- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
DJ. Ru$y #58862 üzenetére
összeomlás:
Távolítsd el alaposan majd telepítsd újra a jelszavakat könyvjelzőket szinkronizáld de a többit nem ezt még újratelepítés előtt tudod kiválasztani a beállítások - fiók résznél - pipák ki - és utána feldobod frissen a kiegészítőidet majd használod aztán ha így stabil annyi idő eltelte után ami alatt már jönnie kellene az anomáliának akkor elkezdheted jobban belakni és mindegyik jelentősebb változtatás után teszteld.
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
válasz
DJ. Ru$y #58822 üzenetére
Nem plugin, jobb és több annál: FastStone Capture
-
DS39
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #44364 üzenetére
nem tudok ilyet. de lehet azért van mert frissítve lett a régi readerre és ott maradtak maradvány fájlok.
ezért mondtam, hogy le kell gyalulni, uninstall után érdemes manuálisan megnézni az adobe mappáit és törölni őket.illetve kipróbálhatod a firefox-ban lévő gyári (js alapú) pdf olvasót is.
-
DS39
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #44355 üzenetére
próbáld ki a 38 ESR-t, vagy a legfrissebb verzióval is. (41) illetve letiltott kiegészítőkkel, bővítményekkel.
a google street view amúgy tényleg bugos firefox alatt, szerintem szándékosan. az IE-ben vaj simán megy.
(nekem nem crashel, de olyan szokott lenne, hogy kb. 10 lépés/ugrásnál elkezdenek megjelenni fekete négyzetek, majd egyre több, míg végül semmit nem látni a világból. és ilyenkorra már ki sem tudok lépni, vissza a rendes térképre) -
-
milanfan
tag
válasz
DJ. Ru$y #43725 üzenetére
Igen,csak az a poén,hogy erről a cikkben egy szó nem esik!!!
Mert ha leírják,hogy ezzel és ezzel a hátránnyal jár,akkor nyilván meggondolja az ember,hogy kikapcsolja e vagy sem.Vagy az sem tudott róla aki a cikket írta,hogy ilyen gondot okoz...
Csak annyit írtak,hogy ezzel a beállítással jelentősen gyorsítható a böngésző sebessége.
Nem lehet minden átlag felhasználó IT guru!Ez egy iszonyú téves szemlélet,ami látom téged is megfertőzött...Amúgy köszi Mindenkinek a segítséget még1x!
-
frem1790
őstag
válasz
DJ. Ru$y #43012 üzenetére
Közben eszembe jutott, hogy régebben Chromot használtam, igaz az is ment a levesbe de munkahelyi gépen sikerült elérni - szerencsére avval
szinkronizáltam anno.
Így kb. háromnegyed részét sikerült visszanyernem a könyvjelzőimnek! Már ez is valami!
Innen üzenem mindenkinek: könyvjelzőket tessék menteni, mert úgy jártok mint szerénységem! -
-
DS39
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #42193 üzenetére
+ dokee78: azért ne keverjük, a Java plugin nem egyenlő a Javascripttel.
utóbbi alapértelmezetten engedélyezve van minden böngészőben, nem avul el, nem kell frissíteni, és tiltani is csak about:config-ban lehet. a Java plugin az Oracle cég bővítménye, mely különböző ilyen nyelven írt alkalmazások futtatására használható. A használata csak egyes esetekben szükséges. (netbank, esetleg netes játékok)nekem otthoni környezetben böngészőben nagyon régen nem volt rá szükségem, ezért nincs is telepítve.
(tanácsként mondom, ha ti sem használjátok, csak azért hogy legyen, rutinból telepíteni, majd később tiltani a böngészőben felesleges, mert ezek szerint nem használjátok) -
-
Rimuru
veterán
válasz
DJ. Ru$y #42012 üzenetére
Az is durva, sok kiegészítővel, ha letiltom őket akkor ~150Mb az indulás. Eddig ~1300Mb-ig ment fel a használat. Most letiltottam pár kiegészítőt (a legfontosabbak maradtak) egyelőre úgy nézem volt ott is pár memóriaszivárgás most ~370mb a használat. Majd pár nap múlva kiderül a "valós" eredmény.
-
ÉNERGIE
tag
-
Źşë'
addikt
válasz
DJ. Ru$y #41518 üzenetére
működik, de amint kilépek és vissza a beállítást elfelejti, ez ellen lehet tenni valamit?!
ill. van ez a Download Helper kiegészítő ami felismeri bizonyos oldalakon a videókat és le is tudja tölteni, most ez is bedöglött, a cachelt videók ott várakoznak a sorban, azaz nem tölt le semmit sem, ha újat addolok a letöltési listához csak növekedik a letölteni kívánt videók száma :/ nagyon elszúrtak valamit ezzel az új verzióval -
spammer
veterán
válasz
DJ. Ru$y #41442 üzenetére
Ha értesz a css-hez, akkor semmi különös dolog nincs, a stylish csak egy program, ami a css-t alkalmaza/lefuttatja, nem kell ismerni hozzá igazán semmi mást, csak a css-t.
A classokat meg id-ket stb. meg developer tools-szal tudod kinyerni könnyen, sőt, azonnal ki is tudod próbálni, át tudod írni, amit akarsz, azonnal alkalmaza is, azt hiszem még menteni is tud követletlenül.
(#41441) colomb2: ja értem, oké, valóban.
-
bgabi1
aktív tag
válasz
DJ. Ru$y #41336 üzenetére
A jogosultságokat már megnéztem és mindenre jogosult vagyok, kivéve alul a speciális kocka, de az még a rendszergazdánál sincs kipipálva, amúgy inaktív a kocka, ki sem lehet pipálni.
Már rég nincs a gépen az exe, mert napokkal ezelőtt letöröltem.
Törlésnél lemegy az 50 százalék, majd kiírja, hogy kérjek engedélyt a rendszergazdától, rányomok a továbbra-folytatja a törlést, majd kiírja, hogy ez a művelet nem fejezhető be, de most nem a rendszergazdát írja, hanem, hogy saját magamtól kérjek engedélyt. Akkor most ki a főnök? Én vagy a rendszergazda?
Nem akarnám feladni.
Most belenéztem mélyebben és a törlés is engedélyezve van nekem is, ennek ellenére kérjek azért mégis engedélyt magamtól. Megpróbálok letérdelni a gép elé. -
-
-
stingy2
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #41212 üzenetére
3 yt videot nyitottam meg, ebből 1-et kitettem fullscreenbe, mindhárom futott, semmi akadás, fagyás. ua. flash verzió, de cyberfox 64bites. hónapokkal ezelőtt a mindennapos lassulás, összeomlás miatt kukáztam az eredeti rókát, azóta 1 összeomlás sem volt.szóval lehet nem csak a flash a hibás.
sőt panaszkodtak itt páran a 35-re. nekem eddig ez az egyik leggyorsabb, legstabilabb build, nem is mertem még ráfrissíteni a 35.0.1-re.Diego: évek óta csak simán rátelepítem a régi flashra az újat, nálam sem volt még gond ezzel.
-
viharhozo
addikt
-
DS39
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #39815 üzenetére
megnyitod az ablock beállításait, ctrl+shift+f, saját szűrők fül, bal alul van egy biztonsági mentés gomb.
ott kiválasztott az új mentést, utána hogy hova mented, és a legfontosabb a legördülőből, hogy csak saját szűrők.ebből kapsz egy txt fájlt, ezt meg az Adguard-ban be tudod importálni.
(ott a Settings, User filter, Import) -
DS39
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #39806 üzenetére
felraktam ezt adguardot, és a beállításokban beimportáltam neki az ABP saját szűrőimet.
úgy tűnik megfelelő neki, dacára annak hogy jó néhány úgy kezdődik, hogy | vagy ||amúgy nálam nem hozott igazából gyorsulást, se ram csökkenést se, de el kell ismerni elég jó cucc.
+1 a javára hogy ez eltünteti az outlook.com-ról a felesleges oldalsávot.
-
DS39
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #39806 üzenetére
ez engem is érdekelne, mert ha vmilyen formában átültethetőek a saját szűrők, nyitott vagyok a váltásra. bár én elfogadom, hogy a reklámblokkoló miatt kicsit lassabb a böngésző. (mondjuk ez relatív, mert ha nem lenne, akkor egy hirportálon található sok flash banner pörgetné a procit, az sem jobb helyzet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged