- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #69230 üzenetére
Súgó / több hibakeresési információ (vagy about:support) oldalon a Firefox felfrissítése megoldotta a problémát. Kiegészítőket újra le kellett tölteni / beállítani, de végre jó.
-
Winner_hun
félisten
Az utóbbi időben (elmúlt ~2 hét) nehezen tudok file-okat csatolni e-mailhez vagy bárhova máshova.
A windows fájlválasztó párpeszédablaka összeomlott. Nem választható ki fájl vagy mappa. Ez firefox vagy win probléma? Se itt, se win 10 topik, se google nem adott erre a problémára találatot.
-
Winner_hun
félisten
Az eszköztárról a kezdőlap és az új lap gomb pár hete véletlenszerűen eltűnik. Ha megnyitom az eszköztár beállításait akkor visszajönnek és ott is maradnak. Ismert bug?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Rimuru #63345 üzenetére
A böngészőben megnyitott lapokhoz minek süti? Csak a lapok, ha be kell jelentkezni vagy valami egyéb van akkor az nem gond. De ha PC-n van 10 megnyitott lap, laptopon megnézek belőle 3-at, azokat bezárom, akkor PC-n az a 3 már ne legyen ott, tűnjenek el onnan is. Ha magas elvárásom van akkor inkább nem is küzdök vele mert felesleges.
-
Winner_hun
félisten
Ok. A beállításoknál az Előző munkamenet helyreállítása inaktív lesz ha a sync be van kapcsolva. Előző munkamenet helyreállításával visszajönnek a lapok. Ez így nagyon nem kényelmes. Sync off esetén nem kell vele bajlódni. Ez így normális?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #63338 üzenetére
84-es firefoxban nincs minden veszve.
Ezen az oldalon a(z) X:\Users\[Felhasználói név]\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\[profil neve].default\sessionstore-backups mappában lévő previous.jsonlz4 file-t behúztam a bal dobozba, majd a Scrounge URLs gombra kattintva már ott is voltak a hiányzó lapok. Előtte be lehet állítani hogy miket listázzon, nekem a megnyitott lapok kellettek.Na akkor jöhet a próba 2 lapok szinkronizálására. Jelentem én ettől sokkal többet vártam, vagy nem jövök rá a titok nyitjára. Reméltem hogy a gépről laptopra szinkronizálás után a lapok ugyanúgy megjelennek laptopon, mint PC-n. Ehelyett ott van a szinkronizált lapok között a lista. Elég megtévesztő ez így hogy nem ugyanazt az állapotot tudom folytatni az egyik gépen mint amit a másikon abbahagytam.
Hihetetlen. Bezárom PC-n a böngészőt sok megnyitott lappal, elindítom újra és a lapoknak hűlt helye. Valaki elmagyarázná a Sync lényegét / használati módját? Köszipuszi.
-
Winner_hun
félisten
Ez a sync olyan baromi jól működik hogy az összes megnyitott lapom eltűnt. Laptopon nem volt semmi adat, megnyitott lap, azt húzta volna át az asztali gép? Ha igen, akkor a könyvjelzők, jelszavak miért nem tűntek el?
-
Winner_hun
félisten
A sync hogy működik? PC-ről laptopra szinkronizálnék, pár dolog átkerült pedig minden be van pipálva. Mennyi idő alatt megy végbe? Lapok közül semmit se látok
-
Winner_hun
félisten
56-os verzióról felmerészkedtem a legújabbra. Tabmixplus több soros tabokba rendezése hiányzik. Meg mások is, de azokat még csinálgatom, itt viszont elakadtam. Van erre megoldás?
-
Winner_hun
félisten
A kedvenceknél a youtube ikonja ph-s lett. Ha törlöm és újra felveszem, marad a ph-s. Hogy lehet helyrehozni?
-
Winner_hun
félisten
Olyanra van lehetőség hogy beállított ablakméretet billentyűkombinációval be lehessen állítani?
-
Winner_hun
félisten
A Classic Theme Restorer-t ez visszahozta: Disabled Add-on Fix for Firefox 47 - 56
Előtte bármivel próbálkoztam ami itt le volt írva, nem volt hatásos. Hagytam is a témát pihenni, most kicsit keresgéltem, majd rátaláltam a megoldásra. -
Winner_hun
félisten
Megnyitott lapok / URL sáv hogy cserélhető fel? A classic theme restorer kell hozzá? A lapok fent vannak, alatta az URL sáv de nekem ez fordítva kéne.
-
Winner_hun
félisten
válasz
szabolcs77 #58794 üzenetére
Már próbáltam, nem oldotta meg. Amit felhúztam új lap gombot a lapokhoz az eltűnt. Alapértelmezett téma van, a classic theme restorer-t használnám, de nem megy.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Atomixx #58793 üzenetére
Ez van az értéknél:
{"placements":{"PanelUI-contents":["edit-controls","zoom-controls","new-window-button","privatebrowsing-button","save-page-button","print-button","history-panelmenu","fullscreen-button","find-button","preferences-button","downloads-button","search-container","add-ons-button","bookmarks-menu-button","developer-button","sync-button","pocket-button"],"status4evar-status-bar":["status4evar-status-widget","status4evar-progress-widget","status4evar-download-button","status4evar-legacy-widget"],"addon-bar":["addonbar-closebutton","status-bar"],"PersonalToolbar":["personal-bookmarks"],"nav-bar":["home-button","urlbar-container"],"TabsToolbar":["tabbrowser-tabs","tabmixScrollBox","new-tab-button","alltabs-button","tabmix-tabs-closebutton"],"toolbar-menubar":["menubar-items"]},"seen":["pocket-button","status4evar-legacy-widget","_d10d0bf8-f5b5-c8b4-a8b2-2b9879e08c5d_-browser-action","developer-button","screenshots_mozilla_org-browser-action","toggle-button--jid0-gxjllfbcoax0lcltedfrekqdqpijetpack-awesome-screenshot-toolbarbutton"],"dirtyAreaCache":["TabsToolbar","nav-bar","PanelUI-contents","status4evar-status-bar","addon-bar","PersonalToolbar","toolbar-menubar"],"currentVersion":6,"newElementCount":8392}
-
Winner_hun
félisten
válasz
szabolcs77 #58791 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
A megnyitott lapok UTÁN hogy lehet odavarázsolni az új lap gombot? Miután a firefoxnál pár napja valamit elcsesztek visszakerült az URL sávba - onnan felhúztam a lapok mellé, de eltűnt és sehol se találom. A testreszabásnál - ahol sikeresen eltüntettem - nincs ott az új lap gombja.
-
Winner_hun
félisten
Újra felrakva a tabmixplus-t, megy. Azt hittem engedélyeződni fog. A Classic Theme Restorer-t honnan lehet beszerezni? Ezt a lekerekített borzalmat nem akarom látni.
-
Winner_hun
félisten
válasz
ArthurShelby #58712 üzenetére
Én 56-os verziót használok, frissítések ki vannak kapcsolva. Egyszer olvastam hogy majd valamelyik verzióban visszajön a kiegészítők támogatása... várom már.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #58706 üzenetére
Mozilla oldalán:
We rolled out a hotfix that re-enables affected add-ons. The fix will be automatically applied in the background within the next few hours. For more details, please check out the update at https://support.mozilla.org/en-US/kb/add-ons-failing-install-firefox -
Winner_hun
félisten
56.0.2.
Tabmixplus kiegészítő letiltódott. Itt aszongya:Mit kell tenni, ha egy aláírással nem rendelkező kiegészítőt kíván használni? (tapasztalt felhasználók)
A Firefox Extended Support Release (ESR), a Developer Edition és a Nightly verziók felülírhatják a beállítást, ami szükségessé teszi az aláírás meglétét a kiterjesztések telepítésénél az xpinstall.signatures.required paramétert false-ra állításával a Firefox Configuration Editor-ban (az about:config oldalon). Léteznek speciális Firefox verziók ezen kívül is, amelyek engedélyezik ezt. Az Add-ons/Extension aláírással kapcsolatos további információ a MozillaWikiben olvasható.
Ezt megcsináltam, de nem tudom engedélyezni. Mit tegyek?
-
Winner_hun
félisten
Megzakkant a böngésző
A könyvjelzők eltűntek, pedig a helyi menüben be vannak kapcsolva. Ugyanígy eltűnt az url sáv is. Kezdőlap, utolsó munkamenet nem jön be a bezárás után, csak amennyi a képen látszik.
A könyvjelző eszköztárat ha kikapcsolom és visszakapcsolom akkor megjelennek és működnek is a böngésző bezárásáig. Az url sáv nem jön vissza. Ha a testreszabásra megyek rá akkor bejön egy új, üres lap aminek Testreszabás a neve, de ennyi, semmit nem lehet csinálni.
56.0.2-es verzió, nem fogok frissíteni mert egy rakás kiterjesztéstől akkor el kell búcsúznom. Mitől van ez a baj és hogyan lehetne orvosolni? -
Winner_hun
félisten
Ha fut az 52-es firefox akkor a portable 57-es sír és nem hajlandó elindulni. Ha elindítom a hordozható verziót, majd utána az 52-est akkor megy a kettő egymás mellett. Összeakadhatnak, okozhat ez gondot?
-
Winner_hun
félisten
Ezt az oldalt (https://ibank.cib.hu/cib_ebank.html) szeretném új lapon futtatni. Tegnap feltettem egy bétát, majd kukáztam is, nem tetszik hogy nem mennek a kiegészítők. Visszatettem a régebbi verziót amivel még működött a CIB új lapon, az előző profilt mindenestül visszamásoltam de nem hajlandó menni, le kell tölteni plugint, majd azt indítani és akkor majd külön ablakban hajlandó futni.. na nekem erre semmi szükségem, új lapon egyből jöjjön be és kész. Hogy lehetne ezt ismét kivitelezni, milyen beállításaim mehettek el?
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
Az 53-as verzióban a cib internetbankot nem tudom megnyitni a böngészőben új lapon, csak külön ablakban. Erről olvastam is, nem is akartam frissíteni, letiltottam az automata frissítést, viszont egy másik gépről profilt kellett másolni, az én gépemen ellenőriztem hogy minden rendben van-e (elsőre nem volt), és kapásból frissítette is magát. Visszatennék régebbi verziót, de a hivatalos oldalon ajánlott link 404-et dob. Ha valaki tudja ezt a linket megoszthatná velem, plusz a topik összefoglalóba is bekerülhetne hogy ne kelljen keresgélni.
De ha van mód a cib netbank aktív ablakban, külön lapon való futtatására az lenne a legjobb. -
Winner_hun
félisten
Egy ideje eléggé nyögvenyelősen ment a böngésző. Ma kapott a gép egy újabb processzort, elég jól megtáltosodott. Egy dologgal viszont továbbra is gondom van: indavideón ha bekapcsolom a HD-t akkor amíg a letöltés megy addig szaggat a videó. Amint letöltődött a tartalom kisimul a lejátszás. Másnál is előfordul ez?
-
Winner_hun
félisten
válasz
EmptyParadox #48522 üzenetére
Elindítottam a gépet, majd a böngészőt és írtam volna valamit, erre jött a krix-krax. Most nyomkodtam az Alt+Shift-et, de nem jött elő a probléma.
-
Winner_hun
félisten
válasz
donmackó #48476 üzenetére
Eljö¨t¨t a ¨köve¨t¨ke¨ző ö¨tperces ¨baj¨, mos¨t más ¨kara¨k¨tere¨ke¨t s¨zúr ¨be ¨bi¨zo¨nyos ¨kara¨k¨tere¨k elé. A ¨beáll¨í¨táso¨k vál¨to¨za¨tla¨no¨k.
Böngésző újraindítása helyrehozta. Ezzel lesz valami, már csak azt kéne kideríteni hogy mi.
-
Winner_hun
félisten
válasz
donmackó #48476 üzenetére
Nem, nem szokásom. Ha nem lesz jó akkor már tudom merre keressem.
Jelenleg jó és ilyen. -
Winner_hun
félisten
ˇMi bˇaˇjˇa ˇvˇan ˇa bönˇgészˇőnekˇ? Néhˇa rˇáˇjön ˇaz ötˇperc, ˇakkor ˇaz itt olˇvˇashˇatˇó ˇprobléˇmˇa ˇjön elˇőˇ. Néhˇánˇy ^(sokˇ) kˇarˇakter elé betesz ezt-ˇaztˇ.ˇ.ˇ. ˇMˇás ˇproˇgrˇaˇmbˇan neˇm ˇjönnek elˇő ˇplusz kˇarˇakterekˇ.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Matthewus #47573 üzenetére
44-es firefoxra nem telepíthető
mod: Ja hogy már 48-as verziónál jár a böngésző.. hogy miért nem frissítette magát azt nem tudom. Feltettem, ezt nem fél perc lesz belőni, majd ha lesz időm akkor foglalkozok vele. Arra egyelőre jó volt hogy amit használtam azt is eltüntette. Na meg ezzel lapon belül is eltűnik ha nem rajta van a fókusz.
-
Winner_hun
félisten
Ctrl+F - alul előjön a keresőmező. Ha másik lapra megyek át akkor eltűnik. Hogy lehet ezt a helyén marasztalni, illetve ennek a mezőnek a bezárásához az x jobb oldalon van. Régebbi (19-es) verzióknál még nem ott volt. Ezt át lehet helyezni?
-
Winner_hun
félisten
Az mennyire természetes ha egy oldal betöltés közben van, az URL sávban kijelölök egy részt, jobb klikk - másolás kiválasztása után be szeretném illeszteni a kimásolt részt de nem másol ki semmit a böngésző, csak a helyi menü tűnik el?
-
Winner_hun
félisten
64 bites verzióhoz nincs java? Ezt hiába teszem fel, nem lehet ellenőrizni utána a verziót
64-bit Java for Windows
Recommended Version 8 Update 71 (filesize: 54.16 MB)
Release Date January 19, 2016We are unable to verify if Java is currently installed and enabled in your browser.
If you have installed Java and there is an error with the verification, there could be a configuration issue (eg. browser, Java control panel, security settings) or the Java plug-in is blocked by the browser. Try restarting your browser before trying to verify the installation again, and check that the browser allows Java to run.
-
Winner_hun
félisten
válasz
scope2007 #45860 üzenetére
Letiltottam az összes kiterjesztést, nem javult a helyzet. A youtube se olyan mint volt, lassabban vált teljes képernyőre, majd a teljes képernyőt elhagyva is szenved, a böngésző teljes tartalmát kitölti (nem teljes képernyőn használom a böngészőt, csak a monitor felén) még kb. 1 mp-ig ha kilépek a teljes képernyő üzemmódból.
Plusz hogy lehet beállítani hogy a Fájl, Szerkesztés.... felett ott legyen az éppen látogatott weboldal neve / címe?
-
Winner_hun
félisten
Van tesztprogram amivel ki lehet szűrni hogy lassú-e a böngésző, ha igen akkor mitől? A 19-es verzióhoz képest ez a negyvenakárhányas szörnyű.
-
Winner_hun
félisten
Sajons nem oldotta meg a problémát. Ha windowsos lenne akkor a 19-es firefox miért nem csinálta?
-
Winner_hun
félisten
Frissítettem 19-es verzióról a legfrissebbre. Az url sávot valahogy a lapok fölé kell majd erőszakolni mert ez így szörnyű. Meg valami színesebb téma is kell. Viszont ami sokkal jobban zavar: átmenettel jönnek a felugró ablakok (pl. ha hozzászólás írásánál rányomok a link gombra) és ezért nagyon lassú (számomra) míg bejön a tartalom. Ezt ki lehet valahol lőni?
-
-
Winner_hun
félisten
Van olyan kiterjesztés vagy beállítás hogy a lapok között jobbra balra lehessen vele lépkedni? Pl. jobb egérgombot lenyomom és mellé az előre / vissza gombot. Ezen kívül ne kelljen a lapokra vinni az egérmutatót, ha a böngészőben van akkor működjön. 19-es Firefoxhoz kell. A talán ez a kiterjesztés jó lesz meg nézd meg ezt a kiterjesztést típusú "segítségek" nem kellenek, csak konkrét megoldás érdekel.
Egy kiterjesztést találtam amivel a jobb egérgombot lenyomva és a görgőt görgetve lehet a lapok között lépkedni de ez nem jó mert erre nekem más funkció van beállítva és összeakadnak.
-
Winner_hun
félisten
Ctrl+F-nél mióta számít a kis és nagybetű?
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
Nem tudom törölni az előzményeimet. Illetve tudom, de gép újraindítása után ugyanúgy ott vannak a böngészőben. Ez mitől van?
-
Winner_hun
félisten
Van arra lehetőség hogyha lapot húzok és véletlenül nem a lapoknál van a lap akkor NE nyisson a lapból új ablakot?
-
Winner_hun
félisten
A lapcsoportokat le lehet tiltani, hogy SOHA, semmilyen körülmény között NE lehessen előhívni?
-
Winner_hun
félisten
Google képkeresés. Bejön (legalábbis nagyjából) aztán várakozás, kifagyást szimulál a böngésző kb. 5-7 mp-ig. A böngészőm a tálcámon mindig bal oldat van (azt indítom elsőnek). A google képkereséses kifagyáskor olyan mintha újra megnyílna a böngésző, a tálcán bal oldalról jobb oldalra ugrik és utána már megy rendesen a képek közötti bogarászás. Pár napja csinálja - csak nálam? A böngésző a tálcán való áthelyeződéskor nem záródik be / nyílik meg újra.
-
Winner_hun
félisten
Hol lehet beállítani hogy a letöltési lista mindig törlődjön a böngésző bezárásakor?
-
Winner_hun
félisten
A TabMixPlus nagyon hiányzik, remélem hamarosan lesz a 17-es FF verzióhoz is.
-
Winner_hun
félisten
Használja innen valaki az AutoCopy kiterjesztést? 2-3 napja nem működik. Se a kiterjesztés, se a Firefox nem frissült, ez csak úgy gondolt hogy akkor nem működik tovább.
-
Winner_hun
félisten
html5-nek mi értelme van? Tecsős videó végigmegy, visszatekerem és nem hajlandó elindítani. Meg a teljes képernyős módban is van ami képes eléjönni, nem az van legfelül (pl all in one sidebar simán beugrik.
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
WonderCSabo #26063 üzenetére
twitch.tv
Nem az első eset volt hogy kivágta másik ablakba. Hogy máskor melyik oldalt rakta ki azt passz, szerencsére nem túl sűrűn fordul elő. -
Winner_hun
félisten
Mitől van az hogy több lap van nyitva, nézek egy stream-et, majd egyszer csak a firefox úgy gondolja hogy a stream-es lapot kirakja külön ablakba. Miért csinálta? Az új ablakban az adást már nem tudom teljes képernyőre kirakni.
-
Winner_hun
félisten
Van arra valami megoldás hogy az oldalhoz tartozó sütiknél az 1 napos lejárati idő 1 évre át legyen írva? Vagy ez csak szolgáltatói oldalról megoldható?
-
Winner_hun
félisten
Van olyan beállítás / kiterjesztés amivel megoldható hogy egy oldalból minden új oldalletöltés megmaradjon, ne íródjon felül az előző? Ha az utolsó 5-10 megmaradna már az jó lenne.
-
Winner_hun
félisten
Nem szoktam uninstallálni de ha jól emlékszek van olyan lehetőség hogy a beállítások megmaradjanak. Az első hozzászólásban ott van hogy mely operációs rendszeren hol vannak az adatok, ha azokat lemented akkor vissza lehet hozni egy félresikerült uninstall után is az adatokat.
-
Winner_hun
félisten
válasz
WonderCSabo #24069 üzenetére
Miért, youtube-nak van nem flash-es verziója?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- XPEnology
- Xbox Series X|S
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Motoros topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- sziku69: Szólánc.
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest