Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthewus
őstag
- 1 kattintás a csillagra könyvjelző mentése, második kattintásra feldob egy menüt, oda rakod ahova akarod
- CTRL+D-nek mindig működnie kellene
- FF29+ a csillag melletti ikonra kattintva előjön a könyvjelzők menü, ott elérheted a nem rendezett könyvjelzőket is
- CTRL+Shift+B majd a Nem rendezett könyvjelzők mappát behúzod a Könyvjelzők menü alá, az ALT billentyű megnyomásakor előjön a menüsör és a Könyvjelzők menüből el tudod érni a Nem rendezett könyvjelzőket -
ceia
őstag
Tudjátok mi zavar engem a FF-ban? Hogy nincs egy Add bookmark gomb. Illetve van a csillag, de az az Unsorted bookmarks-ba teszi, ami ráadásul a Bookmarks menüben nem is lászik! Ennek mi értelme? Kipróbáltam, hogy ha nem bal, hanem jobb klikket nyomok rá, hátha ad lehetőséget választani: Nos, a jobb klikk a csillagon ugyanazt csinálja, mint a bal! Érdekes..
A Ctrl + D nem mindig működik, és az nem is gomb. A csillag pont jó lenne, ha a normális Add bookmark funkció lenne rátéve..
Szívesen megkérdezném a Mozillásokat, mégis miért nem úgy csinálták, és mi a fenének kellett az Unsorted bookmarks mappa??
A Toolbar Buttons kiegészítő megoldaná, de eléggé sokat tud, félek, hogy lassítaná a böngésző kezelhetőségét. Szerintetek?Gyakran használom a könyvjelző mentést, ahelyett hogy sok tabot tartanék megnyitva. De amúgy is "gyűjtő" vagyok, 2500-3000 között lehetnek most a könyvjelzőim

-
ceia
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nyilvánvaló, ezek a hackerek MacOS-t használnak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! 39.0.3 frissítés óta a "Hivatkozás küldése e-mailben..."-re, Gmail fiókom helyett a Chrome jön be. Ezt, hogy lehetne visszaállítani?
-
Apaxp
senior tag
Köszönöm a segítő szándékot de legyalultam a 41-a2 64bites verziót. Kitöröltem minden firefox adatot/fájlt/mappát. Syncbe csak a könyvjelzők és a mentett jelszavak maradtak. Újratelepítés után ismét csinálta problémákat. Ismét teljes takarítás és ment fel a 41-a2 32bites verzió. Ez is problémás volt. Ismét takarítás és most a stabil 39.0.3 32bites ment fel. Ez most mindent jól csinál.
A firefox developer editionba valamit elcseszhettek rókáék, ezért nem ment a flash és néhány xpi telepítés.
Egyelőre marad a stabil verzió. -
Apaxp
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Akkor nem értem. 41a2 64bites van fenn és azt írja hogy nem telepíthető mert nincs ellenőrizve.
Akkor most jött el az uninstall/reinstall ideje, úgyis gond van a flash player dolgokkal is. -
-
Apaxp
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődöm hogy valakinek engedi ennek a kiegészítőnek a firefoxos változatát telepíteni a firefox. Tegnap frissítettem és tiszta lapot csináltam és most nem működik sehogy sem a telepítés. Esetleg ez helyett valami hasonló működésű kieg is jöhet bár ez nekem nagyon bejött eddig. -
válasz
Fandango
üzenetére
Akkor épp az indexet olvastam, és az elsőt linkeltem amire ráakadtam, azt meg már csak később néztem, hogy az abban lévő link is ide mutat vissza. De egyébként nincs ilyen kötelezettségünk nekünk se, ez szerencsére nem olyan mint a Telekom fóruma, hogy ha leírod, hogy DIGI, vagy UPC, akkor kimoderálják a hsz-ed, szinte szövegkörnyezettől függetlenül.
Témára visszatérve, én is feltettem a 38.1.1 ESR Portable verziót, és ebben már ha megnyitom a Súgó -> Firefox névjegye menüt, akkor nincs frissítések keresése gomb, hanem azonnal keresi is a frissítést.
-
Fandango
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ejnye benye Topikgazda, legalább az IT Café hírt linkelted volna.

-
Rimuru
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az is eleg ha tiltva van a pdf olvaso (mint pl nalam), about:config alatt pdfjs kulcsszo alatt barki megtalalhatja.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Megnéztem, az enyém már rendben van.

-
DS39
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
szerintem az átlag userek 70-80%-a felül ennek, és gyakorlatilag csak ezért van telepítve a Java plugin, közben csak a JS-t használja, amihez nem kell semmi, pusztán nem kéne letiltani kiegészítővel.
-
Jaj basszus, ennek sikerült felülni, bizonyára felületesen olvastam, és a második pont szúrt szemet elsőként, hogy le vannak tiltva a Java bővítményei, mert sebezhetőek, erre írtam válaszul, hogy frissítse.
Mondjuk ez is ráfér, bajt nem csinál vele, igaz nem is oldja meg az eredeti problémát.
-
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Tegnap még betöltötte a böngésző a gmail-t. Most ezt írja:
A JavaScriptet engedélyezni kell, ha használni akarja a következőt normál nézetben: Gmail. Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. A normál nézet használatához a böngésző beállításainak módosításával engedélyezze a JavaScriptet, majd próbálja meg újra.2 Java bővítmény van.
Java Deployment Toolkit 8.0.310.13 sebezhető. Legyen óvatos (letiltva)
Java(TM) Platform SE 8 U31 sebezhető, és frissíteni kell. (letiltva)
Ha ezen a frissítésre kattintok, akkor nem frissül, hanem egy oldalt tölt be ahol angolul magyarul magyarázza, miért van blokkolva.A HTML nézet helyett szeretném megint normál nézetben látni a leveleim. Hogyan lehet megoldani? Firefox már a 39.0.3-as.
-
rii
nagyúr
ha van több json állományom, vagy kiexportálva többféle bookmarks.html-ba, akkor egy új böngészőbe be lehet tenni mindet?
ha össze akarnám olvasztani őket egy még új böngészőbe?
-
rii
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
áhhh ... köszönöm!
..... spammer útmutatását nem tudtam követni ... bénéztam .... menüből sehogyse lett meg ... .... de így már megvan ....
-
-
rii
nagyúr
sziaszok
meg szabadna kérdeznem, hogy a bookmark-okat a bookmark menüből és a bookmark toolbar-t hogy lehetne lementeni, hogy beolvaszthassam egy másik böngkészőbe .... ?
-
Vakegérke
félisten
Youtube video, vagyis egy kép róla. Olyan, mintha 4:3-as megjelenítés lenne balra tolva egy szélesvásznú kijelzőn. Ez a HTML5 hibája, vagy valami más gebasz? Ha visszaállítanám flash-re, az segítene? Ha igen, hogy kell?
-
mekker
őstag
válasz
mekker
üzenetére
Na, sikerült az új lapra hátteret berakni.
1. about:config > browser.newtab.url > about:blank
2. Stylish addon feltelepítése
3. Új stílusfájl:
@-moz-document url("about:blank") {
* {
background: url("file://C:/<elérési út>") !important;
background-color: black !important;
background-size: 100% !important;
background-repeat: no-repeat !important;
}
} -
Esetleg meg lehet még próbálni az ESR Flash Player-el is.
Extended Support Release - Flash Player 13.0.0.309
Windows -> Plugin-based browsers
-
Apaxp
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ne haragudj. Én arra reagáltam amit írtál
"...de IE (EDGE) és Chroma alatt igen, azok meg ugye valahol közös alapokon mennek"
-
mekker
őstag
Mivel a GlassMyFox csak W7 alatt működik, ezért szeretnék az about:newtab helyére berakni valami hasonló hátteret.
-Ha saját html-t rakok be, akkor az URL-sávban ott marad a címe.
-Ha addonnal rakok be hátteret, akkor meg ott marad az a mafla fogaskerék, és rak be mellé egy másikat is
Hogy lehet valamelyiket a kettő közül orvosolni? . -
-
Apaxp
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Bocs de azt hiszem értelmesen írok. Tehát: 1, firefox nem nyitja 2, IE EDGE nem nyitja. 3, google chrome nyitja
-
-
Apaxp
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Na de a win10 saját böngészője sem nyitja. A chrome meg igen? Az furcsa policy ami enged is meg nem is.
-
Ez megint valami Windows 10 policy-vel lesz szerintem összefüggésben...
-
Apaxp
senior tag
Sziasztok!
Ki tudja mi a túró van a flash playerrel a rókában windows 10 rendszeren. Se a róka se az edge nem nyitja meg ezen az oldalon a lejátszót sólymok . A chrome viszont minden további nélkül megy. -
Esetleg a profile manager-ben törlöd a profilodat.
firefox.exe -P
https://support.mozilla.org/en-US/kb/profile-manager-create-and-remove-firefox-profiles
-
oncsi
őstag
Hogyan lehet a 39-es Firefoxot alap beállításra hozni? Sajnos a Hardver apró képei nem jelennek meg, és már napok óta szívok vele. Más böngészővel jó. (win 7, De Linuxon is jó)
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Elképzelhető, mert szinte mindenhol rákérdez, és kb azóta mióta Windows 10 van

-
-
törölt tag
Mióta áttértem W10-re, elég sok hazai weboldalnál rákérdez erre a Firefox:

Amit azért nem gondolok, hogy hirtelen mind elkezdtek áttérni SL-os videókra

-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Beágyazott facebook kommentek, beágyazott instagram képek, beágyazott videók szinte sehol nem mennek. Egyik sem nagyon izgat, én így használom.
-
No majd meglátjuk, eddig nekem megy minden, de majd próbálom észben tartani, és ha nem megy valami akkor gondolok erre is.
DJ. Ru$y, facebook-ot körülbelül havonta egyszer nézem meg, 5 percre, és kilépéskor mindig felfüggesztem a fiókot, annyira nem érdekel. Majd valahogy túlélem.

-
vlevi
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen, de sajnos megvan az a hátránya, hogy elég sok oldal nem működik, hw kikapcsolod.
-
Fandango
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen, már volt róla szó.
-
Ez megvolt már?

Ezzel aztán felpörög a Firefox
Egy nemrég fejlesztett „Tracking Protection” funkció bekapcsolásával nem csak a böngészés sebessége nő, hanem a felhasználókövetés is visszaszorítható.
-
BullZeye
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem portable, sima mezei firefox.exe van pinnelve.

Visszatértem 10ről 7-re, nem tetszik a win3.1 dizájn, itt jó.
-
Matthewus
őstag
-
oszy
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem ismerem, de nem is tudom kezelni.

-
Esetleg ez?
-
Donvit078
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi egyébként a Kaspersky kavart be nekem importálnám kellett a tanúsítványukat...de azért ez mekkora kibaszás...
-
válasz
Donvit078
üzenetére
Szia!
A családbiztonság (family safety) egy Windows funkció, és nem a Firefox tehet róla, hogy ilyen újításokat dobott be a Microsoft. Az alábbi oldalon le van írva, hogy mit kell csinálnod...
https://support.microsoft.com/en-us/kb/2965142
Known issues for Firefox users
Itt pedig, ha csak egy mód van rá, egy árnyalatnyival fogalmazz légyszíves finomabban.
Köszi!
-
oszy
veterán
Srácok! Segítsetek! A jelszavakat szeretném átvinni Safariba költözés miatt. Mentettem minden adatot a syncbe, látszólag minden oké volt. Mikor be akarok jelentkezni az Firefoxba azt írja "A Sync hibát észlelt szinkronizálás közben: Ismeretlen hiba. A Sync automatikusan újra próbálja a műveletet."
Rákerestem, de nem lelem a megoldást
Valaki írta, hogy neki is volt, de majd elmúlik. Viszont tegnap óta ezt csinálja! 
-
Donvit078
tag
mi a jó büdös k anyjáért csinálja ezt a szemét fox...annyira elegem van ebből a lassú tákolt böngészőből csak máshoz egyszerűen nincsenek meg ezek a kiegészítők és kénytelen vagyok használni...

-
válasz
Kékes525
üzenetére
OK, rendben, most még kint dolgozgatok leginkább, csak kaja után beugrottam megnézni mi a helyzet itt, majd este visszatérünk az összefoglalóra is. De köszönöm Neked is az észrevételt!

szerk.:
Mondjuk mivel azok logout cikkekre mutatnak, és sajnos Winner_hun azóta nem készített újabbat ezekből, így a frissítés nem olyan egyszerű, azt össze is kellene szedni valahol.Mondjuk egy-két Firefox-al kapcsolatos bejegyzés van még.
-
-
BullZeye
veterán
W10 alatt sikerült valakinek pinnelni taskbarra firefoxot? Nálam létrehoz egy ikont, amit ha megnyitok megnyitja egy új helyen a taskbaron, és az ikon ott marad.
-
DS39
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
kiegészítő(addon) != plugin. a plugin-ekből flash, java és társaiból a 64 bitest kell majd hozzá telepíteni, a kiegészítőkből nem gondolnám, hogy bármelyik ne működne, az platformfüggetlen. (bár ez sem teljesen igaz, mert Firefox OS-hez biztos nem mindegyik jó, és fordítva)
-
Kékes525
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Először is köszönet az összefoglalóért!

Annyi javaslatom lenne, hogy a hasznos kiterjesztések ki kellene az újabbakkal is bővíteni, 2007-es és 2008-as cikkekre mutatnak a hivatkozások.
-
Matthewus fórumtárs hathatós segítségével gyors aktualizáláson, és némi formázáson esett át a téma összefoglaló.
Ezért mindenképpen köszönet neki!

Ha valakinek van még javaslata, észrevétele, hozzáfűznivalója, az jelezze akár itt is, mondjuk egy OFF hozzászólás keretében, de lehetőleg külön hsz-ben, amiben csak ez a téma van, hogy megbeszélés után ezeket ki lehessen takarítani a topikból.
-
daczkó
aktív tag
uBlock origin mellé van értelme egyéb privacy-s kiegészítőt használni? Mondjuk Ghostery vagy Disconnect? Ha jól nézem ugyan azokból a listákból dolgoznak
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Engem már többször kisegítettél, úgyhogy Nekem személy szerint
pozitív, hogy itt vagy!
-
adsl
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Feltöltési sebességet itt se mér.Egy idő után azt írja ki hogy A várakozási idő lejárt.
-
Ezen az oldalakon sem mér?
-
adsl
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem tudom hol kell megnézni hogy blokkolja e?Más böngészőbe se mér...
-
-
netpeti98
addikt
válasz
HZoli87
üzenetére
Ez is érdekes lesz: Firefox Idea Town
Intruder2k5: Jó hogy végre van egy topikgazdája a témának.

-
adsl
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
-
adsl
aktív tag
Sziasztok.Tudom nem ide tartozik de nálatok jól mér a Speedtest?Nálam a feltöltésnél nulla értéket mér.
-
daczkó
aktív tag
Ki melyik gmail kiegészítőt használja?
-
Fandango
veterán
Koszi az infot, remeljuk tenyleg minden gond nelkul fog menni.
-
tévelygő
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm a segítséget!
A Family Safety tiltotta le a webhelyet! -
válasz
tévelygő
üzenetére
Nézd meg ezt, hátha...
https://support.mozilla.org/hu/questions/1070864Esetleg ez is segíthet...
https://support.mozilla.org/hu/questions/1028755 -
tévelygő
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap frissítettem operációs rendszerem Win 10-re. Frissítés után a Firefox39.0 verzió operációs rendszerben nem tudok belépni a Facebook oldalra. Felhasználó és jelszó beírása után ez fogad:
Újratelepítés már megvolt. Csak a Firefoxban van ez a probléma, más böngészőkben simán beenged.
Mi lehet a hiba? -
válasz
Fandango
üzenetére
Tényleg érdekes kérdés, de én nem hiszem, hogy más plugin-ek kellenének majd, mert számomra az lenne a logikus, hogy a felület amin a plugin kommunikál az alkalmazással, már platformfüggetlen, ahogyan Windows és Linux közt is átjárás van ilyen téren. Gond akkor lehet, ha valamely plugin csomag bináris exe file-t is tartalmaz. Azt nem tudom van-e egyáltalán ilyen... Persze mindez csak logikus gondolatmenet akar lenni, nem megalapozott infó.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Valaki írta, hogy neki is volt, de majd elmúlik. Viszont tegnap óta ezt csinálja!