- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugi0
őstag
válasz
Topiccsendőr #118851 üzenetére
A Blender: Errol lenne szo ?
Atolvastam az ott leirtakat, es meg az elejen irta 3D nyomtatashoz (is) alkalmazzak.
Azt, hogy ez milyen modon oldhato meg nem tudom.En par eve kezdtem es meg mindig csak hobby szinten keszitek 3D modelleket a SolidEdge (ST10) programmal, majd az EdgeCam-mal letrehozott maropalyat (G-kod-ot) mar tudom futtatni Mach3-ban, ami vezerli a CNC-t.
Igen nalam nem opcio a fenyezes, mert elbuknam a feluleti strukturat ami kimondottan tetszik.
- bar jobban beleul a kosz es nehezebb a tisztantartasa is.
- a jo oldala, hogy kevesbe latszanak a hibak amit vetettem.Egy jol elokeszitett feluletet (alapot) nem lehet "nem viseli jol" jelzovel illetni. - ez az en velemenyem.
Ha elvinnem festesre es ezt mondana nekem, nem eroszakoskodnek, hogy de meg lehet csinalni. - mert aki ezt mondja, vagy nem akarja vagy nem tudja megcsinalni.
"Nemakarasnak nyoges a vege." - es en nyognem a nehez Forintokat, amibol nem kerek.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest