Hirdetés
- iPhone topik
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - One mobilszolgáltatások
 - Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Yettel topik
 - Szakított a OnePlus és a Hasselblad
 - iOS alkalmazások

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Pazolini
senior tag
válasz

mr_ricsi

üzenetére
						Nem mértem, hiszen nyilvánvaló volt, hogy az eltérő színek más-más feszt jelentenek, mivel öszekötő kábeleket szakítottam meg a kapcsolóknál...

Ha jól gondolom, elektromosság szempontjából mindegy, hogy én forrasztgatok párhuzamos kapcsolással a billenőkhöz egyetlen molexből, vagy a táp által párhuzamosan kötött molexeket, ill. satákat használom fel. Esztétikailag nem mindegy, de azt hiszem, nem lett csúnya. Majd linkelem a képeket.

Egyébként rosszul írtam, két molexes szarakodott, úgyhogy a narancsszín kábelnek nincs jelentősége. Adatkábelgondjai voltak az egyiknek, a másik nem tudom miért verte ki a tápot, de kiszedés után, újrapróbálva már oké volt. Vagyis a forrasztások, kötések a helyükön voltak.

Új hozzászólás Aktív témák
- NZXT Kraken Z63 280mm RGB WHITE (RL-KRZ63-RW) - Garancia
 - Corsair CX500 (CMPSU-500CX) 500W tápegység
 - Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
 - Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
 - Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
 - Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
 - ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
 - HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest