Hirdetés
- iPhone topik
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - MIUI / HyperOS topik
 - Mobil flották
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon

Új hozzászólás Aktív témák
- 

priti
addikt
Én a 3D-s terhelést nem a feszültség, hanem az áramfelvétel vonatkozásában értettem. Elég csak a hődisszipációt nézni. A hőenergia nyilván csak átalakult elektromos energia lehet ezt már általános iskolában tanítják, energiamegmaradás törvénye. Arra értettem, hogy megnő az áramfelvétel és vagy abban a pillanatban, vagy ideig-óráig tűri a teherbe ejtett táp, de aztán levág, de menet közben vág le, ami azért kellemetlen.
Az én csifi tápom sem olyan ősrégi, bár tény, hogy az elsők között voltam annó, aki nagyobb tápot vett, még mindenkinek 400W-os volt szinte és az egyetlen szükséges 6 pinest is átalakítóval szedte, amikor megvettem ezt a 650-est amin az akkori SLI-hez volt két 6 pines egy ágon, na mindegy nem bántam meg, mert mára már kell is ekkora és nem kötötte meg a kezem kártyacserekor idáig a táp soha. Arra akarok kilyukadni, hogy tuti, hogy nem én vagyok az egyetlen akinek egy ágon van sorba a két 6 pines, mert akkoriban még a kajdibb tápok a molex meg a CPU ágra voltak izmosítva inkább. Pölö az enyém olyan, hogy van egy 8 pines CPU ág, de van 4 pines CPU ág is és csak nézek, hogy ezt mért nem lehetett két négypinessel megoldani, HDD-nél detto, van sata ágból, molexel ágból, szóval van egy rakat ága, és ezért 650W-os, mert ezek szummája adja ki ezt a számot, viszont minden ág külön van védve, mivel akkoriban a csifi a biztonságával versenyzett a piacon és tényleg kinyírhatatlan, csak hát ennek az az ára hogy ő lekapcsolgat gazdagon ha épp úgy tartja kedve. Ezért tedd hozzá ezt az ágas kérdést szerintem, amikor terjeszted a rövidzáras igét, amúgy nincs vele bajom, egyszerűbb megoldás, mert nem kell átalakító, csak nem minden tápra biztonságos stabil üzem szempontjából más szempont meg nem nagyon van tápnál. Nemtom mára hol tart a kodegány , mérfuri meg a többi hulladék, de talán már nekik is sikerült elérni legalább annyit, hogyha kimegy a táp legalább ne minden mennyen ki és elég legyen csak a tápot cserélni. Akkoriban még engem pölö ez vezérelt, mert rendre úgy szálltak el a tápok munkahelyemen, hogy a házon kívül minden ment a levesbe. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Fogyjunk le!
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - Horgász topik
 - Futás, futópályák
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Kertészet, mezőgazdaság topik
 - További aktív témák...

- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
 - Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
 - 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
 - Gigabyte Aorus GP-AP750GM
 - Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!

- DXRACER Prince L gamer szék
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
 - LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
 - AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest