- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
Steven #41306 üzenetére
Te ittál, vagy mi a fákk'?
Fentebb leírtam már.
1000ccm sportban pü.-ben is megkaptam, h fegyvertartási kell hozzá, Nippon küldött egy vidit, nagyon komoly.. 230-nál még feljön kerékre. Nah ezt nem akarom megtapasztalni.
Katt - 1:50-től kell nézni...amúgy meg jó vagy, 600ccm-mel indultam, most meg már ezresre akarsz rábeszélni"".
-
runner 125
nagyúr
válasz
Steven #41304 üzenetére
Jah.., el tudom képzelni a hangját.
Annó enyém is beröffentett egy-két riasztót, bár csak 500ccm, de 1 henger.Többit köszi.
..nem rossz tényleg, de valamiért nem dobogtatja meg a szívem az SV. 1,3-ra tartja, minimum 2 kilót meg tuti nem enged.. Bár nem vagyok rossz alkusz, ha a számításaim bejönnek 50 rongyot csúszok a gépen 2 év alatt.
De jobb volna kihozni cakumpakk átírással, mindennel együtt 1,1-be.Ducati meg igen...ezt az olaszt én is bevállalnám, csak kár, h vetekszik az áruk egy király verdáéval.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Steven #41293 üzenetére
SV-d van?
Magamban összeszedtem, h mire volna szükségem;
- sport / sport-túra kategória, de Fazer és társai már nem.
- 5-6 évesnél ne legyen öregebb
- kellően nagy méret (inkább úgy írom, h a lehető legnagyobb)
- sor 4, bár ehhez nem ragaszkodom annyira
- japán
- először 600ccm volt sportban a limit, de akkor nagyon max. 750.
- mod. jah és az árat majd kihagytam1m -1,1m fölé nem akarok menni.
Ezeket összevetve egyelőre a Gixer 750 a befutó.
-
shiNIN
tag
válasz
Steven #41061 üzenetére
Szimpatikus hozzáállás
Nekem a táj rengeteget számít, azért megyek oda. No meg egy kellemes motorozásért, de helyzetfüggő, hogy annyival akarok-e tépni, amennyivel csak merek és tudok (kicsit is rutinos sportmotorosok szemében az is szánalmasan kevés
), vagy merő élvezet motorozni, akárhogyan is. A szép tájak többnyire erősen lecsökkentik a sebességemet, azokat nézni kell... Meg persze meg is kell állni, Alvaro fotózkodik, én pedig gyönyörködöm a tájban. Lusta vagyok fotózni, az a helyzet, képeket előhívogatni sem szeretek, pedig úgy minőségibb, ha nem a gép próbál rájönni, milyennek kell lennie.
Én csak eme topik miatt vagyok itt, de egyszer, valamikor programozó voltam s talán újra az leszek egyszer... Most ilyen légüres térben vagyok és a rajzolás érdekel
Csakhogy ahhoz türelem és szorgalom kell, a programozó pedig lusta fajta
-
Djuree
félisten
válasz
Steven #41061 üzenetére
mint most mikor végigszaladtunk a Tátrán
én nézelődni, fényképezni mentem, nem száguldozni a szerpentineken. persze azt is kell, de nem ez volt megbeszélve, arra külön kell menni. többiek úgy mentek mint az állat, egyszer nem álltunk meg, szinte semmit nem láttam a hegyekből
-
shiNIN
tag
válasz
Steven #41047 üzenetére
Fura. Szerintem túrázni remek dolog. Nyaralni úgyis kell, motorral pedig sokkal poénabb, de hát én nem szeretem az autót, jogsim sincs rá. Eddig nem volt rá elég alkalmam, de mostantól egy csomót akarok keveregni Európában, pl. a hegyekért mindig is odavoltam.
A terepezés is érdekel
Pályázni sosem fogok, nem vagyok én annyira merész típus, hiába leszek gyakorlott egyszer talán sok év múlva. Túl stresszes is lenne, én relaxálni és feltöltődni használom a motort, valamint eljutni vele szép helyekre. -
Kroni1
veterán
válasz
Steven #40990 üzenetére
Ezt meg tudom erősíteni, tényleg a riasztó nélkülit viszik el, ha több moci áll egymás mellett. Nálunk 3 motor szokott állni a ház előtt, és csak az enyémben van riasztó. A szomszéd motorja egy drágább ABUS lánccal volt kikötve az enyém mellé, amíg nem hívott egyik reggel, hogy se motor se lánc, esetleg láttam-e valamit, de sajnos nem.
-
Integra
titán
válasz
Steven #40599 üzenetére
1000 euroval olcsóbb a hagyományos 6os váltóval. apám is ezzel kezdte, mikor elment megnézni, nem kell neki még automata váltó, szeret kapcsolgatni. bár azt aláírta, hogy anyu nem koccolja le a bukóját automatával
az viszont jogos szerintem is hogy kicsinek írják a hatótávot, nagyobb tank kéne bele.
amúgy meg megmosolyogtató írás. -
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Steven #40297 üzenetére
Hát hála isten működött, méghozzá teljesen jól. Csak mégsem rendeltetésszerűen.
Amúgy ma motor lemosása után átkentem az idomokat meg a műszerfalat "Kemény viasszal" (Tacskóban vettem ilyen cuccot, 1k-volt.) basszus, annyira durván csillog villog a motor és olyan szinten lepereg róla a por, a víz, meg minden. (Ráraktam a kakaóscsigámat nejlonban és lecsúszott a tankról folyamat.
) Hiheteten. Próbáljátok ki, szerintem nagyon hasznos.
-
Djuree
félisten
válasz
Steven #40281 üzenetére
béléses cordura
meg alá 1 vagy 2 jégeralsó (vagy esetleg 3, fater-nál volt már rá példa
), 1-2 hosszúujjú póló (pulóver) és kész. ezek vékonyak, szellőznek is, meg ha az alsót átizzadot akkor is melegen tart, mert ott a felső réteg még szárazon. ennél jobb megoldás nincs. lehet venni 20k-ért alsóruházatot, ami ugyanaz mint a 700ft-os kínai
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Steven #40067 üzenetére
Így-így, Abs, abs, abs. Most nem lenne !semmi! ha abs lett volna...
Jöhet mindenki a nagyképű szövegével hogy ő fasza motoros így meg úgy, a vez-tech tréningen minden motorra 2-3 métert vertem (40km/h-nál!) a szaros abs-emmel a többiekre (az oktatóra is), kivétel nélkül. (És természetesen a motor is kormányozható marad mivel nem csúszik a kerék!!!) Oktató is mondta hogy ember nincs ki az abs-nél jobb...És az akkor száraz út volt. Vizesen ennek a többszörösét veri az abs a sima mocikra.
Jah stoppie-zni nem lehet vele. Hát ez van, inkább élek.Soha nem fogok ABS nélküli motort venni. Nemhiába lesz lassan mindenhol szériafelszereltség.
Silencer:
nah, ennyit a sok szájtépésről -
Integra
titán
válasz
Steven #39850 üzenetére
nemrég mérték német újságok az s1000rr-t autópályán, gps meg mittoménmégmivel. náluk 296 volt a vége. ennek fényében nem értem ezt a totálbájkos cikket, hogy ott meg hogy lett annyi.
illetve az itteniek azt is mondják, hogy most már kímélő program fut minden új s1000rr motoroban, amit első szervíz után iktatnak ki, mert elég sok elhullott bejáratáskor, egyszerűen nem bírta a blokk.
az elektronikáról sokat nem mondtak, de nem mindenki felhőtlenül boldog tőle, mert egyértelműen állítják, hogy az ember elfelejt motorozni, elbutul és ez rizikósabb mintha most egy 180-190 lovas motort húznál elektronika nélkül. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Steven #39845 üzenetére
Utolsó szériás SV-vel 2007.év végi kiadás,Dupla LeoVince dobbal +fúvókázás és K&N légszűrő ami extra az alapváltozathoz képest,hangja mint egy tanknak,állat!
Majd jön még neki hozzá egy kis chiptuning.
Ő volt az,itt még nem a Vincével hanem egy másik sportdobbal.
A Fazerban igen az R1 áthangolt blokkja van. -
.mf
veterán
válasz
Steven #39715 üzenetére
Mondogassátok ám itt is, én ma is voltam, most nemrég jöttem meg
Pityu, karbis F4-gyel 6,5? Érdekes, az enyém úgy tűnik elég jól áll még, pedig ez is karbis. Ugyan még csak nemrég kezdtem vezetni a fogyasztást, de a legutolsó tankolásnál 180km után csak kb 9l fért bele, tehát 5l/100. Igaz most még elég kímélően megyek vele, nyugodt kigyorsítás, nyugis motorfékes lassulás (s ha lehet, inkább lassan odagurulok, hátha kizöldül, és akkor nem kell megállni), és nem nagyon pörgetem 7-8k fölé. Na jó, csak néha
-
Djuree
félisten
válasz
Steven #37243 üzenetére
persze hívtam őket, majd küldik a mágneseket. ezért kéne átvételnél kibontani, szétszedni, átnézni mindent mielőtt fizetek, csak ilyenkor a futár úgy néz rám mint a szaros rongyra, meg nem is volt időm rá...
nem gond, mert úgy néz ki még mindig nem lesz motor, a bank elbaszott valamit a hitellel, még nem küldték a srácnak a papírokat
lassan megőrülök már annyira várom. ez a várakozás a legszarabb, mindig mondom magamban, már csak 3 nap, már csak 2most kezdődik előlről a 7 nap (és már nem először)
nembaj, jogsim ma átvettem, fater motorját lenyúlom addig -
TayRol
nagyúr
válasz
Steven #37242 üzenetére
a kerdes, hogy bor kell-e vagy cordura, es hogy mennyit szantok ra. ha 100 korul, akkor csak a berik ruha johet szoba - mint bor - es kb. az osszes marka corduraja.
noi 2 reszes borruhak ara, mikor mi neztuk 200-250 ezer konyeken voltak szinte barmilyen markabol, kiveve pl. roleff es az `alsobb` kategoria.
-
Daywalker
addikt
válasz
Steven #37105 üzenetére
Azért nem mertem tanktáskát venni (mmint mágnesest), mert mindenki azt mondta, hogy összekarcolja a tankot, akármennyire is vigyázol (pedig az enyémen így is van pár karc, de nem akarok többet).
TayRol: akkor nekem még szerencsém van, megbeszéltük, hogy gyerek min. 3 év múlva jöhet szóba.
-
Djuree
félisten
válasz
Steven #36306 üzenetére
előfordulhat bárkivel bármikor
egy 200 kilós motort akkor sem tudsz megtartani ha szarrá-fossá-huggyá gyúrod magad
én 194 centi vagyok, 100 kiló, és nem sok zsír van rajtam, inkább izom, de közel sem tudnám megtartani ha már túldőlt a holtponton
én hétvégén veszek motort, nem lehet találni egy hibátlan fazert. kérdezem külső -belső sérülés van? és jön a háááááát
persze a hirdetésben: "hibátlan, kifogástalan, makulátlan"
vagy eldőlt, vagy csúsztak vele, igaz újra vannak fényezve, de akkor is, elég szomorú statisztika
mind1 végülis, csak a váz ne legyen elhajolva, azt nem ajánlatos otthon kikalapálni
-
Daywalker
addikt
válasz
Steven #36306 üzenetére
Amikor megvettem a motort, hazaértem, kitámasztottam, leszálltam és (a mai napig sem értem hogyan, mert mindig kétszer nézem meg, hogy stabil-e mielőtt leszállok) elkezdett dőlni. Pont megfogtam (szinte aláugrottam és kitámasztottam), mielőtt leért volna valami törékeny része. Még szerencse, hogy voltak a közelben ketten és segítettek leszedni rólam. Azóta sem értem, hogy történhetett. Fura dolgok vannak néha.
-
Daywalker
addikt
válasz
Steven #35970 üzenetére
Első moci...így 30 felé már megengedhet magának az ember néhány plusz köbcentit kezdésnek
Még van 1-2 dolog amit meg kell rajta csinálgatni, de apróságok (új plexi, új gyújtáskapcsoló, új féktárcsák elölre...kb. ennyi)...a kor11 év, az 11 év...viszont menni azt tud, de nagyon
Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest