Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Van olyan kiterjesztés vagy beállítás hogy a lapok között jobbra balra lehessen vele lépkedni? Pl. jobb egérgombot lenyomom és mellé az előre / vissza gombot. Ezen kívül ne kelljen a lapokra vinni az egérmutatót, ha a böngészőben van akkor működjön. 19-es Firefoxhoz kell. A talán ez a kiterjesztés jó lesz meg nézd meg ezt a kiterjesztést típusú "segítségek" nem kellenek, csak konkrét megoldás érdekel.
Egy kiterjesztést találtam amivel a jobb egérgombot lenyomva és a görgőt görgetve lehet a lapok között lépkedni de ez nem jó mert erre nekem más funkció van beállítva és összeakadnak.
-
anaqer
veterán
Fos player update másnál is megborította...?

-
half333
őstag
olyan kérdésem lenne,h hogyan lehetne blokkolni LinkBucks-ot i? Nagyon idegesítő,főleg ha filmet szeretnék nézni,és nem is az a gond h 5 mp,hanem az h újra és újra visszadob,és nem tudom megnyitni az oldalt.
-
ceia
őstag
válasz
Matthewus
üzenetére
Köszönöm ez működik, de most már a Firefox alap gugli keresőjével is, amint ezt telepítettem!
Sőt, már leszedtem és így is
Még az kéne, hogy ha már google.com, ne csak a címsorban legyen az, hanem a logó is olyan lenne mindig, amilyen éppen az usa-ban. Mert a logó maradt a magyar ünnepi címeres. Míg az angolnál tényleg az ott aktuális logót mutatja, az Anyák Napja témával. Azt hiszem az IP miatt a helyi ünnepi logókat mindenképpen ránk tukmálja a gugli.. -
ceia
őstag
Nem tud valaki olyan keresősáv plugin-t, ami az igazi google.com-ot hozza be? Már nagyon unom hogy mindig a hu keresőt adja alapból.. Pedig be van állítva hogy usa legyen, angol XP-t használok, usa területi beállításokkal, csak a billentyűzetkiosztás magyar. De tojik ez mindenre, simán diszkriminál gondolom az ip alapján. Lent van a jobb alsó sarokban, hogy Use Google.hu tehát ott lehetne váltani a magyarra, mégis, már így is azon van! Ha a címsorba beírom a com-mal, akkor is hu lesz.

Próbálgattam, csak pont az usa keresőt nem hajlandó adni. Pl. az agol, vagy német működik. UK (itt ma van anyák napja!) Van ilyen USA is, de jobb lenne a sima google.com. Régebben volt ilyen keresőm amit a kiegészítős oldalról installáltam, de most nem találom.

-
pibácsi
senior tag
Szia rii!
Roppant egyszerű. Megnyitod az "Előzmények"-nél a "Minden előzmény megjelenítése" részt. Ott van a felső sorban az "Importálás és mentés", amit ha lenyitsz, akkor a "Könyvjelzők exportálása HTLM-be" részt kell alkalmaznod és kész. Ugyanitt vissza is tudod tenni.Csak arra kell ügyelni, hogy mielőtt visszateszed, akkor a már bent lévőket törölni kell, mert egyébként hozzáadja a már benn lévőkhöz. Ezt pedig a "Rendszerezés"- nél teheted meg.Üdv. Pibácsi
-
-
papaya69
csendes tag
Üdv.
Olyan problémám van hogy fent van a Firefox legújabb verziója 36.0.1. Valamit benyeltem vele mert állandóan különböző játék oldalak indulnak el maguktól. Mit lehet ezzel kezdeni,hogy ez megszűnjön. Meg a reklámok nem ugorjanak fel, de inkább ez a játék oldalas dolog idegesítő. Gondol egyet és bejön a játék oldal, van amikor több is. Semmilyen játék oldalon nem vagyok regisztrálva. Mit lehet ezzel kezdeni?
-
rii
nagyúr
sziasztok
ha csak a bookmark-okat szerentém kimenteni, akkor azt meg lehet tenni külső program nélkül?
(vagy kell hozzá a korábban, Vakegérke által javasolt "mozilla backup" program?) -
AssAssynn
addikt
Üdv.
A napokban újra kellett telepítenem a Firefoxot, mert el sem akart indulni. Biztonsági mentést pedig elindítás hiányában nem tudtam csinálni, viszont a "c-felhasználók-(felh.név)-appdata-local-mozilla-firefox" elérési útvonalról a "Profiles" mappát kimentettem.
Újratelepítést követően ezt visszamásoltam, de az új firefoxban nem található semmi a régi könyvjelzőimből, előzményeiből. Ötlet, hogy ezzel most mit lehet csinálni? -
rii
nagyúr
sziasztok
van egy oldalhoz egy jelszavam, és nem emlékszem rá pontosan ... az oldal beenged, de jobb volna ha tudnám is mi az a jelszó .... meg lehet nézni valahogy? (vagy Chrome-ban ... ott is bent van a passwd-m)
megvan ... csak véletlen felcseréltem két számot .. . havernak elküldtem ... írja h nem megy ... (persze h nem) és azzal próbálkoztam én is, de azt hittem h a spec. karakter kell-nemkell ....
-
utas666
tag
válasz
Firka30
üzenetére
Nekem is volt már ilyen, de aztán valahogy megoldódott, már nem emlékszem, talán verzió váltásnál. Néztem a csomag forgalmat és a DNS kérést nem küldte ki a róka, ezért volt tetszhalott. Direkt IP-s csatlakozások viszont mentek, csak host/referer részt is kér sok oldal és akkor a megfelelő http header-t kézzel kellett felépíteni egy extension-nel.
Ha vissza lehet nézni a hozzászólásaimat itt, akkor ott lesz köztük az ezzel foglalkozó is, úgy kb. kevesebb mint fél éve. -
Firka30
tag
Mozilla olyat csinál mostanában,mintha nem lenne aktiv netkapcsolat...
Böngészek,megnyitok egy uj lapot azt már nem tölti be,nem mindig de sűrűn előfordul,ilyenkor perceket kell várni mire betölt valamit.
pl.online streamet nézek egy ablakban,megnyitok egy másikat azt már nem tölti,arra hivatkozva,hogy nincs net,de közbe letöltés stream megy,meg stb.
Lefutattam kém/virus keresőket is,ujra telepítettem stb.
Ez mitől lehet?:-/ -
headhunter
addikt
Sziasztok!
Firefox 36.0.1-nél,
- Nem tudok egyes oldalakat könyvjelzőbe menteni, felvenni...
- Mentett könyvjelzők közül, több nem látszik csak (CTRL+SHIFT+B) (Minden könyvjelző megjelenítése) "lapon"...
- Előzmények (CTRL+SHIFT+N) "lapon" 3-5 link látszik, amikor több ezernek kellene... (mozillahistoryview-ban megvan)
Milyen beállítást kellene megváltoztatni vagy ez 36-os "BUG"?
-
Igen, ez megy, de ez meg már "kicsit" túlzás, annyira összetett...
(ha én használnék ilyen addon-okat biztosan ezt használnám, de teljesen alap user-ek szokták kérni, hogy rakjak fel ilyesmiket)
Mindenesetre köszönöm!Kékes525 #41666
Ez is működik, egyszerűségét tekintve is megfelelő lenne, ha nem ilyen adfly oldalon át vezetne az út...
Természetesen neked is köszönöm a segítőszándékot! -
Kékes525
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
FF-el (36.0.1) -el működik, mint az alábbi képen is látható.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Én Chrome alatt használom a Userscript verziót, ott nincs gond. Próbáld meg, szerintem jó lesz.
-
Tudna valaki egy, a jelenlegi legújabb FF-el (36.0.1) működő Youtube MP3 konvertert kiegészítőt linkelni?

(Már vagy 8-10 darabot megnéztem, olyanokat, amiket korábban számtalanszor telepítettem, de most, ez az utolsó FF vagy nyavalyog, hogy nem megfelelő neki, avagy egyszerűen nem működnek(pl valahova be szoktak épülni a youtube oldalba, pl gomb vagy lenyíló formájában, de most sehol semmi...) -
Met
nagyúr
Mostanában a FF-ban a shockwaveflash plugin elég sűrűn összeomlik néhány weboldalnál. Azt hiszem az utolsó frissítés óta, előtte is látogattam azokat az oldalakat én nem volt gond.
A flash pluginnál nem tudok frissebbet letölteni.
Mi lehet a gond? Másnál nincs ilyen? -
Tudtok mondani Firefox Hola alternatívát?
-
amadeus11
senior tag
Üdv!
Androidon próbálgatom a Firefoxot. Be lehet valahogy állítani, hogy mindig asztali webhelyadatokat kérjen?
Vagy asztali böngészőként azonosítsa? Nem találtam rá beállítási lehetőséget. -
Nagymelák
senior tag
Sziasztok!
Arra van valakinek valami megoldása hogy ha bezárom a Firefoxot akkor az utoljára megjelenített oldalakat nyissa meg? A beállításoknál hiába állítom be,mindig vissza áll a kezdőlap megjelenítésére.
36-os és 37 bétánál is ezt csinálja.
Köszönöm.
-
Skacok!
Win 8.1 rendszeren IE11-et használok. letöltöttem a firefoxot és telepítésnél bejelöltem, hogy importálja az IE kedvenceket, jelszavakat stb. Nyugtázta is, hogy oké sikerült minden importálás, de a kedvencek megvannak, viszont a jelszavak nem. Meglehet ezt oldani, hogy az is "átmenjen"? Ha igen, hogy? -
ceia
őstag
válasz
Bobrooney
üzenetére
Nem rossz, még jobb klikkes menü sincs és látszólag csak okézhatsz - de persze a tabot is be lehet zárni.
Ha másképp nem megy, tiltsad le az ABP-vel az oldalt, vagy ha az nincs, a tűzfallal. (MBAM-t próbáltad már?)(#41642) netpeti98 Igazad van, akkor a foxban működik, de hogy lehet leszoktatni erről a guglit? (pedig a biztonságos keresés is ki van kapcsolva) Azelőtt nem csinálta.. Talán az lehet az oka, hogy erre a régebbi rókára váltottam nemrég
(esr 24) -
ceia
őstag
Erre tud valaki megoldást? Hiába van a beállításokban kikapcsolva az átirányítás értesítés, akkor is értesít

Megnéztem az about:configban, ott ezt találtam - itt már a két paramétert átkapcsoltam, eredetileg nem így volt. Sajnos ettől sem megy magától az adott oldalra. Természetesen újraindítottam a rókát és úgy próbáltam

Ez most pont egy PDF, de weboldalaknál is előfordul a dolog. -
Sam67
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Flash Player telepítésével kapcsolatban.
Win.7 64bit rendszeren futó Firefox 35.0.1 alá szeretném feltenni a fent említett program alábbi kiadását: Version 16.0.0.305
Az exe elindítását követően a következő hibaüzenet fogad:
"Az adobe Install Helper működése leállt"...és felajánlja, hogy keres megoldást a neten, vagy zárja be a programot.Korábbi Firefox verziók esetében soha semmilyen gondom nem volt a Flash telepítéssel, ezért nem értem mi a gond.
Most raktam újra a gépet, lehet, hogy valamilyen beállítást elfelejtettem beállítani a tűzfalon?
Az feltűnt, hogy a DirectX webes telepítője is azt írja, hogy ellenőrizzem az internet kapcsolatot, mert nem találja, holott zökkenőmentesen fut a net.Tűzfalbeállításokkal lehet a gond?
Eddig Comodo IS-t használtam, de most Avast 2015 van fent.
Itt kéne valamit be/át állítani?A segítséget előre is köszönöm.
-
törölt tag
válasz
looser
üzenetére
Nekem FB eme szarság miatt csak teker és teker , minden belépésnél más a kép FF-on.
# AdwCleaner v4.111 - Logfile created 08/03/2015 at 15:45:48
# Updated 18/02/2015 by Xplode
# Database : 2015-03-05.1 [Server]
# Operating system : Windows 7 Professional Service Pack 1 (x64)
# Username : XOYOX - AMADEUS
# Running from : C:\AdwCleaner.exe
# Option : Cleaning***** [ Services ] *****
***** [ Files / Folders ] *****
***** [ Scheduled tasks ] *****
***** [ Shortcuts ] *****
***** [ Registry ] *****
***** [ Web browsers ] *****
-\\ Internet Explorer v11.0.9600.17496
-\\ Mozilla Firefox v36.0.1 (x86 hu)
-\\ Google Chrome v40.0.2214.111
-\\ Opera v0.0.0.0
AdwCleaner[R0].txt - [1266 bytes] - [08/03/2015 15:32:13]
AdwCleaner[R1].txt - [1173 bytes] - [08/03/2015 15:36:49]
AdwCleaner[R2].txt - [1025 bytes] - [08/03/2015 15:41:37]
AdwCleaner[S0].txt - [1346 bytes] - [08/03/2015 15:34:00]
AdwCleaner[S1].txt - [1246 bytes] - [08/03/2015 15:39:18]
AdwCleaner[S2].txt - [954 bytes] - [08/03/2015 15:45:48]########## EOF - C:\AdwCleaner\AdwCleaner[S2].txt - [1012 bytes] ##########
-
looser
addikt
Helló! Nem tudja valaki, mit állíthattam el, ha az a jelenség, hogy FB-on a keresőben nem jeleníti meg a találatokat? Másik gép FF, IE, mindenhol működik (több gépen, böngészőben is próbáltam), csak ezen a gépen lévő FF-ban nem, de IE-ben igen.
Üdv :-)
-
DS39
nagyúr
alapvetően profilok kompatibilisek, nálad az volt a baj, hogy australisosról váltottál vissza régire, amiben vélhetően volt egy-két olyan beállítás, amit a régi nem tudott kezelni. erre figyelni kell, de ha csak rendszerújrahúzásra kell kiexportálni majd visszaimportálni a profilt, akkor ilyen nem fordulhat elő. (lévén azonos verziót telepítesz fel újra)
-
ceia
őstag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Én hordozható verzióról álltam át telepítősre, ráadásul másik verziószámúra (portable 29 --> esr24) és a kimentett profil úgy nem volt használható.. még jó, hogy a könyvjelzőket külön is exportáltam html-be és hogy az about:config beállításokról képernyőfotókat csináltam előtte - nem volt kis meló végignézni és beállítgatni mindent
De most jó, és úgy is néz ki, ahogy én szeretem. (újabb ff verzióval a classic theme restorer nem tudná ugyanilyenre sajnos) -
Vakegérke
félisten
-
rii
nagyúr
sziasztok
havercsajnak kell újratennem a gépét
ha esetleg nem tudná pld. gmail, face jelszavát, akkor azt pár file, vagy directory lementésével, és átmásolásával át tudom majd tenni a frissen telepített gépen levő firefoxra?nem a jelszó kell, mielőtt valaki megkérdezné .-(
-
scope2007
addikt
üdv!
tudjátok mi a hufilter új címe?
mert nem jön be az oldal
újrahúztam a gépet, most állítom be a firefoxot éppenáhhh csak megvan

[link] -
dragonfx
veterán
help
letöltöttm a 40mb.os firefox 36 telepitőt.
felrakja szépen.
és mikor elindulna valami prfil nem tölthető be faxság miatt nem indul el.
ez csak win 7 reinstallal orvosolható? -
Vakegérke
félisten
válasz
Bobrooney
üzenetére
AdwCleaner
Egy próbát megér. -
Bobrooney
senior tag
Skacok, az mitől lehet ha rákattintok valakinek itt ph-n a hozzászólásoknál az adatlapjára, akkor a felugró ablakom, mindig átirányított lesz valami ilyen olyan sz@r oldalakra? :S
Mit lehet ez ellen tenni?
Malware nem talál semmit, ABP van fent, pop-up os is. -
-
trassher
addikt
Sziasztok!
Mi a gond a java-val firefox alatt? Nem tudok az istenért sem belépni egy adott oldalra már legalább 1 hónapja. Legújabb 64bit-es java fent van, engedélyezve van. Hozzáadtam a kivételekhez az oldalt de akkor sem jó. Az első képen látszik hogy engedélyezve van a java de az oldal szerint nincs. Tudnátok segíteni esetleg? -
Rimuru
veterán
Azon felesleges vitatkozni hogy kinek mi a kényelmes, mindenki úgy használja ahogy akarja.
-
-
Feri1977
senior tag
Badarság. Én eleve teljes képernyőre nagyítom ki az összes oldalt amit nézek, hogy 60 cm-ről is lássam, és jól olvasható legyen, ha már 24-es a monitor, legyen kihasználva, bal oldalt fentről lefele fele annyi a terület a könyjelzőknek, mint fent végig, de ha nektek így jó akkor ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Extraflame pellet kályha
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Még az kéne, hogy ha már google.com, ne csak a címsorban legyen az, hanem a logó is olyan lenne mindig, amilyen éppen az usa-ban. Mert a logó maradt a magyar ünnepi címeres. Míg az angolnál tényleg az ott aktuális logót mutatja, az Anyák Napja témával. Azt hiszem az IP miatt a helyi ünnepi logókat mindenképpen ránk tukmálja a gugli..

(ha én használnék ilyen addon-okat biztosan ezt használnám, de teljesen alap user-ek szokták kérni, hogy rakjak fel ilyesmiket)

de olvastam , hogy sokan így jártak . Tudtok valamit ami kiszedi ezt a rohadt nőnapis xarságot ???