a sötét mód kapcsoló.Ha így sincs, akkor tényleg csak bizonyos profilok számára térítik.
Legelőször amúgy ilyen posztban hirdette, hogy próbáljam ki. -
makoss
veterán
Üdv!
Hónapok óta várom, hogy a Facebook átálljon sötét módra, de valami miatt nem teszi.
Tudnátok egy működő kiegészítőt linkelni PC firefoxra amitől sötét lesz? Köszönöm!
-
-
Cs1csó
titán
válasz
junior11
üzenetére
+1 lovi27
Ha van a gépben 8 vagy akár 16 GB RAM akkor nem mindegy? A Windows 10-nek kimondottan jó a memóriakezelése ami röviden azt jelenti, hogy ha egy alkalmazás kéri a RAM-ot akkor a rendszer odaadja neki DE ha egy másik alkalmazást indítasz ami mondjuk magasabb prioritású (teljes képernyős stb.) pl. egy játék akkor azonnal átcsoportosít, és pl. a böngészőt is rendesen megvágja - ha kell - hogy jusson a játéknak.Teszteld le: nyiss meg kismillió lapot majd indíts egy olyan játékot ami nagy RAM igényű és nézd meg hogyan fut a játék, és a feladatkezelőben hogyan menedzseli a memóriát a Windows.
Jelenleg egy alap gépben is figyel már vagy 4GB RAM egy játékosban pedig 16 és persze sokan mozognak a kettő között pl. 8GB RAM-mal (ahogy én is) -
movax
őstag
Brutál megnőtt a legújabb FF memóriaigénye, jelenleg 7 tabbal 1,9 GB, ez korábban max. ennek a fele volt.
-
Kékes525
félisten
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Talált, ez így jó!
De miért? Ugyanúgy ezt hívta meg: https://www.telekom.hu/lakossagi -
Kékes525
félisten
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Nem akarja megnyitni. A telekomot beállítottam a személyes-re, el is mentettem, de nem konténeres tabon nyílik meg, ha a FVD speed dialból, vagy a könyvjelzőből próbálkozok. Sőt, ha a google playen a telekom applikáció oldalról próbálom linkből, akkor sem.
Ez a beállítás: [kép]
-
DS39
nagyúr
Én mielőtt a 77-esnél elkezdtem a CSS mókát, előtte töröltem a régi about:config beállításokat az URL bar-ral kapcsolatban.
Szóval nálam jól működik most, ha nyitok egy üres lapot, és belekattintok egérrel az url bar-ba, akkor a 10 leggyakrabban látogatott oldal lista lenyílik.
-
Kékes525
félisten
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Köszi! Már állítom is be az egyes konténerekhez a honlapokat.
-
Kékes525
félisten
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Igen, tudom, de érdemben értettem. Ezek csak formaságok.
A Containerise mire jó? Mennyivel jobbak, biztonságosabbak a konténerek ezzel?
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Nevet, ikont, színt be tudod állítani:
about:preferences#containersPlusz én még a Containerise kiegészítőt is használom plusz funkciók miatt.

-
Grg
tag
Ez félig igaz csak, nálam pl a belekattintásra nem nyilik le, ha "lenyilazom" akkor pl. most csak az aktuális cimet mutatja, ha csak egy főoldalt nyitok meg, pl totalcar.hu, akkor lenyilazással csak a toltalcar-os előzményeket mutatja, míg régen a 8 előzőleg megnézett oldalt.... Szóval ez az új, ez sehogy nem jó/használható...

-
-
movax
őstag
válasz
farkas-j
üzenetére
UPDATE: Bocs, farkas-j, véletlenül ment neked.
-----------
Hogy ezt a lenyíló url-sávot mi az édes jó k...a, r...c, t...s, sz...b...tt édes jó a...kért kellett megszüntetni, hát itt bénázok három napja, folyton nyomogatom a címsáv jobb oldalát, ahol eddig a lenyitó nyíl volt . Vannak ezzel foglalkozó emberek a mozillánál, akik régi, jól bevált, jól működő funkciókat b...nak szét?
Annyit legalább megcsináltam css-ben, hogy nem lesz nagyobb a címsor, ha rákattanok (hogy mi a funkciója ennek, hát komolyan....), de valahogy nem lehet visszahozni azt a k...a lenyíló menüt??

-
farkas-j
őstag
-
DS39
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
Ezt a szekciót:
(elég furcsán színez ez a PH-s programkód formázó)/* MOVE URL RESULT TYPE ICON TO LEFT START */.urlbarView-type-icon {min-width: 16px !important;height: 16px !important;margin-bottom: 0 !important;margin-inline-start: 0 !important;}.urlbarView-favicon {margin-inline-start: 20px !important;}/* MOVE URL RESULT TYPE ICON TO LEFT END */ -
DS39
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
nálam most frissült a csoda, be is állítottam ez alapján.
Ezt a részt kiszedtem belőle "MOVE URL RESULT TYPE ICON TO LEFT", jobban néz ki enélkül, mert egy vonalban van a nagyító ikon, a faviconokkal és a keressen... szöveg kezdete az ajánlott oldalak címével.
és legalább most nem a teljes monitor szélességig húzza ki a találati listát.
-
BullZeye
veterán
Ha privát módban működik az edigital.hu, de normál böngészőben nem.
És a sütik törölve vannak, kiegészítők pedig 100%ban engedélyezve vannak privát módban is.Akkor hol keressem a hiba forrását?
Eddig jut el az oldal:
<!DOCTYPE html>
<!--[if lt IE 7]><html class="no-js lt-ie9 lt-ie8 lt-ie7" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="hu" lang="hu"><![endif]-->
<!--[if IE 7]><html class="no-js lt-ie9 lt-ie8" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="hu" lang="hu"><![endif]-->
<!--[if IE 8]><html class="no-js lt-ie9" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="hu" lang="hu"><![endif]-->
<!--[if IE 9]><html class="no-js lt-ie10" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="hu" lang="hu"><![endif]-->
<!--[if gt IE 9]><!--><html class="no-js" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="hu" lang="hu"><!--<![endif]-->
<head>
<meta name="google-site-verification" content="__rmRbKu3c61bQ2AwP_-7Yb83SvBLs0sbl9HQqxUqnk" /> <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge,chrome=1">
<script src="//static7.edstatic.net/compiled/js/advertising.js?master473" type="text/javascript"></script>
<script type="application/javascript">var edPortalParams = {"hasLoggedUser":false,"currency":"Ft","defaultImages":{"midi":"\/\/static6.edstatic.net\/bundles\/edigital-core-product\/img\/noimage280x210.jpg?master473"},"format":{"precision":0,"decimalDelimiter":",","thousandsDelimiter":" "},"addToCartUrl":"\/cart\/item\/add\/__id__","addToCartRecommendationUrl":"\/cart\/item\/add\/recommend\/__id__","addToCartFromCartRecommendationUrl":"\/cart\/item\/add\/cart\/__id__","googleMapsApiKey":"AIzaSyCNaUkEAuMfIzqtoFSNsedrSttN85Vqqy0"};</script> -
trialboj
őstag
Sziasztok.
Segítség kellene. Valamiért magyarul van pár oldal a firefoxban, amit nem szeretek, mert én mindenhol angolul használok a szoftvereket + egy külföldi munkahelyen dolgozom, ahol nyilván senki nem érti ezt a nyelvet.
Most frissült a FF és magyarul jött be ez az oldal "https://www.mozilla.org/hu/firefox/77.0/whatsnew/all/?oldversion=76.0.1"
Magyar a spotify is, pedig otthon chromeban és telefonon angol. A yt fb, egyéb nagy oldalak angolul jönnek be, de nem értem miért ugrik be magyarul a spotify, nem találok beállítást hogy a webes felületén nyelvet állítsak, és a FF sem tiszta miért köszön magyarul, mikor a jobb fenti menü már angol.Hol lehet a hiba?
-
Darkness
aktív tag
Sikerült megoldanom nekem is.
régebben volt feldobva, hogy "https://github.com/aris-t2/customcssforfx" letöltve lehet személyre szabni a FF kinézetét. Kis mókolás után, sikerült is. (nem egyszerű, sok beállítása van, és kell némi angol nyelvtudás is...)
Új urlbar.css néven létrehoztam a fájlt, belemásoltam a megadott kódot, majd elmentettem a chrome \ css könyvtárba. majd a Chrome könyvtárba lévő userChrome.css -be megtettem a bejegyzést.
Utána újra indítva az FF -t visszakaptam a régi megszokott kinézetet...
-
-
Cs1csó
titán
-
-
Cs1csó
titán
Nekem sem ment, de a videót kell követni.
Grg
Bosszantó
Dühös vagyok rájuk, lehetne írni a fejlesztőknek, hogy erre fókuszáljanak ne az URL Bar-ra:
- gyorsabb legyen mint a Chrome
- kevesebb erőforrást használjon mint a Chrome
- biztonságosabb legyen mint a Chrome
- könnyű legyen biztonságos kiegészítőket fejleszteni rá -
Grg
tag
Engem egyébként sokkal jobban zavar, hogy az előzmények legördítője is megszűnt....
-
Cs1csó
titán
és DS39
Megtaláltam a megoldást és működik: Disable Megabar Firefox 77 Using userChrome.cssAnnyi kérdés, hogy ez biztonságos megoldás, nem jelent ez a módosítás biztonsági kockázatot?
-
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525
üzenetére
Úgy tűnik, hogy a hiba nem nálam van: [HBO Go problémák az elmúlt 24 órában]
-
Kékes525
félisten
Szerintetek miért nem tudom nézni az HBOGO-t? Mindig ezt a hibaüzenetet kapom:
Ilyen eddig akkor jött elő, ha véletlenül VPN mögül akartam nézni. Ilyenkor lekapcsoltam a VPN-t és töröltem a cache-t. Most viszont ez sem elég:
A "szép" benne, hogy tiszta profilban, Internet Explorerben és frissen telepített Chrome-ban is ez jön elő. Mintha az HBOGO-val történt volna valami. A Windows 10 csökkentett módjában is ez a hibaüzent fogad az HBOGO-on. Letiltották volna az IP címemet? Magyar VPN szerveren keresztül is ezt az üzenetet kapom.

Firefox 77.0 (64 bites), Windows 2004.
-
Cs1csó
titán
Ez a probléma jött elő megint:

Az ebben a hozzászólásban lévő lehetőségek közül a 2. hiányzik, eddig megvolt de ennél az új 77-es FF-nél már nincs.
-
jagert76
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Sajnos úgy sem működik. Próbáltam normál és teljes méretű ablakbeállítást is.
Ezt csinálja normál és privát ablaknál is.
-
-
LEON_01
tag
Hali!
Az utóbbi időben nem játsza a le a FF a Twitter videókat. Az about:config-ba ezt már hiába módosítom
"security.csp.enable:false". Ha az uBlock kikapcsolva akkor sem jó. Van rá valami más megoldás? -
mpo
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Gondolj egy hagyományos Tab bezárásra (föl az x-re, pozicionálsz és katt.)
Ezzel szemben: az oldalon bárhol van az egér, lenyomod az egér jobb gombját és egy L betűhöz hasonlót "rajzolsz" (le és jobbra), mondjuk 1,5*1,5 centi.
A #61914-ben a legalsó: a linken egy 1 centis föl, de a page back, forward is egyszerűbb és sokkal gyorsabb , mint a régi módszer.
A bal kezemet a géphez csak akkor használom, ha gépelni kell.
Volt egyszer egy FF frissítés, amikor pár napig nem működött én meg úgy használtam az egeret, ahogy szoktam és semmi nem történt. Az nekem szenvedés volt.
Idegen gépen is így vagyok. -
Kékes525
félisten
Tegnap frissítettem a Windowst 10-et 2004-re és most nem működik a Firefoxban a [Undo Close Tab] és az [Undo Close Tab Button] A menüben az előzmények rendesen működnek és működik a [Tab Uncloser] addon is. Nem tudom mi lehet a baj.
Lecseréltem a tegnapi profile-ra a mait és most működik rendesen. Nem tudom mi letehetett a baj, nem csináltam semmit a Firefoxszal.
-
Bal0924
senior tag
Szerintem már 75ös verziónál is így jelenítette meg.
A kép ráment az első válaszhatóra, és csak 2 választ lehet látni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tény hogy okos opció, csak nem értem miért kapcsolt be magától.

KAMI911