- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Yettel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
válasz
mocsanisi #38966 üzenetére
Ertelmetlen dolgon vitatkozunk mondtam mar.
Ha lobetukkel benne van,hogy utcara nem valo,akkor hiaba erolkodsz.Akar ra is olvadhatsz az aszfaltra esoben hoban,napsutesben ha egyszer nem hasznalhatod kozuton.Balesetnel mindenkepp te leszel a hibas,ha tetszik,ha nem.
Csak erdekes modon itt is el a kettos-merce. Ha valaki beirja,hogy 125-ös motort szeretne 50-es papirokkal,akkor az rogton ordogtol valo.De a vagott slick nem az,pedig ugyanaz a kategoria a ketto.Ha balesetet okozol,megszivod.Ennyi.,,Ma mentünk dobogókőre, meg utána tinnye, felcsútra is elnéztünk. Ahol haveromnak csúszott az utcai sport gumi, ott én simán végig tapadtam..."
Egyebkent ez aztan a hatalmas osszehasonlitas. Nyaron 40 fokban ki tudja hany fokos aszfalt mellett,szerpentinen meg szep,hogy odaragadsz. Csak eppen egy ev alatt par ilyen nap van, a maradekban esoben,szarban kell bizonyitania,ott meg aztan marad a pislogas. Persze nem muszaj folyton igy lennie,eleg ha egyszer szunik meg a tapadas.
De mindegy,mindenki azt hasznal amit akar,de ne csodalkozz ha rad fognak verni mindent. Mint mondtam,ha belemcsusznal,akkor en is azt tennem.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- EA Sports WRC '23
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyaralás topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Yettel topik
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest