- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
[Vazz]
tag
Ha nincs gari mindegy hova viszed, ha kocsog a szerviz akkor nem kell odavinni. Sajnos én is ragaszkodtam egy szervízhez egy ideig de mikor már alkatrészük se volt (hivatalos márkareskedő és szerviz), akkor mondtam azt hogy cső. Nem bántam meg, sőt. A lényeg hogy a szervizfüzetbe írjátok hogy mi volt a csere valami pecsét asztánannyi. Ha eladásra kerül meg tudd mutatni innen már csak az a lényeg.
-
ALI_G
veterán
Lehet, hogy a firefox a hibás, vagyis az extra.hu-n amit változtattak az nem képes FF-ben működni. Képtelen voltam a galériába felölteni a képeket vele, most Chrome-mal úgy ahogy sikerült.
mod: eredménytelen, kidobál...IE8-cal is egy halom fos, operám nincs. Szakadjanak meg. -
ALI_G
veterán
A ph_motoros.extra.hu-ról miért tűntek el a galériás képeink?!
mod: bázzeg volt egyszer egy szerver összeomlásuk és elvesztek a tárhelyek bizonyos részei
mod2: először a saját tárhelyemre léptem beaztán rájöttem, hogy még bugos is az extra.hu galériája, mert nem mutatja, hogy milyenek vannak eddig, csak ha létrehozok egy újat
tayrol: hát ezt szalaiG tudja, hogy milyen doboza van, nekem a felfogatás miatt kellettek a képek. De még abban se vagyok biztos, hogy a hornetemen ugyanígy kell majd felfogatni, mert én máshogy képzeltem el és mintha nekem ott nem is lenne csavar ahova ez fel van fogva.
-
TayRol
nagyúr
ez melyik doboz? en is akarok venni, es a hetvegen ajanlottak 45-ert a Givi E470-es dobozt, es abban mar benne volt egy hattamla, egy platni es egy feklampa.
annyi a bajom, hogy az egy monolock doboz, tehat nem dupla csak szimplafalu es 3 kilo a teherbirasa, mig mondjuk a Givi V46-nak (ami monokey) 10 kilo. nem tettszik a gyengebb, de lehet az erosebbet ki sem hasznalnam... -
Integra
titán
tegnapi történet:
hungárián megyek haza szüleimhez, összeverbuválódtunk úgy 3-4 motoros..
mondanom se kell, hogy teljesen véletlen egy x3-as volt egy kopasszal... jobbra kanyarodás a népstadion kereszteződésben kis ívben, a népliget felé, szerinte ez a legbelső sávot jelenti..
majdnem elbaszott egy szabályosan, zöldnél egyenesen áthaladó egyik motorost..
ő csak nézett jobbra és csorgott át legbelülre. látta, hogy jön a szabályosan közlekedő motoros és erre ment tovább.. majd a motoros döntött és kikerült, neki meg megkellett állnia..
persze neki állt feljebb..
szóval van kalapos ember is, tény, de én azoktól sokkal kevésbé tartok, mert kiszámíthatóak és könnyebb rájuk odafigyelni, mint ezekre a tarnyakúökörsuttyókra... -
Topiccsendőr
addikt
Közvetve ő korlátozza azzal, hogy olyan állapotok vannak, amiben nincs normális motorvezető képzés, meg tulajdonképp semmi nincs. De ez nem ilyen egyszerű. Lové kellene mindenbe, egy rakattal. És akkor úgy 20 év és jobb lenne minden.
Amúgy meg nem ismerjük a baleset körülményeit, úgyhogy tökmindegy. -
PÁV.
Ennyi.Sport-sporttúra motoron 60 lóerő/400ccm felett kötelező PÁV1, többire meg PÁV2.
Első olyan teljesen önhibás baleset, ahol kétszeresével túllépte a sebességhatárt (lakott 100, kívül 180) azonnal jogsi el, 2 év bűnti, ha pedig rajta kívül más is megsérült, soha többet motoros jogosítvány.Ennyibe kerülne normálisabb szabályokat csinálni.
-
jasszer
őstag
Van benne igazság, de ez a srácon múlt, utassal, lakott területen... neki szerintem ha 5 évvel később adnak jogsit sem segített volna hogy ne legyen idióta. Mellesleg a nő is vastagon benne lehetett. Ha 120-szal jött a srác is észre lehetett volna venni, de minimum meghallani. Nagyon felelőtlenül tudnak közlekedni bringával az emberek, főleg az a korosztály aki arra szocializálódott hogy naponta 5 autó hajt át a lakóhelyén... sokan egyenesen előre sem tudnak haladni.
-
Boci_83
őstag
De mit le nem szaladgáltam, amúgyis utálom Bp-et nem lehet közlekedni, nincs parkoló, dugó mindenhol, bűz, smog stb.Egy-másfél óra átjutni a városon, engem tönkretesz. Motorral nem indulok el mert kivan a régi lánckerék, nem akarom szétcseszni az új láncot a régi lánckerékkel, ráadásul holnaptól nem is érek rá, csak olyan pénteken legközelebb. Addig a motor is szétszedve, állványon garázsba nem birok beállni a kocsival napok óta stb stb.
Néha azt érzem nap végén hogy jobban jártam volna ha ki sem kelek az ágyból csak enni, meg sz@rni. Ma is ez van. -
jasszer
őstag
Oké... nézem a vonalvezetést, itt már nem lesz robogós hugyoskodás, fékezni-váltani kell majd keményen. Fékfolyadék-csere nélkül sem indulok neki, az tuti. Meg ha itt is úgy 10-15 kör kell hogy elkezdjük érezni a kanyarokat akkor azzal elmegy majd az egész délelőtt...
-
jasszer
őstag
Ne is mondd... ugye még este hazakotortam fürdeni, utána lenyomtam a 12 óra melót, aztán haza motorral és be az ágyba. A bajok reggel kezdődtek, alig tudtam felkászálódni a motorra, le voltam merevedve mint az atom, ébredés után még másfél napig fájt ha lépcsőn mentem fel.
Szerintem én egyáltalán nem rakom ki a térdem... lehet hogy itt a baj. Euroring jöhet, de csak ha már egyben lesz a motorom, így szenvedés vele még közlekedni is. Az hogy szorít a ruha szerintem nem baj, ebben az árkategóriában passzentos és kényelmes ruhát találni elég nehéz, nekem is rákvörös volt mindkét térdem estére.
PS.: Euroringen vmi kedvezményes napot kellene megcsípni, csak délelőttre is 9k a pályadíj.
-
Topiccsendőr
addikt
Megmérem neked szabad kézzel, van bent a cégnél egy szárítóberendezésünk, mondom , azt fogdosnom kell 50-60 fok közelében van, szóval össze tudom hasonlítani
Egy Gálvölgyi só jut eszembe erről:
Egy proletár egy háttérbe vetített gyár képére rárakja a kezét és ezt mondja: "Itt ahol most fogom, 1500 fokos." -
ALI_G
veterán
ja és ezzel a gumival láttam kecsóringen, hogy gyerek a cbf600-nak a kipuffját is leérintette!
Boci, neked pályán mennyire melegszik fel a gumi? Én most hazajöttem 20 km-t és ilyen kis langyi volt, pályán meg 20 kör után sütött, saccra ~80 fok is lehetett a szélén
ilyenkor túl van már melegedve? gondolom fokozott kopás is fellép ilyen melegben. Bár 130 km pályán még nem látszott meg, viszont olyan volt a szélén mint a rágógumi
odaragadt az ujjam egy kicsit
Nekem ennél puhább gumi felesleges.
-
jasszer
őstag
Nem tudom... A Ducás srác egyszer lejött a pályáról, elég furán járt a motor, de nem jött le hogy mi történt. Tegnap néztem hogy 1,15 milla a Derbi, amivel a kissrác kotort. Há' pusztuljon el az ilyen, ennyi idősen aláraknak ilyen (pálya)motort.
MOD: Áhh, utcán esélytelen. Hazafelé az egyik körforgalomban enyhén döntöttem egyet, éreztem hogy mászik el alattam a poros burkolaton...
-
jasszer
őstag
Érdekes volt látni, köszi. Van még bőven hely ahova lehetne dönteni... Legközelebb kellene vinni fotóapparátot, hogy mindenkiről tudjunk csinálni emlékbe vmi felvételt.
A végére akkor elég jól mehettél, mert a Kawás/Dukis bagázst nem tudtam megközelíteni se, kb. azonos tempót mehettünk, de az is lehet hogy gyorsabbak voltak kicsivel.
Gumi témához annyit hogy úgy tűnik a mátrai dilemmámra megvan a válasz, tényleg fasza ez a Heidenau, csak hidegen csúszkál (azaz utcán), meg 4-5 kör alatt túlmelegszik. (legalábbis amennyire meg tudom ítélni) Árához képest tökéletes, legközelebb is ezt fogom venni.
-
Boci_83
őstag
Mondom hogy multiméter!
Rá volt kötve állandóan az aksira, amikor elindultam vele motorozni, mindíg bekapcsoltam és folyamatosan "monitoroztam"a töltésemet. Korábban megpuklisodott az aksim, azért volt rajta, mivel mindenki azt mondta hogy semmi baja a fesszabinak a töltés jó, de egyesek szerint csinálhat olyat hogy ha túlmelegszik akkor nem jól szabályoz, ezért kis időkre túltölthet, 10-15 perc, vagy ki tudja mennyi, és ha akkor sokkal többet tölt attól lehet hogy megpurcan az aksi. Na már most mentem vele vagy 1000 km-t de egyszer sem ment feljebb, állandóan ugyan annyival tölt. Amikor a felvétel készült azért nem volt bekapcsolva, mert bepárásodott, nem jól működött a kijelző, és nem akartam hogy tönkre menjen.
Tegnap amúgy le is szereltem. -
jasszer
őstag
Szerintem inkább délután lesz belőle.
Reggel beszélek a szerelővel, ha már 9-kor át tudom venni a motort az nem rossz, utána haza kell mennem beöltözni (azaz otthonról kb. 10-kor indulnék), onnan meg Persuval találkozva irány Kakucs. (így legjobb esetben is 11-re érnénk ki).
Te meddig érsz rá?
P.S.:
Nyitva tartás: 08-18 - óráigPályahasználati díjak (gokart, motor, robogó)
08-18 óráig : 6000 Ft
13-18 óráig : 4000 Ft -
jasszer
őstag
-
Boci_83
őstag
Már cseréltem fékolajat is. Az alap. Hanyadt is estem az árától!
Mondjuk én 1950-ért vettem. Mondom a csajnak mikor beütötte, hogy ez nem az olcsóbb féle úgy látom. -
jasszer
őstag
Nem kicsit. Még abban sem vagyok biztos hogy a "hátsó" egyenesben elértem ekkora sebességet, nem hogy átlag. De ha minden jól megy csütörtökön kiderülhet.
Állítólag ma hoznak benzincsövet a szerelőnek, ha jó lesz szerdán tuti elmegyek érte.
Persu: Igen, elég irreálisnak tűnik. Vszeg a pályahossz (1007m) nem fedi a valóságot, amit a ring oldalán írnak.
-
Jaaa, hát a bömbi az már gázosabb
Abban nem tudni mi ül, mert mindig le van sötétítve.
Egy jó tanács. Gyúrjál bal kézre, mert az ilyeneknek már komoly gerincferdülésük van jobb oldal fele. Mindig a sebváltón tehénkednek...mod:
az is lehet, hogy megkülönböztető jelzést hordó "polgártársunk" volt az illető -
[Vazz]
tag
Hát nem lenne rossz, de amúgy is csak fél óra bp-ről azt meg csakkibirom két nap is egymásután. Azé megyek mindkét nap mert így vagyok szabad a héten, na meg hétvégén de az családi program. Meg szerdán reggel EZEN veszek részt aztán hátha mond valami okosságot a srác, egy próbát megér. Elvileg 0:45-öt pirít kakucson, tehát valamit csak tudhat.
-
Topiccsendőr
addikt
-
Integra
titán
az lehet, de ha el akarsz valahova jutni, akkor nem állhatsz így a dolgokhoz, a piac nem erről szól, hogy te mit szeretnél, hanem hogy mire és hol és hogy van igény.
ha te kitudod elégíteni azt az igényt, akkor király vagy, tudsz fejlődni és később diktálni. de pályakezdőként azért ezt picit erősnek érzem. ne érts félre, én drukkolok, csak szerintem a mai világban nagyon nem így kellene hozzá állni, mert sikerélmény helyett esetleg sokkal több kudarc érhet. -
TayRol
nagyúr
nem tudom mit tudnak, de ezek a Motul kozepkategorias olajai.
(ertsd, ha nem szupersport gepde van es nem palyazol)
asszem a gyari olaj az GN4 10W-40, de en ilyet nem nagyon lattam. -
Boci_83
őstag
Ja most látom ezt megint Prof01 töltötte fel...
-
Topiccsendőr
addikt
Azóta rájöttem, hogy a balosban belül van egy mélyedés, a rázókő mellett, ami miatt elcsúszik a kerék, azt inkább kiljebb kell venni. Nem tudom, hogy csillapítási problémáim vannak-e, vagy úgy szar az egész, ahogy van... de inkább a célegyenes után jobbos-balos-jobbos után egy balos-egyenes-balos, amit egy nagy ívben kell venni , nah ott aztán karcol minden.
Az a kedvencem. Ott is kapaszkodtam párszor a kormányba, én már lent voltam a földön
Aktív témák
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest